Mrs.Octavia Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Esth taka gansta, no nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 (edytowany) A jak jej przyznasz rację, zwyzywa cię od debili (albo gorzej) i każe ci zachować takie opinie dla siebie I poleci jeszcze warn za obrazę ... Ps Estherenn. Znamy się od mojego początku na tym forum, jesteś jedną z pierwszych osób jakie dodałem do znajomych, a dopiero teraz widzę jak wyglądasz Edytowano Maj 9, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Purr purrCzy zamawiał ktoś pasztet 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Aglet, jakie śliczne włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) Malwino, lepiej ci w okularach - na zdjęciu z Imeshem wyglądasz fabulous. Tutaj też niczego sobie, ale tam dużo lepiej. Taka moja opinia. Edytowano Maj 10, 2014 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) Aglet - serio super włosy ja tam nie wiem, czy wstawić mój ryj xD Chociaż wiecie co? Nie. Edytowano Maj 10, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Aglet, jakie śliczne włosy. Jedyne co cenię sobie w swoim wyglądzie... ;_;Malwino, lepiej ci w okularach - na zdjęciu z Imeshem wyglądasz fabulous. Tutaj też niczego sobie, ale tam dużo lepiej. Taka moja opinia. Niii... w okularkach o wiele gorzej. ._.' Co do drugiego zdania to jesteś jedyną osobą, która uważa inaczej... Aglet - serio super włosy Mru, dziękuu~ja tam nie wiem, czy wstawić mój ryj xDChociaż wiecie co?Nie.Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Niii... w okularkach o wiele gorzej. ._.' Co do drugiego zdania to jesteś jedyną osobą, która uważa inaczej...Wiem, jestem hipsterem. Ale to ja mam rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 (edytowany) [rakotwórczość], [screamer]Nyaaaaa~ :3 Znów przybyłem po wasze atencje. Edytowano Maj 13, 2014 przez Neko Miko Warmen 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Marudziliście, że macie za różowo. Nowe do szkoły. ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 (edytowany) Marudziliście, że macie za różowo.Nowe do szkoły. ;vnie działa ;-; Edytowano Maj 16, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 nie działa ;-; Na firefoxie działa. ;v (U mnie w każdym bądź razie jest) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 U ciebie działa, bo jesteś właścicielką swojego dropboxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Takie tam, pierwsza samojebka ten czas nadszedł. Robione Tosterem/Mikrofalówką/Suszarką/Cegłą albo LG L3. Jak kto woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Robione Tosterem/Mikrofalówką/Suszarką/Cegłą albo LG L3. Jak kto woli Aż takie "zue" te telefony? Mam L9 i według mnie jest bardzo dobra, aparat też się w to wlicza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Aż takie "zue" te telefony? Mam L9 i według mnie jest bardzo dobra, aparat też się w to wlicza Ten L3 jest wyjątkowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Na firefoxie działa. ;v (U mnie w każdym bądź razie jest) U Ciebie działa, bo~ Air dobrze to objaśnił ^^ błąd 403, brak uprawnień, jeśli chcesz, abyśmy Cię ujrzeli, ustaw obrazek na dostępny publicznie, czy jak to tam na dropboxie się robi, albo wrzuć na innego hosta, który nie wymaga logowania się na twoje konto x] Amol, dobry wybór, jeśli chodzi o odzież na dłonie~ ~~ A teraz moja kolej! To będzie dopiero mój trzeci post tutaj .-. ale mam nadzieję, iż od teraz będzie ich więcej~! ^^ [uWAGA!! poniższy spoiler zawiera drobny wow-content!!] wow! I jeszcze zdjęcie z Pyrkonu ^^ które to już zawitało wcześniej w temacie właśnie o wspomnianym (pony)meecie x) 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Eternal odwiedził mnie w pracy i cyknął mi fotkę xD Choć trochę rozmazana jest... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Czym handlujesz? ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Czym handlujesz? ;D Póki co to tylko clopami, ale może kiedyś rozwinę ofertę A tak po za tym, to moje pierwsze zdjęcie w mundurze ochrony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Moje zdjęcię, a raczej słittfotka PS. Nie odpowiadam za potencjalne szkody wynikłe z oglądania tegoż zdjęcia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Dla tych, którym się nie wyświetlało się. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 wow, Phin w normalnych kolorach :O ładnie, ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Wyglądasz na starszą niż 16 O_o (jakby kto pytał, to jest komplement) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się