Polish_grass Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Tym razem trochę lepsza jakość bo miałem inny telefon w łapie (przy okazji macie mój burdel na stanowisku pracy i moją nieogarniętą fryzurę ) Zgól ten koper synu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ostatnio moja moc się zwiększyła. Zdobyłem władzę nad magią światła. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Nie ma co, ja też wkleję swoje zdjęcie. Ten gość po prawej, to ja Jakby ktoś chciał, wkleję bardziej nie rozmazane zdjęcie, bo to jest sprzed roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 zrobiłam cosplay. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 *Liczy* Z tego co się oriętuję, to mój czwarty internet na forum. Dziękować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ostatnio moja moc się zwiększyła. Zdobyłem władzę nad magią światła. Jak mogłeś tak po prostu wziąć sobie tak zacne światło ? Wygrałeś internety, jestem twoim osobistym dostawcą *dostarcza internety i odchodzi z dumą* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) Uwaga... Triste Cordis się ujawnia... Jako recenzent gier, przebywa również w świecie wirtualnym, towarzyszy bohaterom, obserwuje ich, ale nigdy nie jest sam. Ma ochroniarza i to nie byle jakiego... Jakość przedpotopowa ponieważ Sony dała do konsoli PS Vita takie a nie inne aparaty "Materiały": -Tandetne, "rynkowe" okulary (ledwie zmieściły się na nosie) -Jakieś "coś" dodane do edycji specjalnej gry Ghost Recon kupionej za 60zł w bankrutującym sklepie -Czapka -PS Vita + gra Little Big Planet Założenia były proste: "te coś", czapka, okulary. 10 min i gotowe. Tja... pół godziny z tym walczyłem. Jak nie światło, to "to coś". które jest śliskie i raz miałem rysunek pod kątem, raz na policzku. Całość jest długa, bo ma ok 30cm. Po wywróceniu i schowaniu "czachy" do środka zamienia się w idealny szalik nakładany przez głowę. Warstwa na szyi jest gruba, a do tego góra zakrywa nos. Niestety w tym przypadku miałem niezłe przeboje. Pomijam non stop spadające z nosa "rynkowe" okulary. Ale po nastu próbach się udało... Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Notka: Nie chodzić z kumplami na imprezy, a po imprezach chodzić po sklepach i kupować jakieś rzeczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 skąd żeś taką grę dorwał? Ja jakoś nigdy takiej nie widziałem nigdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Z okazji, że wróciłeh, bardzo fajne nowe zdjęcie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Warmen bez brody? NOPE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Chetnie wrzuce jak bedę mialdostęp do swojego twardziela bo jak narazie lezy w szufladzie a ja zostalem z lapkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Już dawno nie mam brody, a podobno jak się ogolę turbo gładko to jestem jeszcze bardziej moe i dodatkowo wyglądam starzej niż z jakąkolwiek brodą ^w^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Delois powróciła > Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez emili878 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Oh, widzę, jest więcej osób, które lubią sobie robić "dziwne" fotki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Moich "dziwnych" fotek jest więcej niż się wydaje. Ale honor mi mówi żeby tu tego nie wstawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ukeziowe dziwne zdjęcie jest... dziwne XD Na 100% nikt nie wie czyj to instant, ale w sumie chyba to i dobrze świadczy o ludziach jak tak XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Takie male btw co do dziwnych zdjec xD Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez BROnypony 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ukeś jaka ty piękna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ukeś jaka ty piękna Um... dziękuję ^^" Ale wcale nie uważam się za piękną. To zasługa misia, o! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Próbowałem zrobić: "you don't say" ale nie wyszło I jakie mam "kochane piegi które lubię" krosty po trądzikowe. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Aquarius AKA kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Hahaha, Violett taki gimbus, se słit focie robi na łące... tym razem bez świnki morskiej. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Dzieńdobry, przybyłem po atencję. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Bez brody to nie warmen ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się