Guardian Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Warmen bez brody? NOPE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Chetnie wrzuce jak bedę mialdostęp do swojego twardziela bo jak narazie lezy w szufladzie a ja zostalem z lapkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Już dawno nie mam brody, a podobno jak się ogolę turbo gładko to jestem jeszcze bardziej moe i dodatkowo wyglądam starzej niż z jakąkolwiek brodą ^w^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Delois powróciła > Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez emili878 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Oh, widzę, jest więcej osób, które lubią sobie robić "dziwne" fotki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Moich "dziwnych" fotek jest więcej niż się wydaje. Ale honor mi mówi żeby tu tego nie wstawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ukeziowe dziwne zdjęcie jest... dziwne XD Na 100% nikt nie wie czyj to instant, ale w sumie chyba to i dobrze świadczy o ludziach jak tak XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Takie male btw co do dziwnych zdjec xD Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez BROnypony 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ukeś jaka ty piękna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ukeś jaka ty piękna Um... dziękuję ^^" Ale wcale nie uważam się za piękną. To zasługa misia, o! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Próbowałem zrobić: "you don't say" ale nie wyszło I jakie mam "kochane piegi które lubię" krosty po trądzikowe. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Aquarius AKA kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Hahaha, Violett taki gimbus, se słit focie robi na łące... tym razem bez świnki morskiej. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Dzieńdobry, przybyłem po atencję. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Bez brody to nie warmen ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Fejk. Zgłaszam to do prokuratury! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Świąteczne selfi zawsze na propsie Tak, nudziło mi się. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Spoko wygląd Im, zasadniczo znamy się dość długo, a swoich twarzy jeszcze nie widzieliśmy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Cóż, już mnie wszyscy chyba praktycznie widzieli, ale Bartki znowu się pokazujo publicznie tu :3 Lubię sobie robić takie selfie... xD ... Wtedy tak groźnie wyglądam. Chyba xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Littlebart- wyglądasz trochę jak mój kuzyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Ukeziowe dziwne zdjęcie jest... dziwne XD Na 100% nikt nie wie czyj to instant, ale w sumie chyba to i dobrze świadczy o ludziach jak tak XD Ukeś czemu ja cię zawsze kojarzę z Lightning z FF XIII, a tak wgl. kawai ^w^ Applejuce nie wiem jak wyglądałaś wcześniej ale jest pięknie Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Miej 18 lat, wyglądaj na 15, zachowuj się jakbyś miał 12 Enjoy my raep face. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 @Soku ŁO SYNU, LONK TIM NO SI :O I to faktycznie dawno, bo nie tak cię zapamiętałem xD @cah Myślałem że ty gimbuś jesteś, Kachir. Też się zmieniłeś jak-jasna-cholewa. Ale i tak wyglądasz jak gimbuś. Tylko że mniej. Teraz bardziej jak chłopczyca xD Ten... Also, "miej 18 lat, wyglądaj na 97658896940, zachowuj się jakbyś miał 9" No i narzekaliście, że brody niy ma. Zdjęcie jakoś z 2012, ale jest broda, spuszczajcie się ile chcecie TYM RAZEM ZGARNIAM CAŁO ATENCJE! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 O, Warmen wyglada jak Warmen. Tak trzymać Warmenie z przeszłości! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Warmen, masz dziki fryz. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się