Spoiler Cat Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Zasadnicze pytanie: Po kiego wała? To mniej więcej to samo co ujawnianie w telewizji KAŻDEGO wyroku sądu. To to samo co zrobienie czegoś nie tak w małej miejscowości, w małym powiecie. Taka tablica kar jest bez sensu, dlaczego? 1. Piętnowany osobnik może czuć się urażony publikacją swojej kary. 2. Niektóre kary mogą spowodować protesty pewnej grupy osób, co za tym idzie powtarzanie karalnego czynu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 1. O to chodzi, sam do tego doprowadził, może winić tylko siebie, a że inni to zobaczą, to skłania do poprawy. 2. Wątpliwe. Paranoja trochę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 A ja mam pomysł. Wysyłajcie do hejtera filmik : Jeżeli się jego zachowanie nie poprawi można dać warna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 djsound, ilu userów ma forum, o którym mówisz? "Nasi użytkownicy napisali 312243 postów, tematów 4518 Mamy 2059 zarejestrowanych użytkowników Ostatnio zarejestrowana osoba: jakastaka To forum odwiedzono już 2432071 razy" markolf.pl - od jakiegoś czasu na forum dominują stali bywalcy (Słodka Celestio, musiałem. Gdy patrzę na taką tautologię to robi mi się słabo ;_. Dzięki temu systemowi wyleciało wiele trolli. Gdyby nie system nagród (zdjęcie X% na święta) to część bardziej rozpoznawalnych osób też by wyleciała. Owszem dochodzi do sporów typu: "a Edzio nie powinien dostać warna" Ale często inni użytkownicy popierają moda i ten co najwięcej krzyczy siedzi cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 No chyba nie. Ja się totalnie nie zgadzam, czasami warn nie do końca jest słuszny i przedstawia usera w dużo gorszym świetle niż jest naprawdę! Tablica piętnująca? Absurd, Ci dla których warn jest modny tymbardziej będą łamać regulamin. Nie, nie, nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Może czarna lista zatem? Umieszczano by na niej userów, którzy notorycznie dostają warny itp. W ramach rekompensaty można dodać także tablicę zasłużonych. djsound, zwracam honor, nie spodziewałem się... Dziwne trochę, że przy takiej ilości zachowują porządek w tej liście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Celestor, tak jest to dobry pomysł. Na forum są też bardzo młode osoby, także myślę że przyda się taka opcja. A jest to temat ważny i to bardzo, także masz moje poparcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Również jestem na tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Administracja mi dała pomysła... Może każdemu MG, w sesjach zrobić minidział (czy jakoś tak) o temacie MLN? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Administracja mi dała pomysła... Może każdemu MG, w sesjach zrobić minidział (czy jakoś tak) o temacie MLN? Koleżanka ma na myśli poddział by prowadzić sesje w klimatach np. grimdark. W sumie czemu nie? Chyba da się wprowadzić ograniczenie dostępu dla poddziału Jestem za. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Czemu nie. Jestem na TAK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Również jestem na tak. Tymbardziej, że miałam tam sesję w klimatach Silent Ponyville, która "zaginęła w akcji". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Hmm, nie wiem czy to nie będzie za dużo działów w dziale xd Ale... rozumiem ideę, bo ktoś się może czepić typu: "A dlaczego takie gry są w ogólnodostępnym dziale, a fiki o takiej tematyce już nie? HIPOKRYCI!!!111111". Albo jakiś nadgorliwiec jeszcze zacznie takie gry USUWAĆ, co byłoby niemiłe dla graczy... Mógłbym być nawet na tak. Tylko pytanie: robić każdy taki poddział u każdego MG, czy zrobić osobny dział dla wszystkich MG na poziomie Zapisów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Hmm... W zależności od zainteresowania mógłby wystarczyć jeden poddział, bez podziału na poszczególnych mistrzów gry... Ale to drobna sugestia, sam nie wiem, czy dobra. Ogólnie jestem na tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Hmm, nie wiem czy to nie będzie za dużo działów w dziale xd Ale... rozumiem ideę, bo ktoś się może czepić typu: "A dlaczego takie gry są w ogólnodostępnym dziale, a fiki o takiej tematyce już nie? HIPOKRYCI!!!111111". Albo jakiś nadgorliwiec jeszcze zacznie takie gry USUWAĆ, co byłoby niemiłe dla graczy... Mógłbym być nawet na tak. Tylko pytanie: robić każdy taki poddział u każdego MG, czy zrobić osobny dział dla wszystkich MG na poziomie Zapisów? Tak, mam jak kretyn patrzyć jak grimdark poza działami do nich przeznaczonymi hula sobie w najlepsze I nie usunąłem, specjalnie dałem do Archiwum, jak pojawi się dział to gry przywrócę. Hmm... W zależności od zainteresowania mógłby wystarczyć jeden poddział, bez podziału na poszczególnych mistrzów gry... Ale to drobna sugestia, sam nie wiem, czy dobra. Ogólnie jestem na tak. Tak, dobra idea. Jeden wspólny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 A jeden wspólny to nie zbyt duży bałagan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Nie wydaje mi się. Also, łatwiej jest zrobić jeden zahasłowany dział dla wszystkich niż tworzyć n-poddziałów u każdego MG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Niklas +1. No i to tak naprawdę zależy od ilości gier... No bo jeśli zakładać nawet 1 grimdarkową sesję na mistrza gry daje nam to max kilkanaście tematów - spokojnie się uchowa w jednym dziale. Natomiast jeśli zainteresowanie będzie dużo większe i takich tematów zrobi się kilkadziesiąt tu już nieco inna sprawa... Ale wątpię, by doszło do takiej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 U mnie jest 3 zainteresowanych grimdarkami, nie wiem, jak u reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Dziwny pomysł... może głupi. Ale trochę ułatwi. Czasami na listach fanów kucyków nicki się dublują. A może by tak po zapisaniu się na listę wklejać każdemu userowi CM danego kucyk w jego rubryce "nagrody" ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Propo tych dubli na listach fanów- jest to naprawdę mylące, szczególnie że nie przed każdą listą jest ostrzeżenie o możliwości przynależności tylko do jednego grona. Sam się na tym przejechałem, chcąc znajdować się na listach PP i Luny, a tak znajduję się tylko u Pinkie, chociaż wolałbym u drugiej... Zanudzam, nie? Tak czy siak dodanie tego ostrzeżenia do każdej listy mogłoby ochronić kilka osób przed przykrym zaskoczeniem. PS. Jest jakaś szansa żeby mnie przepisać ? Jasne, napisz mi PM skąd dokąd ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Nie ma przy każdej, bo na początku tylko mane6 miało stać przed wyborem ostatecznym, ewentualnie jeszcze Luna i Celestia, reszta list była nieoficjalna, nie wiem, jak jest teraz. Pomysł z CM mi się podoba. Od kiedy mamy rubrykę nagrody w profilach? Właśnie się zdziwiłem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 IMO powinna być możliwość bycia na liście danego kuca i jednej z księżniczek. Ale co ja tam wiem. Ja zaś wciąż czekam na ułożenie i rozwiązania kwestii działu na bardziej poważne gry PBF. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Zgadzam się z Niklasem. Ale pomysł ze znaczkiem też dobry. Tylko problem. Fani Chrysalis (ja jestem tylko na jej liście, na żadnej innej). PS. Co z tym działem MLN w sesjach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Eee a jak by tak zrobić akademie Administratorów i Avatarów . Wiem że jak się pisze podanie o stanowisko trzeba podać staż i ponieważ niektórzy nie znają się na tym "szefowaniu" ,a chcieli by wstąpić w szeregi administracji, można by zrobić dla nich akademie która nauczy ich jak być wyżej wymienionym. Pokaże to innym userom także jaką prace wykonuje administracja. Mam nadzieję o pozytywne rozpatrzenie tego posta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts