Skocz do zawartości

Pony Personality Test !!

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Szaleństwo! Co to za magia! Niezwykle leniwa osoba nieskora do nauki i grająca w Super Mario ma być podobna do księżniczki Twilight Sparkle? 

Szatanie nie wiem co zrobiłeś ale przeszedłeś samego siebie.

Edytowano przez Blazing Heart

http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MDU1N3w5NDM2ODQ

Rar na pierwszym - w sumie do przewidzenia...

Dziwi mnie taki duży wynik przy RD i taki mały przy FS?

Po prostu mało we mnie strachu i innych tego typu emocji,co do RD to jak się do niej porównałem to jesteśmy całkiem podobni  :dunno: Chodzi mi o wojowniczość,nie poddawanie się,i takie inne,to po prostu zasady RD i profesjonalnych Graczy League of Legends,żeby wygrać w tej grze trzeba znać te zasdy na pamięć!

Jedyna dużą różnicą jest to,że mało mówię a dużo działam,a ona chyba po równo. :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hah, jestem Pinkie pie :pinkie3:. Jednak niewiele brakowało do Rarity ( ja tak jej nie lubię :stare: ). Wait, zobaczmy dokładnie... Rarity i Fluttershy są równo, a Pinkie wyprzedza je o kilka milimetrów. Czyli mieszanina Pinkie, Rarity i Fluttershy, ale wolę się upierać przy różowym kucorku :wrWgR:  .

Zupełnie inny wynik, niż kiedy robiłam ten test poprzednio (kilka miesięcy temu)
Nie spodziewałam się kompletnie takiego rozkładu podobieństwa, ale oto jestem Rarity :rwink:
   + Applejack :aj3: oraz w mniejszym stopniu Fluttershy :fluttershy5:  + Twilight :twilight2: .

Ubyło ze mnie nieco Pinkie Pie :pinkie4thwall:  oraz Rainbow Dash :rd11: ...

Człowiek zmienia się cały czas :D

post-5534-0-14759600-1395680008_thumb.jp

• 2 weeks later...

Zrobiłem test dwa razy. W niektórych nie byłem pewien między dwoma odpowiedziami, więc za drugim razem wybrałem te, do których miałem wątpliwości i ich nie wybrałem. Za każdym razem wyszło mi, że jestem jak Twilight.

Ja także robiłem ten test kilka razy, za każdym razem wybierając inną kombinację odpowiedzi, które pasowały do mnie... ale koniec końców zawsze wychodziło tak samo, albo bardzo podobnie, tzn. Twilight Sparkle :giggle: z minimalną przewagą nad Fluttershy :fluttershy5: Reszta natomiast tak daleko w tyle, że nie warto nawet wspominać :MJTQO:

Może tylko, że Rainbow Dash miała równe 0%, prosto po linii poszła :wut:

• Utwórz nowe...