fallout152 Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Mógłby ktoś zmienić tytuł tego tematu na "Fan arty z Lyrą i Bon Bon" albo jakoś tak? Jak przychodzą mi powiadomki to zawsze muszę się domyślać o jaki temat chodzi. http://mlppolska.pl/watek/6307-fan-arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Zgłoszenie przyjęte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 (edytowany) Mógłby ktoś zmienić tytuł tego tematu na "Fan arty z Lyrą i Bon Bon" albo jakoś tak? Jak przychodzą mi powiadomki to zawsze muszę się domyślać o jaki temat chodzi. Hmm, serio? Ja się tego nauczyłem, już pierwszego dnia istnienia tego tematu... Edytowano Marzec 3, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 BIP zależy jakiego mam maha... Zauważyłem ten temat, nie chcę się wtryniać w decyzję rady, ale naprawdę zamknięcie go było dobrą decyzją. Też mógłbym trochę pomasakrować lewaków, tylko pytanie po co to robić na tym forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Ostrzegam: proszę nie offtopować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 (edytowany) Przyjęto zgłoszenie.Obowiązuje tu także zakaz offtopowania. Proszę się do niego stosować, bo wypuszczę Zielone Krakeny i się skończy kopytkowanie. To samo tyczy się double postów Cyg, używamy opcji "edytuj" w takich przypadkach. Połączyłem dwa ostatnie posty. ~ ArjenWidać ktoś tu się pobawił w Terminatora i sterminatorował posty rozdzielające. Tak czy siak dzięki. ^^ Edytowano Marzec 9, 2014 przez Cygnus double post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Takie tam małe pytanko. Oberwałem warnem, ale zastanawia mnie jego wielkość. Do tej pory jakoś się przyjęło, że ekipa dostaje x2 procentów, ale tym razem otrzymałem +20% do mojego 30% warna. Co prawda gdzieś tam w kuluarach się mówi, że są zmienione zasady waranów dla kolorowych, ale nie ma nigdzie tego oficjalnie powiedzianego, a regulamin milczy na ten temat. No i jeszcze co z zasadą recydywy, za którą jeszcze na początku warna dostałem niesłusznego warana od bestera? Dzisiaj tak spojrzałem do regu, bo warn mi o tamtej sytuacji przypomniał, no i nie ma ani słowem wspomniane o czymś takim. Poza tym, już były przykłady osób na forume, które waliły recydywą, ale jakoś większych warnów z tej mańki nie było. Czyżby zatem istniał jakiś ukryty regulamin? No i jeszcze ta odpowiedź moda, która padła podczas dyskutowania o tym problemie na sb, jakoby wiedza o działaniu warnów nas nie dotyczyła i zasugerował wręcz, że nie powinniśmy się tym interesować. Takie przynajmniej wrażenie odniosłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Takie tam małe pytanko. Oberwałem warnem, ale zastanawia mnie jego wielkość. Do tej pory jakoś się przyjęło, że ekipa dostaje x2 procentów, ale tym razem otrzymałem +20% do mojego 30% warna. Co prawda gdzieś tam w kuluarach się mówi, że są zmienione zasady waranów dla kolorowych, ale nie ma nigdzie tego oficjalnie powiedzianego, a regulamin milczy na ten temat. No i jeszcze co z zasadą recydywy, za którą jeszcze na początku warna dostałem niesłusznego warana od bestera? Dzisiaj tak spojrzałem do regu, bo warn mi o tamtej sytuacji przypomniał, no i nie ma ani słowem wspomniane o czymś takim. Poza tym, już były przykłady osób na forume, które waliły recydywą, ale jakoś większych warnów z tej mańki nie było. Czyżby zatem istniał jakiś ukryty regulamin? No i jeszcze ta odpowiedź moda, która padła podczas dyskutowania o tym problemie na sb, jakoby wiedza o działaniu warnów nas nie dotyczyła i zasugerował wręcz, że nie powinniśmy się tym interesować. Takie przynajmniej wrażenie odniosłem. Obecnie, po mojej "przygodzie" mamy trochę inny system karania kolorowych. Zamiast podwojenia, w ekipie mamy warny: do 30% członek ekipy dostaje dodatkowe 20%. Powyżej 30% jest to dodatkowe 30%. Będę musiał wpisać tą zmianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Będę musiał wpisać tą zmianę. No raczej. Poza tym, co recydywą, o której nie ma wzmianki w regu, a za którą modzi by bardzo chętnie ciśnęli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 No raczej. Poza tym, co recydywą, o której nie ma wzmianki w regu, a za którą modzi by bardzo chętnie ciśnęli? Nico - ja cię lubię ale spuść z tonu, bo, mówiąc poetyckim językiem którego używasz, wyłapiesz. Wbrew temu co sobie możesz ubzdurać, modzi nie cisną, tylko <buysomeapples> robią swoje. To nie jest "ciśnięcie" tylko wyciąganie konsekwencji z regulaminu na który się zgodziliście przy rejestracji. A jak dalej chcesz rozsiewać takie wyssane z palca pomówienia, to z chęcią ci pokażę jak "mod który lubi cisnąć" dowala komuś za prowokacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Dopiero po napisaniu tego mojego posta w regu znalazła się informacja o dodatkowych warnach dla kolorowych. Więc dzięki za dodanie. To nie jest "ciśnięcie" tylko wyciąganie konsekwencji z regulaminu na który się zgodziliście przy rejestracji. Przy taryfikatorze powinna być jeszcze wzmianka o funkcjonowaniu zasady recydywy, bo póki co jej nie widzę. Niby jest, ale jak to obecnie działa, skoro teraz warny dla kolorowych działają na innych zasadach? Tak samo jak kiedyś, czy też się zmieniło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 (edytowany) Moje 420% wróciło i bardzo nie miło wygląda pod moim nickiem. Ostatnio Airlock je usuwał, ale dzisiaj wróciły :| Czy one mnie nie lubią? http://puu.sh/7qiqT.pnghttp://puu.sh/7qisn.jpg Edytowano Marzec 10, 2014 przez Kruczek Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Zajmę się tym. Na amen. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Takie pytanko, czy tylko ja nie mogę dawać punktów reputacji? Niby detal, ale jednak irytuje to trochę... Może to ktoś sprawdzić co jest z tym? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Skysplit nad tym pracuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Skysplit nad tym pracuje.Ok, thx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Nie macie czegoś takiego pod treścią posta(prawy dolny róg)? + jakiego stylu używacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Ja mam tylko to... http://puu.sh/7ta68.png I jestem na stylu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 (edytowany) Potwierdzam, na stylu Twilight przycisk jest albo niewidoczny, albo coś jest nie tak. Kliknięcie w jego miejsce nie daje żadnego rezultatu. Na pozostałych stylach wszystko jest OK. Przeglądarka: Chrome, styl "Black" (zero problemów) Edytowano Marzec 13, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Podepnę się tutaj: http://puu.sh/7uaFf.jpg Takie to to pojawia mi się czasem na niektórych postach. po odświeżeniu strony znika. korzystam z najnowszej Mozilli na stylu Black. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 (edytowany) Gdy piszę posta na komputerze nie wyświetla mi się pasek narzędzi. Na dodatek gdy wciskam "napisz" nic sie nie dzieje. Możecie coś z tym zrobić? Proszę. Edytowano Marzec 18, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Przypominam, iż od zgłaszania problemów technicznych, służy poddział Feedback. Proszę o postowanie tam swoich problemów technicznych z forum. Następne problemy techniczne zgłaszane tutaj będą traktowane jak spam i zgłaszane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Chce zgłosić Trica, gdyż już od bardzo dawna olał on całkowicie swoją posadę avatara Twilight. Dział obrasta kurzem i jedynie Hoffman stara się jakoś go podtrzymać. W dodatku, już dawno temu zgłosiłem tą sprawę Siperowi, który zapewniał mnie, że postara się jakoś temu zaradzić. Pisałem do niego 4 razy (w różnych odstępach czasu) i za każdym razem twierdził, że weźmie się za to. 2 miesiące minęło od ostatniego zgłoszenia sprawy, a postępu nadal nie ma. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Jeśli miałeś zastrzeżenia, to powinieneś od razu pisać do Tarretha albo Koszmarjela, Siper to, jakby nie było, admin techniczny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 A po za tym, często olewa to co się do niego mówi. Z nim się nie dogadasz. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się