Paladyn Zanderson Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Mają do niego dostęp tylko upoważnione osoby, powyżej 18 roku życia. Skoro nie widzisz, to najwyraźniej ktoś nie dał ci dostępu, o który notabene trzeba prosić opiekuna działu (czyt. aktualnie Kuoth) lub któregoś z administratorów. ale mi nie wchodzi o wejście (przynajmniej dopóki nie skończę 1 rozdziału mojego fica co raczej szybko się nie stanie bo natchnienie odeszło i mam wiele innych spraw na głowie m.i.n umacnianie przyjaźni oraz szukanie swojej księżniczki dlatego podałem swoje wszystkie dane kontaktowe może bowiem znajdę swoją Isilitari, której będę pisać wiesze i śpiewać wychwalając jej urodę) Jak co to sorki za taki offtop Chodzi mi oto że dawniej jak nawet nie byłem zaproszony widziałem ten dział tylko wejść do niego nie mogłem, a teraz go nawet nie widać i chcę wiedzieć czy to norma czy jakiś bug Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 ale mi nie wchodzi o wejście (przynajmniej dopóki nie skończę 1 rozdziału mojego fica co raczej szybko się nie stanie bo natchnienie odeszło i mam wiele innych spraw na głowie m.i.n umacnianie przyjaźni oraz szukanie swojej księżniczki dlatego podałem swoje wszystkie dane kontaktowe może bowiem znajdę swoją Isilitari, której będę pisać wiesze i śpiewać wychwalając jej urodę) Jak co to sorki za taki offtop Chodzi mi oto że dawniej jak nawet nie byłem zaproszony widziałem ten dział tylko wejść do niego nie mogłem, a teraz go nawet nie widać i chcę wiedzieć czy to norma czy jakiś bug Taka metoda na nowych userów, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 @up I... imho nie ma możliwości ustawienia, żeby był dział wyświetlany, a tylko zawartość ukryta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Wiem, że się czepiam ale moglibyście w starym stylu to zmienić? Bo jak na to patrzę to czuję jakby sztylet wchodził mi w serce xD PS. Chodzi mi o to, że w poddziałach "Nasze Sesje" są złe ikonki. Słońce w NLR i CM Luny w SE. Na odwrót powinno być. Jest też możliwość zmiany opisów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 To ikony czy są nowe posty czy nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 To ikony czy są nowe posty czy nie... Dat fail Właśnie zmieniłem styl na stary i o tym zapomniałem. Idę zobaczyć czy mnie nie ma gdzieś za drzwiami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Mam pytanie... Czemu zniknął dział UC? Explain, pls? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Mam pytanie... Czemu zniknął dział UC? Explain, pls? Celestor odszedł, a to był jego projekt. Osobiście nie mam nic przeciwko przywróceniu go. Akurat moja klasa jako jedyna ocalała A śmiali się jak przenosiłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 W komentarzach w profilu, jak jest data dodania zamiast na przykład "Dzisiaj o 10:21" wyświetla się "Dzisiaj na 10:21" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 (UC - Uniwersytet Canterlocki) Celestor wrócił! UC powraca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Ten oto obrazek ukazuje się w pudełeczku podręcznych emotikon, częściowo ukryty za oknem do pisania tekstu... (Spalcie go na stosie, proszę. Właśnie pozbawił mnie pisanej z werwą, epickiej ściany tekstu... ) Edit: Widzę, że ktoś już zareagował. Dziękuję za pomszczenie mej pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 W komentarzach w profilu' date=' jak jest data dodania zamiast na przykład "Dzisiaj [b']o 10:21" wyświetla się "Dzisiaj na 10:21" Naprawiono. Widocznie to był błąd developera, który uznał, że w każdym języku jak przetłumaczysz "at" (po polsku: "na") to wyjdzie poprawnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Witam. Zostałem Avatarem, dostałem nowe uprawnienia, ale... nie mogę nic robić w swoim dziale. Powinienem mieć to (rozwijana lista z możliwymi akcjami): A mam to: Sprawdzone na 3 przeglądarkach, ponowne logowanie, czyszczenie ciastek i innych... Obecnie używam Chrome, ale instalowałem też Operę i również nic EDIT: Działa. Dzięki Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 A Lemuura zacytuje, co mi tam: http://i.imgur.com/oNeE5Ee.jpg <- tak to wygląda. Styl: MLP Polska v.1, jak u Fragina. Nadal nie działa, nagród przy postach też nie ma (informacji o raportach SB zresztą też nie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Chyba już wszyscy zauważyli, że SB nie działa. Wiadomo co jest przyczyną i kiedy zostanie naprawiony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Chyba już wszyscy zauważyli, że SB nie działa. Wiadomo co jest przyczyną i kiedy zostanie naprawiony? http://mlppolska.pl/Watek-Og%C5%82oszenia-od-administracji--41?pid=297045#pid297045 W tym poście zostało wszystko zapisane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Miałem wczoraj coś takiego, że przyszły dwa komentarze i mimo, że je przeczytałem to pokazywało cały czas, że mam 2 nowe. Dopiero po wylogowaniu i zalogowaniu ponownym wiadomość zniknęła. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale po zobaczeniu nowych komentarzy wszedłem na inny profil i napisałem odpowiedź. Nic więcej nie robiłem. A przy okazji jeszcze napisze, że kiedyś widziałem, że użytkownikowi wyświetlało się co innego w profilu i w "Kto jest online" w polu opisującym co użytkownik aktualnie robi. Nie pamiętam szczegółów bo to już dawno było. Chyba na stronie kto jest online pokazywało, że czyta wątek (w którym ja byłem wcześniej co dziwniejsze), natomiast po otwarciu wątku nie było tej osoby wylistowanej. Jakaś desynchronizacja... Wiem, że są to mało ważne błędy, ale myślę, że może kogoś zainteresują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Te dwie emotki mają jakby defekt mały - takie kropy dziwne. Użyje całej swojej wiedzy zdobywanej tygodniami u mojego Mistrza Administracji Skysplita by pomóc Ci w tej kwestii: U mnie działa dobrze Wzruszyłę się ~Skysplot Meh, SOA#32 ~Sip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Bardzo ciekawy błędzik... serwer nie pozwala mi na zaznaczenie postów jako przeczytanych, ani na wyświetlenie listy emotikon. Pisze, że nie mam ku temu uprawnień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ja mam tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Bardzo ciekawy błędzik... serwer nie pozwala mi na zaznaczenie postów jako przeczytanych' date=' ani na wyświetlenie listy emotikon. Pisze, że nie mam ku temu uprawnień.[/quote'] Niestety też tak mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Też mam ten problem co koledzy wyżej :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Dzięki za raport. Jutro postaram się coś z tym zrobić(obecnie dla mnie jest za późno xDDDD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Skaju, przyjacielu Dowalę Ci nieco roboty jeszcze Przy pisaniu komentów w profilu: Tak troszkę się... Rozkraczyło ;_; Emm... Tu też... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji: Twoje konto może być zawieszone lub zablokowane. Możesz nie mieć uprawnień do oglądania tej strony. Twoje konto może być nieaktywne lub moderowane. (Prześlij ponownie kod aktywacyjny) Odwiedzono tę stronę wpisując jej adres bezpośrednio w pasek adresu przeglądarki zamiast użyć odpowiedniego formularza lub odnośnika. Zalogowano jako: 'Zegarmistrz' To mianowicie się wyświetla w chwili użycia "Oznacz posty jako przeczytane" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts