WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Właśnie teraz WarmKapitan napisał: Grozisz, czy obiecujesz? Kusząco namawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 Dobra bo z małego żartu, który poszedł zupełnie w złą stronę zrobiła się tu prawie gównoburza, w części z mojej winy. Jeżeli kogoś uraziłem, sorry. Najlepiej jakby jakiś mod tu posprzątał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. GoForGold Napisano Marzec 18, 2017 Popularny post. Share Napisano Marzec 18, 2017 (edytowany) @Kruczek @Enimean No elo, macie. Tak się ciężko pracuje w szpitalu. Spoiler ./edit Jeszcze @Gronosraj, nie bij pls. :c Edytowano Marzec 18, 2017 przez GoForGold 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 Spodziewałam się czegoś bardziej w stylu mafioza, ale może być. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 7 godzin temu GoForGold napisał: @Kruczek @Enimean No elo, macie. Tak się ciężko pracuje w szpitalu. Ukryj zawartość ./edit Jeszcze @Gronosraj, nie bij pls. :c Wygladasz jak młody Jack Morrison XD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Olśniło mnie! Tak, w końcu zrobiłem zdjęcie które MI się podoba, i na którym wyglądam (mniej więcej) normalnie! Tu też je wstawię, a co xD Spoiler 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Właśnie teraz Lemi napisał: Olśniło mnie! Tak, w końcu zrobiłem zdjęcie które MI się podoba, i na którym wyglądam (mniej więcej) normalnie! Tu też je wstawię, a co xD Ukryj zawartość Kreatywnie, podoba mi się :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 12 godziny temu Enimean napisał: Spodziewałam się czegoś bardziej w stylu mafioza, ale może być. Mówiłem, że głos nie pasuje do wyglądu. Ale jak zwykle mnie nie słuchasz. 12 godziny temu PervKapitan napisał: Wygladasz jak młody Jack Morrison XD Get off my lawn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 21 minut temu GoForGold napisał: Mówiłem, że głos nie pasuje do wyglądu. Ale jak zwykle mnie nie słuchasz. Jak Ty zawsze same głupoty gadasz, to po co mam Cię słuchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 godzinę temu Enimean napisał: Jak Ty zawsze same głupoty gadasz, to po co mam Cię słuchać. Żeby chociaż raz dziennie posłuchać mądrzejszego. Jak Ty z sobą wytrzymujesz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 https://puu.sh/uQ41q/5093b909b0.jpg[/img] A co mi tam 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 A więc jesteś jednym z tych mistycznych piratów internetowych. Dzwonię po policję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 godzinę temu GoForGold napisał: Żeby chociaż raz dziennie posłuchać mądrzejszego. Jak Ty z sobą wytrzymujesz? Weź uspokuj się bo zaraz polecą Ci punkciki za spam, a potem jeszcze za wyjątkowe obniżanie poziomu intelektualnego forum. Wierzę że akurat ty możesz takie dostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 ZostańDlaSzekli, dlaczego wyglądasz jak gimbus? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Podawać snapy, wysyłam nudeski. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 30 minut temu WarmKapitan napisał: ZostańDlaSzekli, dlaczego wyglądasz jak gimbus? Żebyś nie był sam, kolego. 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 1 minutę temu GoForGold napisał: Żebyś nie był sam, kolego. Łapka w duł za kłamstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Wstawiam z meeta, bo czemu nie. Z @Miszcz Tencz, @StarostaXD, @The Silver Cheese i @M3ICHU. Do następnego. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 5 minut temu FirstChoice napisał: Z @Miszcz Tencz, @StarostaXD, @The Silver Cheese i @M3ICHU. A teraz zgadujcie kto jest kim ( @FirstChoice i @The Silver Cheese nie podpowiadajcie pls) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 11 minut temu FirstChoice napisał: Wstawiam z meeta, bo czemu nie. Z @Miszcz Tencz, @StarostaXD, @The Silver Cheese i @M3ICHU. Do następnego. Pokaż ukrytą zawartość Prawilnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 od lewej starostka bo jedyna dziewczyna, first czojs bo to pies na baby, miszcz tencz, cheese, meichu. mam przynajmniej jeden punkt pewny za starostkę 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 6 minut temu Kruczek napisał: od lewej starostka bo jedyna dziewczyna, first czojs bo to pies na baby, miszcz tencz, cheese, meichu. mam przynajmniej jeden punkt pewny za starostkę Nie, pomyliłeś się xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 (edytowany) 14 minuty temu Kruczek napisał: od lewej starostka bo jedyna dziewczyna, first czojs bo to pies na baby, miszcz tencz, cheese, meichu. mam przynajmniej jeden punkt pewny za starostkę Dobrze wystartowałeś i posz... EJ jak to pies na baby, to moja siostra. :_; I nie jestem psem tylko kotem. Geez. Edytowano Marzec 19, 2017 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 @Miszcz Tencz As you wish @First to kto jest kto? cheese musi być cheesem, takie włosy może mieć tylko cheese :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Właśnie teraz Kruczek napisał: @Miszcz Tencz As you wish @First to kto jest kto? cheese musi być cheesem, takie włosy może mieć tylko cheese :c No już większość masz. @M3ICHU to ten pośrodku, a ten od Thoraxa to po prawej. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się