Riddle Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Tytuł mówi prawie wszystko. Zasady są proste. Piszemy, co jest teraz naszym Uroczym Znaczkiem, oraz dodatkowo piszemy, co według nas może to oznaczać. Ja zacznę. Po mojej lewej znajduje się ściana. Chyba zostanę murarzem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloszu_xd Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Telefon. Zostanę... chińskim dzieciakiem, pracującym 24/7 w fabryce telefonów? ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Temat dziwny, ale dobra. Po mej lewej ręce widnieje mój kwadratowy telefon-cegła. Chyba tak jak kolega wyżej: murarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Po mojej lewej jest kontroler. Będę kontrolował innych. Albo będę lalkarzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Ładowarka. Kablem będę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Kubek. Chyba kubki tworzyć będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Umm... Średnio kapuję zabawę, ale... Po mojej lewej jest kubek z zieloną herbatą. Może będę pracować w fabryce kubków, lub herbaty. Albo będę arystokratką. (WAT?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Chusteczka do nosa. Użyta. Nie wiem, wieczny katar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Chusteczka do nosa. Użyta. Nie wiem, wieczny katar? Ta, jasne... "katar" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Bezpieczniak [miecz larpowy]- może się jeszcze nauczę tym kiedyś machać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Kilka zestawów noży bojowych i do rzucania związanych zegarkiem kieszonkowym na łańcuszku. Stawiam piwo(lub inny w miarę dostępny i tani napitek, niekoniecznie alkoholowy) temu który mi to zinterpretuje ._.''' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Kolekcja simsów. Biorąc pod uwagę fabułę gry to chyba Bogiem zostanę.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Po mojej lewej spoczywa gitara elektryczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Mój portfel. Będę bogaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Po mojej lewej stoi sobie plazma z XBOX'em i Ps3 ^^ Nie wiem, może.. moim talentem będzie grać w gry! Buahah. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Wymyślna lampa podłogowa z IKEI. Będę projektantką lap podłogowych. Hehe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Game Boy. Tan najstarszy. Moja interpretacja to kolekcjoner starych konsol. ...Mi pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) Stary fotel biurowy który chce przerobić na fotel z górą od fotelu samochodowego . Zostanę dekoratorem wnętrz/Projektantem mebli. Edytowano Luty 22, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Poduszka. Bądź tu człowieku mądry i powiedz co to oznacza... Może chodzi o to, że będę spał dnie i (co jest w sumie normalne) noce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Łóżko...będę zawodowym monterem łóżek typu wszelakiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Łóżko...będę zawodowym monterem łóżek typu wszelakiego Sosen, ciebie to mogą najwyżej przerobić na łóżko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Po lewej mam tak: 2 kwiatki i kaloryfer, ale wiadomo że kwiatki są przed nim także co? Będę ogrodnikiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Książka z angielskiego, zostanę nauczycielem angielskiego Mi tam pasi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Ściana T.T Gładki boczek przez całe życie, albo murarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Router? Będę konsultantem neostrady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się