Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Ja tam nic do wampirów nie mam. - powiedziała z uśmiechem. - Aaa w sumie to nie wiem. Lubię... Robić zdjęcia, tak. Lubię to i to nawet bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - To przyjemne hobby w zasadzie. - uśmiechnął się. - A tak ogólnie, jaką lubisz muzykę? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Hymmm... Ogólnie to słucham tego co mi wpadnie w ucho. Najczęściej to muzyka klasyczna, bo w sumie skończyłam szkołę muzyczną to i do tego smykałkę mam i potrafię to docenić, ale tak to rock głównie. Imagine Dragons forever~ - zaśmiała się wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Czyli też całkiem fajnie. - powiedział i znowu się uśmiechnął. - Jeśli chcesz o coś pytać mnie to pytaj. - powiedział i wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - A ty jakiej muzyki słuchasz? - zapytała po chwili. - I masz jakiegoś zwierzaczka czy cuś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Głównie rocka i metalu. Ale tak ogólnie to wszystkiego. A zwierze mam, krolika, Cicero. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 -Zawsze to on może przyjść po nas, nie? - Bradley wziął papierosa i zapalił. Puścił kółeczko z dymu i spojrzał na Victora - Wtedy można się go pozbyć. Proste jak zamiana w szympansa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Tak to jest. Ludzie nie rozumieją nas. Jesteśmy dla nich czymś "innym". A jak wiemy mniejszości są dyskryminowane. No i Mario... Wolałbym się ukrywać niż siedzieć w zamknięciu. A ty? Co byś wolała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 -A ukrywanie się to też nie zamknięcie? W końcu możemy chodzić tylko sobie znanymi ścieżkami, uważać na każdym kroku, żyć w ciągłym stresie, że ktoś nas znajdzie. Ale zgadzam się z tobą, mon amis, wolałabym się ukrywać. Zresztą, przyszłoby mi to niezwykle łatwo-powiedziała, kończąc uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Oooo~ Króliczek! Lubię króliczki, bardzo. - powiedziała dziewczyna z uśmiechem. W sumie to chciała poruszyć temat rodziców i w ogóle ale nie chciała potem musieć sama odpowiadać na jakieś niezręczne pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Jak chcesz będę mógł go pokazać. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Pokonać Maria i ośmieszyć JGF? To brzmi zbyt pięknie... - Odparł, wypuszczając kłęby dymu niczym smok. - Dobra, skoro wypad na piwo się nie powiódł to trzeba by coś porobić innego. Mamy jeszcze trochę czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 -Co powiesz na plan zabicia tego Mario? - Bradley oparł się o pobliską ścianę i przez chwilę patrzył na papierosa. - A kto to w ogóle ten Mario? Bo niezbyt słuchałem na lekcjach, albo spałem. Albo słuchałem Chamberów. Dark days, dark days, DARK DAYS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - No tak. Macie łatwiej - uśmiechnął się. - Za to my możemy uspokoić każdego za pomocą dotyku. Tak... - Cery zrozumiał, że zabrzmiało to podejrzanie. "Trzeba zmienić temat". - Dość ciekawy ubiór. No i ten kaptur... - "Kobiety lubią gadać o ubraniach. Szczególnie tych na sobie. Dobre zejście z tematu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 (edytowany) -Dzięki. W sumie długo myślałam, czy to nie wygląda aby nazbyt dziecinnie ale stwierdziłam, że skoro mi się podoba to w sumie czemu nie. Na zimniejsze dni mam w sumie jeszcze czapkę z podobnymi uszkami no ale nie mam jej teraz przy sobie-odpowiedziała- Płynne przejście na inny temat. Punkt dla ciebie. Ale może powiesz mi więcej na temat tego uspokajania? Edytowano Maj 20, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Słyszałem tylko że jest wampirem który chce przejąć ten cyrk. Nie wiem z jakiego powodu. Może chce z nas zrobić armię, może to wszystko tak naprawdę należy do niego...lub mu się nudzi. Gdy wampirom się nudzi potrafią robić dużo różnych i dziwnych rzeczy - Odpowiedział, gasząc prawie że sam filtr na własnej ręce. Wydał z siebie cichy syk, lecz po uśmiechu można było wywnioskować że ten ból go satysfakcjonował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Dooobra, bardzo chętnie. Break go pewnie polubi, a przynajmniej mam nadzieję. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Cóż, może go polubić jako obiad, w końcu lisy polują na króliki. Albo to były zające... Nie ważne. Znaczy, mam nadzieje że go nie zje. - powiedział. - W sumie możemy iść już teraz, te słońce mnie wkurza trochę. - dodał po chwili i spojrzał na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Nie trudno było zauważyć, co? Co zrobię? To po prostu tak brzmi. A może chce, żeby tak brzmiało... - elf poprawił krawat. Spojrzał na zmiennokształtną. "Może rzeczywiście chce, żeby to tak brzmiało? Nie, to absurdalna myśl..." - I nie. Nie wygląda dziecinnie. Każdy nosi to co lubi - ściągnął marynarkę i na nowo rozluźnił krawat. Przypomniał sobie jej pytanie. - Dotykam kogoś i go uspokajam. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Jesteś zdenerwowana? Bum! Już nie. Smutno Ci? Bum! Wszystko w porządku. Kiedyś słyszałem, że elfy potrafią też czytać w myślach. Ja jedynie potrafię wyczuć uczucia danej osoby. Im lepiej kogoś znam tym łatwiej mi to idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 - Break taki raczej nie jest. On nie lubi królików ani zajęcy. Woli raczej ciastka, nie żartuję. Ciągle mi je podżera. - powiedziała. - A w sumie to możemy iść teraz im wcześniej zobaczę tego królicza tym fajniej. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 -Czyli w sumie elfy powinny być bardzo przyjacielskie-powiedziała- Nie znaczy, że ty nie jesteś, mówię tak ogólnie. "Może teraz ja zmienię nieco temat" pomyślała, przegryzając wargę. -Ciekawi mnie do jakiego domku trafię.Troszeczkę się denerwuję co mogę tam zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Jules wrócił na chwilę do jadalni i zabrał stamtąd cukier. Dołączył do towarzysza. - Jest saletra i jest cukier, możemy zrobić z tego petardę. Pasuje? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 -Ale kozak! - powiedział Bradley i zgasił swojego papierosa na języku wydając z siebie odgłosy zarzynanej świni. Wyjął zgaszonego kipa. Z ust i wyrzucił gdzieś za siebie - Czyli ten Mario chce zastąpić rolę naszej Holiday? Z jednej strony to lubię naszą ruchable dyrcię, ale z drugiej strony to jest i tak nieosiągalna. A Mario by nas pewnie na browary wypuszczał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - No to chodźmy. - powiedział i skierował się wraz z dziewczyną do swojego, a raczej obecnego, domlu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Jestem za.- powiedział uśmiechając się. Można było zobaczyć, że ma same kły a nie zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts