Garin Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Obecny Avatar pewnie usunął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Avatarzy nie mają dostępu do usuniętej zawartości. Zgłaszam to do prokuratury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 kHE, KHE, kiedyś mieliśmy. To tylko kolejny dowód, jak bardzo nowy silnik ssie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Może będę monotematyczny, ale... Yyy... tak szczerze już dawno (rok? Sankto!) rzuciłem tym pomysłem wśród adminów, nawet Tarra przekonałem. W mojej koncepcji obie frakcji byłyby w poddziałach swoich Księżniczek. I w sumie jakoś pojawiły się ważniejsze rzeczy, w międzyczasie życie zweryfikowało plany itp., i generalnie CHĘTNIE OTWORZĘ TE DZIAŁY. Pytanie tylko - kiedy? Może w następny weekend 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Myhell popsuł Wciąż zamknięte są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Zrobione, w sumie jakiś czas temu ale warto odnotować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 (edytowany) Kiedy jakiś mode przeniesie w końcu ten poddział do działu My Little Pony, gdzie być powinien? -- http://prntscr.com/8lbi7u Edytowano Wrzesień 28, 2015 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Kiedy jakiś mode przeniesie w końcu ten poddział do działu My Little Pony, gdzie być powinien? -- http://prntscr.com/8lbi7u Mode nie ma takiej mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Za moich czasów miał. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Za moich czasów miał.Działy i ich poddziały ustawiane są w ACP, nie MCP. Taka mała różnica.Zatem mod nie może ich zmienić bez dostępu do narzędzi admina, niezależnie od silnika forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Ok then...@Siper napraw, pls! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Deca, to był żart, zjec picce bo zaczynasz gwiazdorzyć :c 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Ja tak tylko skarżę na modów, że nie aktualizują Pręgierza. Rozumiem, że wpisywanie każdego multikonta Fuksa jest upierdliwe, ale wypadałoby raz na jakiś czas wspomnieć o tym, że gościa banujecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Ja tak tylko skarżę na modów, że nie aktualizują Pręgierza. Rozumiem, że wpisywanie każdego multikonta Fuksa jest upierdliwe, ale wypadałoby raz na jakiś czas wspomnieć o tym, że gościa banujecie...Jeżeli ban przyznawany jest za coś konkretnego, wówczas prędzej czy później odpowiednia informacja jest zamieszczana. Mod to też człowiek (tak, serio) i czasami może zapomnieć zamieścić informacji od razu. Cóż, zdarza się.Nie widzę jednak sensu wypisywania (już ponad setki) kont spammerskich/służących tylko do trollowania, które banuje się maksymalnie kilka minut po założeniu, ponieważ kompletnie mija się to z celem i jedyne czemu by się to przysłużyło, to wzroście ich liczby, żeby tylko dowalić nam pracy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 (edytowany) Dodałbym jeszcze, że jest to pewna forma "promowania" showmanów, żeby tylko o nich mówiono.Właśnie dlatego byłem swego czasu przeciwny pręgierzowi. Jakby spełniał swoją funkcję, tj osoby tu zamieszczane brałyby to do siebie i robiły wszystko, by się tu nie znaleźć, to by było super.Niestety.Zawsze znajdzie się ktoś, kto tak bardzo szuka atencji, że założy i 80 kont, byleby się w takim miejscu znaleźć. Cóż poradzić. Dlatego też nie wypisujemy wszystkiego, tylko ewentualnie pierwsze konto. Ignorowanie boli bardziej niż słowa Edytowano Wrzesień 30, 2015 przez Decaded 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Mnie ominięto. Nie wiem dlaczego miałbym się czuć lepiej z publiczną informacją, że mnie zbanowano.Zjarałeś się, nieprawdaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Dobrze, pora na mój pierwszy wniosek (?)Also, czy ktokolwiek z Administracji interesuje się jej e-mailem? Dostałem warna 2 dni temu, napisałem do osoby wystawiającej kilka godzin po (dzisiaj mija 48h), no i wczoraj na e-mail.To się robi trochę denerwujące, skoro osoba wystawiająca ostrzeżenie pojawia się bardzo rzadko na forum, a e-mail Administracji wygląda na - określę to tak - nieodwiedzany, skoro to są dwie jedyne drogi do odwołania się od warna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Skoro brak odpisu, to pewnie jest wniosek odrzucony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 tak czy siak mógłby ktoś chociaż napisać to zdanie na znak, że się pofatygował i odczytał maila 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Dlatego jeśli nie ma się bana, najlepiej jest pisać na PW, wówczas przynajmniej widzisz, czy zostało to przeczytane i czy doszło do adresata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Dlatego jeśli nie ma się bana, najlepiej jest pisać na PW, wówczas przynajmniej widzisz, czy zostało to przeczytane i czy doszło do adresata. Nope. Najlepiej to żeby ktoś, kto dostał maila zwyczajnie na niego odpisał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Nope. Najlepiej to żeby ktoś, kto dostał maila zwyczajnie na niego odpisał. Ok, odpisze ale nigdzie nie powiedziane jest kiedy, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 no cóż nadal twierdzę, że ktoś z admincji mógłby się pofatygować i odpisywać na każdego maila, choćby jednym, krótkim zdaniem w typie: Wniosek został przyjęty/odrzucony. To nie wymaga zbytniego wysiłku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 no cóż nadal twierdzę, że ktoś z admincji mógłby się pofatygować i odpisywać na każdego maila, choćby jednym, krótkim zdaniem w typie: Wniosek został przyjęty/odrzucony. To nie wymaga zbytniego wysiłkuFakt, ale tylko oni wiedzą ile dziennie dostają takich wiadomości, plus dbanie o forum i życie prywatne, wiadomości na PW z całego forum, więc czasami mogą nie mieć też czasu na wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Fakt, ale tylko oni wiedzą ile dziennie dostają takich wiadomości, plus dbanie o forum i życie prywatne, wiadomości na PW z całego forum, więc czasami mogą nie mieć też czasu na wszystko.Srls? Nie mieć czasu na napisanie jednego zdania? Daj spokój... Ile jest osób na forum? Ilu ich może dziennie pisać z takimi rzeczami? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się