Arkane Whisper Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 Fakt. Jest to zwyczajne niedoczytanie regulaminu, lub doczytanie, ale bez zrozumienia. Ale czasami można być łaskawym, czyż nie? Wiszą nam nieco cydru Przy okazji, skoro już poznałem opowiadania wszystkich uczestników, można by się zabawić w wieszczenie zwycięzców. Jednakże nie zrobię tego, gdyż wiersz White Hooda wysyła negatywne wibracje, zakłócające moje próby wejrzenia w przyszłość. Krótko pisząc, nie umiem oceniać wierszy. Ale może jakieś zakłady otworzymy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flashlight Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 Daruj im! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 Darować. Każdemu może się zdarzyć. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 Również jestem za możliwością poprawy tagów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 No dobrze, dam Panom tę szansę. Pod warunkiem, że Panowie jej nie zmarnują. @Arkane Whisper Ja się chętnie założę, ale w drugą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 W zasadzie mi to wszystko jedno, jaka padnie decyzja w tej sprawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Lord High Protector Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 Tak to jest jak się napisze fanfik wcześniej, a potem od natłoku roboty czeka na ostatnią chwilę z publikacją... Poza limitem 1000 słów i zakazanym [Comedy] o reszcie zapomniałem. Mam nadzieję, że teraz może być. Osobiście dziękuję za wyrozumiałość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 @Foley Na limit słów się nie ciesz Jeżeli będzie głosowanie, zrobię liberum veto na capslocku, choćby i za jedno słowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 7 godzin temu Sakitta napisał: Jeżeli będzie głosowanie, zrobię liberum veto na capslocku, choćby i za jedno słowo. Ale tak serio, szkoda czasu. Niech no już będą, a Dolar niechże już czyta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 21, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Winowajcy ułaskawieni - nie będzie dyskwalifikacji za tagi Mogę przystępować do robienia listy opowiadań, sprawdzania ilości słów, czytania i oceniania - hurra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Można podpytać jak idzie sprawdzanie prac konkursowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 3 godziny temu Sun napisał: Można podpytać jak idzie sprawdzanie prac konkursowych? Zapewne z przyjemnością. Nie poganiaj, bo Dolar przez przypadek pozytywnie oceni moje "arcydzieło" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 30, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2016 5 godzin temu Sun napisał: Można podpytać jak idzie sprawdzanie prac konkursowych? Powoli ale stale. Przynajmniej w moim wypadku. Hoffman pewnie ma już wszystko gotowe godzinę temu Sakitta napisał: Nie poganiaj, bo Dolar przez przypadek pozytywnie oceni moje "arcydzieło" We shall see... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 7, 2016 Share Napisano Lipiec 7, 2016 Jak idzie sprawdzanie... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 7, 2016 Share Napisano Lipiec 7, 2016 Idzie. I tyle ci ma wystarczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katastrof Napisano Lipiec 7, 2016 Share Napisano Lipiec 7, 2016 5 godzin temu White Hood napisał: Jak idzie sprawdzanie... Pokaż ukrytą zawartość "Jak na razie "Zaginięcie Blaze Mail" jest najgorszym fanfikiem jaki miałem okazję czytać" - Organizator konkursu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 5 godzin temu Katastrof napisał: "Jak na razie "Zaginięcie Blaze Mail" jest najgorszym fanfikiem jaki miałem okazję czytać" - Organizator konkursu. Że niby co? To ja miałem mieć "zaszczytne" ostatnie miejsce A tak na serio - mam nadzieję, że w poniedziałek pojawią się wyniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Dajcie spokój. Robicie ludziowi nadzieję, że wyniki są, a to tylko kolejne o nie pytania 6 godzin temu Katastrof napisał: "Jak na razie "Zaginięcie Blaze Mail" jest najgorszym fanfikiem jaki miałem okazję czytać" - Organizator konkursu. Skoro o nim wspominasz, to swoje opowiadanie napisałem głównie dla rywalizacji z Twoim. Zobaczymy, kto pisze lepsze wstępy do opowiadań "Noir" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 11 godzin temu Katastrof napisał: "Jak na razie "Zaginięcie Blaze Mail" jest najgorszym fanfikiem jaki miałem okazję czytać" - Organizator konkursu. Czyli mój eksperyment nie spowodował oczopląsu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Lord High Protector Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 To może dla zabicia czasu robimy mały konkurs w konkursie? Niech każdy poda jakąś liczbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 3 godziny temu The Lord High Protector napisał: To może dla zabicia czasu robimy mały konkurs w konkursie? Niech każdy poda jakąś liczbę. 666 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 9, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2016 Przepraszam, że jeszcze nie ma wyników, ale dopadły mnie pewne, niezależne ode mnie, acz poważne, problemy i choć staram się dokończyć ocenianie, to zajmuje mi to znacznie więcej czasu niż powinno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katastrof Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 4 godziny temu Dolar84 napisał: Przepraszam, że jeszcze nie ma wyników, ale dopadły mnie pewne, niezależne ode mnie, acz poważne, problemy i choć staram się dokończyć ocenianie, to zajmuje mi to znacznie więcej czasu niż powinno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 19, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2016 W sprawie wyników - udało mi się (w końcu!) przeczytać i ocenić wszystkie opowiadania. Czekam tylko aż Hoffman podrzuci mi swoje oceny (miał je dużo wcześniej, żeby nie było - całe opóźnienie to wyłącznie moja wina) i nastąpi ogłoszenie wyników. Piszę teraz, żebyście wiedzieli iż nadzieja na wyniki nie musi zostać porzucona. I przepraszam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 19, 2016 Share Napisano Lipiec 19, 2016 4 minuty temu Dolar84 napisał: W sprawie wyników - udało mi się (w końcu!) przeczytać i ocenić wszystkie opowiadania. Było co czytać. Mogę się mylić, ale frekwencja była spora. I jeszcze jedno... Wyniki? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts