Sttark Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Mogło tak być,ale jakość video też nie najlepsza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Piosenka fajna,ale ta jakość. I współczuje Apple Bloom takiego kuzyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Ta piosenka jest inna... Taka fajna... taka nie w stylu MLP... Taka jak piosenki bronych... Ale fajna...hipnotyczna... Nie mogę przestać niej słuchać... Ratunku... ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Świetna piosenka! Naprawdę bardzo chwytliwa. A zauważyliście ten efekt cienia na ciele kuzynki, gdy ta wchodziła do środka lodziarni na początku? Bardzo ładnie wyglądają te animacje. Ta piosenka jest inna... Na podobnej zasadzie tłumaczyłem 'OCowatość' postaci. Nie tylko ja zauważam inność trzeciego sezonu. Ale ta 'inność' dobrze się zapowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Tak, popieram piosenka jest fajowa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Nie obejrzę jutro jest już ten odcinek *ogląda* fu*k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Świetna piosenka! Naprawdę bardzo chwytliwa. A zauważyliście ten efekt cienia na ciele kuzynki, gdy ta wchodziła do środka lodziarni na początku? Bardzo ładnie wyglądają te animacje. Na podobnej zasadzie tłumaczyłem 'OCowatość' postaci. Nie tylko ja zauważam inność trzeciego sezonu. Ale ta 'inność' dobrze się zapowiada. Inna właśnie w dobrym znaczeniu! Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiej piosenki od MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 ja też się takiej piosenki nie spodziewałem jet taka zaraźliwa, w swojej coolerowości, że na pewno będzie moją ulubioną z tego sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Zaiste to jest zaje**ste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Zgodzę się to jest genialne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Piosenkę wraz z odcinkiem usłyszymy dokładnie kiedy? Bo na wyświetlaczu w górze pisze że za 13 dni, a inni mówią że jutro? Mogę wiedzieć, kiedy mam zacząć się cieszyć z nowego odcinka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Będzie jutro !!! Możesz wyluzować ziomal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Ta piosenka jest super !!1 Widać że próbują coś zmienić w tej bajce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 No i te zmiany wychodzą im na lepsze moim zdaniem.Swą drogą użytkownik wyżej ma rozwalającą sygnę,ale to nie o tym mowa . Wracając jeszcze do tematu,bardzooo się cieszę że jutro będzie jednak nowy odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 A obiecałam sobie nie patrzeć na spojlery xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Kuzynka Applejack jest bardzo niemiła dla Znaczkowej Ligi i jeszcze przeszła na stronę Diamond Tiary i Silver Spoon. Prawdopodobnie to ona jest tym ''One Bad Apple'' (jednym złym jabłkiem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Kuzynka Applejack jest bardzo niemiła dla Znaczkowej Ligi i jeszcze przeszła na stronę Diamond Tiary i Silver Spoon. Prawdopodobnie to ona jest tym ''One Bad Apple'' (jednym złym jabłkiem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Oprócz tego znalazłam clipy z napisami PL. http://www.youtube.com/watch?v=-xGNO-HDxvA http://www.youtube.com/watch?v=tM3oXPGtC5A Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Jak widzę, mój avek znalazł zastosowanie . Nie, ja czekam na odcinek, bo to będzie świetne, czuję to.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Zgadzam się z przedmówcą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 http://www.bronystate.net/theater/rainbow-dash/ eee wbijać za 10 minut się zacznie :pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Będzie za 25 min -,- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 hmmm... GAK again again -_-... this is so sad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ja pier..... 4chan-owcy zdjęli jeden ze Streamów... Jakiś teledysk , piosenka w rodzaju "Hey n****a , n****a" i napis " You MAD HORSEF*****S? Hacked by /v/" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 @Up Napiszesz,który? 4chan... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się