Wilczuu Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 (edytowany) Rainbow Dash albo Ksiezniczka Kadenz Edytowano Październik 21, 2013 przez Wilczuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 To przecierz oczywiste że najpiękniejszą klaczą zarówno z wyglądu i charakteru jest Księżniczka Luna. Jej charakter jest wyjątkowo ciekawy np. z powodu jej wcześniej przemiany w Nightmare moon wywołanej niedocenianiem przez kucyki jej pięknej nocy wywołuje współczucie jak i chęć pomocy, również fakt że po powrocie do pierwotnej postaci starała się zaadaptować do społeczeństwem z czego wynikło kilka zabawnych sytuacj (wielkie pająki) czyni ją bardziej uroczą, posiada również dusze artystki z powodu kształtowania na niebie gwiazd w piękne wzory. Również jej historia to ukazuje: razem z swoją siostrą Celestią ukształtowa Equestrie na obecny kształt obdarowując kucyki piękną nocą jednak z powodu ignorancji ze strony kucyków i braku empati Celesti stała się Nigtmare moon w poszukiwaniu uwagi jak i uwielbienia ze strony podanych przez co zostaje ukarana co właśnie wywołuje współczucie. W końcu jak wiemy wszystko dobrze się skończyło i noc Luny jest wreszcie doceniana a jej osoba kochana przez podanych co wywołuje w każdym razie u mie radośc. Jestem Lunaholikiem i nie wstydzę się tego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 O jakiś odkopany temat... Jeśli chodzi o najpiękniejsze Luna, Twilight i Octavia. Luna i Octavia to esencje elegancji. A Twilight to po prostu Twilight nie dość, że urocza to jeszcze mądrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Według mnie: 1. Rarity 2. Fluttershy 3. Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Jeśli chodzi o samo piękno, to dla mnie najpiękniejsza jest Trixie Ale jeśli chodzi chodzi o kategorię piękno i charakter to tu zdecydowanie wygrywa moja kochana Applejack 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 1.Rarity 2.Pinkie Pie 3.Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Według mnie na pierwszym miejscu Fluttershy, jest miła, pomocna, spokojna, ma długie włosy i morskie oczy. drugie spokojnie zajmie Applejack, a nad trzecim myślę między Luną, a Pinkie pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Z serialowych kucyków to: Fleur de Lis, Octavia, Rarity (kolejność dowolna) A z Mane6 to: Rarity, Fluttershy, Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Według mnie Luna bo jest fajna :3 na drugim miejscu Twili i na trzecim Rainbow :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 U mnie zawsze na pierwszym miejscu jest oczywiście Twilight Sparkle. Dla mnie jest najpiękniejszym kucykiem i reszta mnie nie interesuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Nie mam wątpliwości. Moje podium: 1. Rarity 2. Celestia 3. Lyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 1. Luna 2. Lyra 3. Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Wiadomo, że Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Według mnie : 1 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 (edytowany) Luna, Fleur de Lis i Rarity. Moim zdaniem Luna jest ładniejsza od Celestii - ma piękne, duże pomalowane oczy, genialny kształt skrzydeł, oryginalną grzywę, charakterystyczną sylwetkę i nie ma takiej małej głowy. Dorzucę jeszcze Octavię i Twilight. A ze źrebiąt Sweetie Belle i Silver Spoon. Topka. 1.Luna 2.Rarity 3.Fleur de Lis 3.Octavia 5.Amber Leaf 6.Maud Pie Edytowano Wrzesień 2, 2014 przez Hidoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Chyba się już tutaj wypowiadałam. Ale na pewno zmieniło mi się podejście także przedstawiam swoje TOP10 najpiękniejszych klaczy w MLP. Kolejność nieprzypadkowa. 1. Celestia 2. Amira 3. Fluttershy 4. Nurse Readheart 5. Rarity 6. Lyra 7. Octavia 8. AJ 9. Fleur de Lis 10. Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 TOP 10 1. Lyra 2. Lotus 3. Trixie 4. RD 5. Twilight 6. Luna 7. RedHeart 8. Aloe 9. FS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XYZZ Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Moje TOP 10 to: 1. Celestia 2. Rarity 3. Octavia 4. Luna 6. Fluttershy 7. Twilight 8. RedHeart 9. Pinkie Pie 10. Cheerliee Ze źrebiąt Silver Spoon jest najpiękniejsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 (edytowany) Jestem pewien, że mocą głosów tysięcy wygrałaby właśnie Luna. EDIT: Edytowano Wrzesień 5, 2014 przez Anekito Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Rainbow Luna i Flutter przynajmniej z mojego punktu widzenia :E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 (edytowany) Szczerze wybieranie tej jednej jest zupełnie daremne. Poza tym zastawianie się, która jest ładniejsza od drugiej, tym bardziej. Muszę powiedzieć, że te kucyki to bardzo piękne stworzenia, chodząca krasa, dosłownie. Mi się zarówno podobają księżniczki, kucyki normalnej kategorii, czyli pegazy, jednorożce, kucyki ziemne, a także źrebaki. Technicznie kucyki mają ten sam kształt pyszczka i kopyt, nie licząc pewnych wyjątków, tylko różnią się kolorami, kształtem grzyw i ogonów. Z księżniczek największą sympatię czuję do Celestii, po prostu też ogólnie jako do postaci, bo budzi mój respekt i lubię dzień, słońce. U Twilight Sparkle strasznie podoba mi się grzywa z pasemkami, Rainbow Dash jest taka kolorowa i miła dla oka, fajnie, że jest też chłopczycą, bo i tak zachwyca. Rarity też bardzo lubię, choć z założenia miała być damą, najbardziej kobieca obok księżniczek. Z kolei u Pinkie Pie bardzo lubię oczy Poboczne postaci też mi się bardzo podobają, czy to Trixie, czy Spitfire. Z tej drugiej, to taki fajny typ twardzielki, która innym razem uraczy niewinnym, urokliwym uśmiechem. Nawet taka Diamond Tiara jest dla mnie urokliwa, choć to zołza totalna. Derpy też jest ekstra i ten jej zez jest boski Cholera, każdą lubię, każda jest szczególna na swój sposób i chętnie każdej bym poświęcił czas. Christalis nie należy do normalnego gatunku kucyków, jeśli w ogóle nim jest. Akurat dla mnie to szkarada w tym pozytywnym wydźwięku słów, choć jako postać nie pałam do niej jakąś szczególną sympatią. Zarówno podoba mi się typ urody umalowanej damy typu Rarity, jak i prostota urody u Applejack. Z dnia 3 września: Tak się trochę zastanawiam, czy postrzeganie kucyków w takich kategoriach też ludzkich, czyli że na równi, nie jako zwierzęta jest "normalne". Np. Applejack w moim oczach jest niczym piękna ludzka dziewczyna (chodzi mi tutaj o platonizm), czyli postrzegam ją jako ładną w tym samych kategoriach, co ludzkie dziewczyny, nie jako zwierzak. Czy takie coś jest "normalne". Wiem, że tak dziwnie wyrwałem się z tym pytaniem. Edytowano Luty 23, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 No to ja wrzucę swoją listę :31. 2. 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Zgadzam się w kwestii syren i Sunset Shimmer, ale ze Starlight Glimmer już niezbyt. Jakkolwiek SS jest dla mnie zbyt jaskrawa, a syreny...są kiczowate (Sonata byłaby całkiem całkiem gdyby miała bardziej dopasowane kolorystycznie ubranie i bledsze kolory) to Starlight mi się podoba. Pasemko rzeczywiście razi w oczy. Mogłoby być bledsze, ale to tyle. Moim zdaniem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 @Ścierwisław WszechmogącyA to wybacz. Zmyliło mnie to zdanie: Taka Glimmer czy syreny z Rainbow Rocks mają tylko po dwa i nie da się na nie patrzeć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Fajna ta zbalansowana wersja, ale Aria ma za jasne spodnie, nie podobają mi się. Może jakby je przerobić na jeansy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts