Patyk Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Czekając na "Pan Lodowego Ogrodu 4" czytam opowiadania o kucach. I w przyszłym roku ma wyjść kolejna część Wiedźmina Sapkowskiego, niestety autor nie uwzględni historii z gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Zaczęłam "Dobrani" Ally Condie ale chyba nie skończę, bo mi się niezbyt podoba. Ale chyba się dobiorę do "Wybrańców" Kristin Cashore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 no to polecam serie ,,zwiadowców" johna flanagan 11 cześći typowa fantastyka po raz 4 czytam całą serie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Ja aktualnie czytam "Dallas '63 " Stephena Kinga Bardzo fajna ksiazka. Polecam, polecam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etoran Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Aktualnie czytam "Stulecie chirurgów" - Jürgena Thorwalda, naprawdę ciekawa książka pisana prozą przedstawiająca historię przełomowych odkryć w chirurgii. Polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeRoki Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 A ja się pochwalę że aktualnie czytam "Zombie survival" Maxa Brooksa. Jest ona napisana jako poradnik co sprawia że lekko się ją czyta, no i jest moim zdaniem jest ona całkiem ciekawa, wiele fragmentów jest pisanych jak by były oparte na faktycznych wydarzeniach co pozwala czasem zapomnieć że jest to tylko fikcja i nic z opisanych wydarzeń nie miało miejsca w rzeczywistości. Ale czy na pewno? Jeśli ktoś nie czytał to gorąco polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Ja muszę powiedzieć, że wchłonęła mnie seria Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy (1 część przeczytana jeszcze 4 zostały). Książki te mi się przyjemnie czyta gdyż w podstawówce interesowała mnie mitologia ( ba ze sprawdzianów same szóstki leciały:D[tyle, że w podstawówce]). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Ja (Jeżeli to też się liczy) czytam Fanfic "Past Sins" :3 (I co tu dalej mówić chyba wszyscy znają ten Fanfic ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeRoki Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Ja (Jeżeli to też się liczy) czytam Fanfic "Past Sins" :3 (I co tu dalej mówić chyba wszyscy znają ten Fanfic ) Chyba się liczy bo został on wydrukowany jako książka, skoda że tylko po angielsku. A oto dowód dla niedowiarków: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decp12 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Ja zaś czytam moi drodzy teraz Diunę: Dżihad Butleriański (są tu jeszcze jacyś fani Diuny?) i Neuromancer, od dawna chciałem je przeczytać. Uwielbiam Sci-fi i cyberpunk , choć nie tylko te gatunki czytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Ja zaś czytam moi drodzy teraz Diunę: Dżihad Butleriański (są tu jeszcze jacyś fani Diuny?) Ja jestem fanem, choć dopiero kończę Heretyków Diuny. Za Legendy Diuny wezmę się dopiero jak skończę Diuna: Kapitularz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoshiro Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Ja na obecną chwilę mam dość rozległy zakres czytanych książek, a zaliczać się do nich będą: -Rodzina Borgiów Maria Puzo -Korona Śniegu i Krwi Elżbiety Cherezińskiej -Wład Drakula Michaela Augustyna -Etyka: Podręcznik filozofii dla niefilozofów Petera Vardy'ego i Paula Grosha -Ecce Homo: Jak się staje, czym się jest Fryderyka Nietzschego -Książę Niccolo Machavellego Ogółem jednak na obecną chwilę skupiam się na Rodzinie Borgiów, Koronie Śniegu i Krwi oraz podręczniku do Etyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decp12 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ja jestem fanem, choć dopiero kończę Heretyków Diuny. Za Legendy Diuny wezmę się dopiero jak skończę Diuna: Kapitularz. Zatem bracie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Od dziś czytam metro 2033 Zapowiada się nieźle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ostatnimi czasy zaczytuję się w "Krwi elfów" autora wiadomego. Połowę przeczytałem, jadąc samotnie pociągiem z domu na morze. Jaskier jest moim mistrzem!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Joseph Finder: "Paranoja" Zwroty akcji i zaskakujące zakończenie, całość z perspektywy 1 osoby. Genialne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 "Miecz przeznaczenia" A. Sapkowski Bardziej słucham niż czytam, ale i tak łatwo się wtapiam w świat przedstawiony. Wszystko jest tam tak zabawnie opisane, że czasem nie sposób powstrzymać łzy radości. Relacje Geralta z innymi bohaterami również bardzo wciągają, człowiek nie może się doczekać co będzie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IDash Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Ja obecnie czytam Amore 14. Super książka polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Nadal katuję Cykl Inkwizytorski Jacka Piekary. Jestem na tomie Łowcy dusz, a niedługo mam nadzieję że zabiorę się za Płomień i Krzyż cz1 i resztę tej sagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Ja aktualnie czytam Warriors Cat Właśnie zaczynam szóstą częśc The Darkness Hour. Heh angielski wcale nie jest taki trudny XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s500PL Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 W tej chwili Władca Pierścieni Powrót Króla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Ja czytam Roger Zelazny & Robert Sheckley - Jeśli z Faustem ci się nie uda. Dobra komedyjka choć datowana na rok 93, więc nie jest to żadna nowość. Prócz tego czytuję jeszcze czasami serię "Stalowy Szczur" - Harry'ego Harrisona. Też dobre choć trzeba lubić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Ja czytam "Wspomnienia z domu umarłych" Dostojewskiego, parę dni temu skończyłam "Gracza" tego samego autora, który to bardzo mi przypadł do gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkolit Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 "Wilken Bracia krwi" Di Toft'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 "Zielona Mila" Stephen King. Epicka książka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się