Shine Star Napisano Maj 19, 2015 Autor Share Napisano Maj 19, 2015 ((Ja uciekam, bo zaraz głowa mi pęknie. Nie pędźcie tak :3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Zaśmiał się lekko i pokręcił tylko głową widząc, na jak bardzo nieśmiałą dziewczyna wygląda. - Nie zjem cię - powiedział spokojnie. - A jak nie masz ochoty rozmawiać i się ze mną zapoznawać to nie ma problemu, możemy tak po prostu posiedzieć przez ten czas w ciszy - stwierdził, przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Ja tam myślę że ten cwaniak nie ukończy już tego roku - Odparł, strzelając kośćmi w dłoniach. - Nikt nie będzie mi zabraniał spełniania marzeń! Niech żyją dinozaury! - Dodał krzycząc do odchodzącego mężczyzny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 19, 2015 Autor Share Napisano Maj 19, 2015 ((Burnett jest dorosłym wampirem pracującym dla JBF, do tego łatwo wyprowadzić go z równowagi. Więc nie radzę xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Patrzyła na czarodzieja przez cały czas i w odpowiedzi tylko zamrugała kilka razy i przekrzywiła głowę. Po chwili spojrzała na gronostaja i zaczęła się z nim znowu bawić. Przy okazji ziewnęła, ukazując swoje małe kiełki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Lisek przez chwilę się wahał. Popatrzył na Angusa i powąchał jego rękę po czym położył na niej jedną łapkę jakby podając ją na przywitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Jak się nazywa? - zapytał dziewczynę łapiąc kciukiem i palcem wskazującym łapkę lisa, niby się witając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Xavier uznał to za to, że nie ma sensu męczyć dziewczyny zagadywaniem. Posiedzą po prostu i będą mieć tą godzinkę z głowy. Tak będzie najlepiej, o. Wyciągnął z kieszeni mały tomik jakiejś powieści i zaraz wetknął w nią nos. Bo co w sumie mógł innego robić? Czytanie dobrze zabijało czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Break. - powiedziała Nicole krótko. W zasadzie to nie mówiła za wiele... Chyba po prostu dlatego że nie ufała nie znajomym? Ktoś ją kiedyś bardzo skrzywdził, dlatego tak ma, ale nigdy o tym nie wspomina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - To jak, idziemy gdzieś? - zapytał po chwili patrzenia na dziewczynę. - Czy siedzimy tutaj? - zapytał ponownie, ale jako część pierwszego pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Chodźmy gdzieś, wolę siedzieć na zewnątrz. - powiedziała z lekkim uśmiechem. Break wdrapał jej się na ramię i tam się usadowił. Dziewczyna wstała z krzesła i przeciągnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - W porządeczku. - powiedział. - A tak w ogóle, to jesteś medium prawda? - zapytał kierując się razem z dziewczyną do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Dziewczyna przytaknęła. - A ty wampirem. - powiedziała wzruszając ramionami. - Czyli nic nie zwykłego jeśli chodzi o to miejsce. Tu roi się od takich "dziwadeł" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Miłe że używasz określenia wampir. Często słyszę bardziej niemiłe wersje, naprawdę doceniam fakt nazwania mnie po prostu wampirem. - powiedział i uśmiechnął się lekko do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Bo w sumie przecież taka prawda. Wampir to tylko wampir, wilkołak to wilkołak, czarodziej to czarodziej i inne takie. Praktycznie różnimy się tylko drobnymi szczegółami i nic więcej. - powiedziała wzruszając ramionami. - Bezsensowne jest wyzywanie kogoś bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Cóż, wampirów nikt nie lubi bo pijemy krew i w ogóle, a wilkołaki to już szczególnie. - powiedział spokojnie. - A tak ogólnie, to co lubisz robić? - zapytał próbując jakoś podtrzymać rozmowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 (edytowany) -Ceri-powtórzyła, zmiękczając końcówkę imienia nowego przyjaciela-Zapamiętam, a przynajmniej tak myślę. Uśmiechnęła się, gdy chłopak zaproponował jej miejsce. Usiadła na ławce i zaprosiła go do siebie. -Prędzej czy później każde z nas by się poznało. Ale taka godzina wymuszonej rozmowy raczej w tym nie pomaga.-odpowiedziała-Skoro już wiesz, że pochodzę z Francji, może powiesz mi coś o sobie poza tym, że jesteś elfem. Edytowano Maj 20, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Szczerze? Jestem chyba zacofany bo o tym nie słyszałem.- powiedział ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 Alysse spojrzała na wilkołaka. Nie zachowywał się agresywmie, był miły. - Może powiesz mi coś o wilkołakach? - spytała zainteresowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 -Wiesz Victorze. - Bradley przywrócił sobie postać człowieka- Chyba jednak jestem za tym by wrócić do planu z brodą i włosami. Ta nasza dyrektorka, jak jej tam? American Idiot? Boulevard of Broken Dreams? Coś takiego, nie? Chociaż...aaaa, ona była Holiday. Cholerny Green Day, wszystko mi miesza. No ale nasza Holiday wydaje się spoko. Może i z nami pójdzie na piwko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Tu nie chodzi o naszą seksowną dyrektorkę dinusiu. JBF to całe zło tutaj - Odparł odpalając papierosa. - Jesteśmy tu by zagwarantować wam bezpieczeństwo, Mario zły bardzo zły bla bla bla. Oni tu są aby podciąć nasze skrzydła, zabrać nam wolność! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Szkockim elfem. Przynajmniej tam się wychowywałem. Po śmierci ojca musiałem uciekać do Walii. No, a teraz siedzę tutaj - wskazał obszar wokół niego. - Nic ciekawego mnie nie spotkało. No może poza śmiercią ojca - westchnął. - Tak poza tym to jestem dziwakiem gadającym ze zwierzętami i zbierającym ziółka - rozluźnił krawat i spytał. - A ty? Rozumiem, Francja. Czy naprawdę jest tam tak pięknie i romantycznie jak mówią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 -Oui, to znaczy tak. Zwłaszcza na południu, chociaż Paryż także jest piękny-odpowiedziała- No ale cóż, tu także jest przyjemnie...chyba. Trochę smuci mnie, że ludzie nazywają nas trudną młodzieżą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 -O, poczęstujesz fajeczką? - zapytał z uśmiechem drapiąc się po brodzie - Ubijemy Mario i będzie po kłopocie. Nie ma co się martwić tymi patusami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Victor wyciągnął rękę z paczką dla Bradleya. - Chcesz na niego zapolować? Proszę bardzo. Problem w tym że musielibyśmy opuścić teren szkoły. Zapewne wiesz jak to się skończy. Pan ważny złapie nas szybciej niż ty zmienisz się w cokolwiek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts