Niklas Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Wybaczcie, że bez uszek, ale Jaskier ze sobą nie wziął ;_; Tutaj to przypominasz mi takie połączenie Heda z GOLa i quaza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Wybaczcie, że bez uszek, ale Jaskier ze sobą nie wziął ;_; Fake, Geralt ma białe włosy. Wrzucaj prawdziwe zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Tell me more Bezbrody? Tutaj to przypominasz mi takie połączenie Heda z GOLa i quaza Quaza dałem radę wygooglować (jutuber, tak?), a Hed to kto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Quaza dałem radę wygooglować (jutuber, tak?), a Hed to kto? Prowadzi filmiki na gry-online ;p Redaktor w sumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 (edytowany) Bezbrody? Tak. Jakiś problem? Edytowano Czerwiec 17, 2015 przez MewTwo Eilhart z Tregoru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Mew taki bezbrodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Ale słodki i uroczy :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Jest powód, dla którego Meg patrzy z Twojego awka tak a nie inaczej Prowadzi filmiki na gry-online ;p Redaktor w sumie. No proszę, z mixu powstał były jutuber Geralt-Paplok W naszym wyglądzie jest to coś, co każe znaleźć publikę i tworzyć ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Patrzy tak na coraz większą ilość brodaczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Ja odkąd zobaczyłam to zdjęcie: dzienkuje dobranodz Oj przestań bo się zarumienię ;p Pojawię się w Warszawie na Vistulianie i na MLK, mój wierny rumak też pewnie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Przecież sobie żartowałem. Aż tak wysokiej samooceny nie mam ;p Mi też się marzyło takie cudo od bardzo wielu lat i w końcu uzbierałem potrzebną kwotę. Sporo miałem szczęścia że pojawiła się oferta stosunkowo blisko i za znośną cenę, to była bardzo szybka decyzja... Z prawkiem miałem problem ale weszła ta ustawa na której można jeździć motocyklami o pojemności 125cm na kategorię B jeśli ma się prawko więcej niż 3 lata więc skorzystałem. Tak, ten sprzęt na zdjęciu ma tylko 125 pojemności (i tutaj zachwyt rumakiem opada jak się okazuje że to tylko wyrośnięty kucyk). Osiągi zadniej części ciała nie urywają ale ja tam jestem zadowolony, nie jestem fanem prędkości. I też przez matkę musiałem sobie kupić 125 a nie mocniejszy, matka twierdzi że motorem nie przewiozę rodziny więc niepraktyczne i na prawko kat. A nie da więc zrobiłem B jak chciała. Ale kiedy to było... Teraz znowu egzaminy się pozmieniały i znowu jest problem bo na ten kurs by się kasa znalazła. Co te matki mają do motocykli... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Na litość boską nie spamujcie offtopem i podrywaniem się nawzajem, wrzucajcie zdjęcia swoje. Żeby zakończyć offtop, wrzucam Raep Cynosa. Not my finest moment. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 (edytowany) Ludzik w czerni. Tak, zawsze odpieprzam takie miny, nie lubie być zbyt poważny Edytowano Czerwiec 18, 2015 przez MrHappy 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 (edytowany) Bo mogę. RYSIE PACZOM @Hedź, ale mój laptop to toster. Przykro mi. Edytowano Czerwiec 20, 2015 przez Ryś Raindrops 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Napraw ostrość kamerki pls albo zrób sobie zdjęcie czymkolwiek innym tylko nie tym tosterem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 No elo 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 (edytowany) HI ANON! Edytowano Czerwiec 23, 2015 przez Po prostu Tomek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Ktoś mi powie jak się daje obrazy w Spoilerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Dajesz [ /spoiler] bez spacji w drugim nawiasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Ktoś mi powie jak się daje obrazy w Spoilerze? [spoiler.][img.]ADRESZDJĘCIA Bez kropek oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Jezu... Czemu na forum wszyscy są tacy smutni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Po prostu są przytłoczeni poziomem, jaki reprezentują niektóre pany i panie na tym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Jezu... Czemu na forum wszyscy są tacy smutni? To pokaż im, szczęśliwcze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 To nie temat do żalenia się, proszę iść się żalić w miejscach do tego przeznaczonych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Ej... Ja się staram zawsze uśmiechać na zdjęciach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się