Servant Saber Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Z Imesiem I nasz Zmara the background w tle Agleć the pasztet 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Malwino, od teraz jesteś na propsie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Imeś taki fotogeniczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Neon cannot into zmniejszanie zdjęcia, więc ciepnę imgurem http://i.imgur.com/lWwqNPm.jpg 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 A co to Neonie masz w kieszeni xD? Fota zacna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Energetyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Bardziej cywilizowany wygląd, czyli Tomek udaje ważnego. Przy okazji niespodzianka, część pokoju. Kamerka w laptopie to jedyne urządzenie do robienia zdjęć cyfrowych, jakie mam. Nie odpowiadam za koszmary i wypalone gały :/ http://imgur.com/Q5z3Bxj I wyzwolone włosy. http://imgur.com/z6RrmYe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Wyglądam jak shiet w/ słabe zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Jak Tomek jest takim bogolem by ciepnąc 2 zdjęcia to ja tyż mogę Wet mane Neon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Czemu nie? Nowe zdjęcie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Nowe zdjęcie. Fin, czemu tyle różu ;-; Nie odpowiadam za koszmary i wypalone gały :/ Zawiodłeś moje oczekiwania, Tomku. Jesteś... taki zwykły ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Zawiodłeś moje oczekiwania, Tomku. Jesteś... taki zwykły ;-; Nie wiem, czego się spodziewałeś. Przecież nie ubiorę swojej patrolówki z gwiazdą na maturę :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Ładnie, Phin ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Może i jest róż, ALE jest bardzo oryginalnie i pasuje do mojego awka na forum. Dzięki Hedziu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) http://i.imgur.com/MhbKDab.jpg paczę na was Dedykowane Kruczkowi, bo płacze Edytowano Maj 8, 2014 przez Nicolas Dominique 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Daje swoje zdjęcie ponieważ niedługo idę do stylisty i być może zetnie mi włosy. Przed wami najbrzydsza pegasister w fandomie ! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Jeśli ty jesteś brzydka, to ja jestem chińskim bożkiem. .-. Ładne zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Jeśli ty jesteś brzydka, to ja jestem chińskim bożkiem. .-. Ładne zdjęcie. Wstawię zdjęcie jakbym skróciła włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Daje swoje zdjęcie ponieważ niedługo idę do stylisty i być może zetnie mi włosy. Przed wami najbrzydsza pegasister w fandomie ! Wcale nie taka brzydka. Czemu tak wiele osób pisze, że są brzydkie? P.S. całkiem ładne masz włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Czemu tak wiele osób pisze, że są brzydkie? Szukanie atencji? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Szukanie atencji? Abo bycie mną .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 90% dziewczyn i tak napisze że są brzydkie W sumie w pewnym sensie to jest słodkie... dopóki nie zacznie się z tobą kłócić po stwierdzeniu że to gówno prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 dopóki nie zacznie się z tobą kłócić po stwierdzeniu że to gówno prawda A jak jej przyznasz rację, zwyzywa cię od debili (albo gorzej) i każe ci zachować takie opinie dla siebie 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 To logika kobiet, uświadom to sobie sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 boom. Włoski, aaaaaaaaaaaaaaaaw. Czesałbym ^^ Tak ogólnie, to fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się