Panda Hippis Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 iSFP - Fluttershy Pierwsza ulubienica, co więcej, bardzo podobny mamy charakter ;p ,ale teraz wole Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 INFP - niespodzianki nie ma, ale czy tutaj aby na pewno pasuje Luna? Mam wątpliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 OMFG!!! W tym pierwszym wyszło mi że jestem jak Luna!!! Looooooooool OMG!!! OMG!!! OMFG!!! W drugim to samo. looooooooooooooooooooooool Ale jak to możliwe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dasher Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 ISFP. Jestem Fluthershy ~Yay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Na tym pierwszym INTP (Twilight yey) A na drugin ESTJ (applejack) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 W pierwszym ISFP - Fluttetshy :heart: W drugim INFP - Księżniczka Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Pierwszy test Luna Drugi test Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esteban Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 INTP - Twilight Sparkle:twiblush:. Dość ciekawy wynik... Choć w jakimś innym teście też miałem wynik świadczący o tym, że najbardziej przypominam Twilight. Więc chyba musi być w tym odrobina prawdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 W pierwszym Luna, a w drugim Fluttershy. Jak zwykle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Jestem Spikiem. : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 wg. pierwszego : Fluttershy(ISFP) wg. drugiego...też, co znaczy że naprawdę jestem jak Fluttershy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:LoLa:. Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Luna i Luna więc jestem Luną... (Dla umysłów matematycznych Luna+Luna=LUNA) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz96 Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 W pierwszym ENTJ, czyli Wielka i Potężna Trixie W drugim ESTJ, czyli Applejack. Cóż, z rzeczywistością się zgadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Według tego z wikipedii jestem ESTP co ponoć jest równoznaczne z RD , z czym się nie do końca zgodzę. Opis mojej osobowości z wikipedii też nie jest dokońca trafny (prawdopodobnie podświadomi skłamałem w odpowiedziach myśląc, iż odpowiadam szczerze). Tego drugiego testu jeszcze nie wykonałem... EDIT: Wykonałem ten drugi test, i sam w to nie wierzę ENTP=Apple bloom. A opis osobowości (teraz tak myślę, a ja jestem zmienny) prawie pasuje. Wykonałem ponownie pierwszy test i wyszło mi ENFP, opis tego typu osobowości jakby się zgadza(choć nie wiem czy nie podciągałem odpowiedzi pod konkretną osobowość). No i ENFP=Pinkie Pie YEAH!!!!! Niech żyje pogromczyni czwartej ściany!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 INFJ- Czyli coś jak Flutterka.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeRoki Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 ISTP - Jam jest wielki i potężny smok... umm tego no znaczy się Spike Z tego drugiego testu wyszło że jestem jak Big Mac (ISTJ), i jak tak czytam opisy obu tych osobowości to w moim przypadku się one raczej uzupełniają niż wykluczają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Cholera, wyszła mi Celestia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Mi z jednego testu wyszła Fluttershy, a z drugiego... Też Fluttershy. Podaję też wynik z innego testu: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/rj/ri/yllw/AWsNoLET3xiCcULzFX.jpg Szczerze jakoś mnie nie dziwią te wyniki... Pozdrowienia dla wszystkich "bliźniaków" Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorus Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Pierwsza próba wyszedł Spike: (Nooooooo!) A tak na serio, po głębszym zastanowieniu Twilight też właściwie odpowiada. Wszystko zależy od nastroju w jakim jestem... Z drugiej strony moja chęć duchowego kontaktu z Twilight może w jakiś sposób działać niesprzyjająco na obiektywność testu. Jedno z tych dwóch to w każdym razie jest jasne. //Edit. Drugi test wskazał Twilight. Ale wyniki na decydującej osi są zbliżone 56/44 dla Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Pierwszy test : Twilight Drugi Test : Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djsoundnr1 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Pierwszy test - INTP, czyli TWILIGHT!! Drugi -Też INTP chociaż mam 50/50 między Thinking i Feeling, czyli albo TWI albo LUNA! Hell yea! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 ISFP/INTP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Z pierwszego wyszła :, a z drugiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdulas Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Z pierwszego wyszła mi Scootaloo, co prawdę mówiąc nawet mi pasuję, a za drugi będę się dopiero zabierał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 HAHAH! Luna has been doubled! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts