Guest Ziemowit Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 godzinę temu BiP napisał: Ponieważ czarny styl nie został skończony w 100 %, dlatego są pewne minusy. A oki to zwracam honor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKeyPL Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Składam ***** zażalenie że ktoś się nie bał i pod***** mi treść posta ... Dostałem od dobrego ziomka znajomego że nie ma to pisze że nie ma. I nie, nie usuwałem nic ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 9 minut temu McKeyPL napisał: Dostałem od dobrego ziomka znajomego że nie ma to pisze że nie ma. I nie, nie usuwałem nic ja Zakładam że o treść pierwszego posta idzie? Z tego co widzę, ostatnią osobą edytującą byłeś ty, na dodatek ładne półtorej roku temu. W takim przypadku musisz czekać na Deca i/lub Sipera jeśli nie ty edytowałeś cokolwiek, bo tylko oni (być może) mogą coś wyciągnąć z bazy danych. A jeśli edycja była z twojego konta robiona no to przykro mi, ale każdy powinien pilnować swojego konta. Zatem pisz do Technicznych, może oni coś tu wskórają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKeyPL Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 "zabezpieczenia mojego konta nie zostały złamane" jeżeli o to chodzi Ostatnia edycja jest moja ponieważ iż że dodawałem pewnie kolejną książkę do biblioteki. Da rade to odtworzyć przynajmniej linki a potem się zobaczy. Fakt faktem projekt "ómarł" ale jednak coś tam jest... cc:@Decaded @Siper Coś wiecie na temat znikających postów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Ale zaraz, Ty usunąłeś treść posta osobiście i mam sprawdzić coś na temat znikających postów? To nie ma sensu przecież, wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKeyPL Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Ki uj? Nie usuwałem postów swoich... A na pewno nie z tej biblioteczki bo temat się spodobał ludzią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Ostatnia edycja pochodzi od Ciebie, mówią to logi serwera. Jedyna awaria bazy danych była dawno temu i oberwało się tylko tabeli z użytkownikami przez co parę osób potraciło konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKeyPL Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Ostatnia edycja jest 5 dni po publikacji tematu... Dolar mi świadkiem że sam odpinał temat i tam wszystko było kiedy sprzątał dział więc na pewno nie usuwałem tam nic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 ¯\_(ツ)_/¯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKeyPL Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 (edited) Nie wzruszaj ramionami bo posty od tego nie wrócą XD Jak Ci się będzie nudzić po świętach to pogrzeb dlaczego tak się stało a ja IDE do webarchive i zobaczymy czy tam się ostało coś. @Edit Klikając w ten link też ciekawe rzeczy się dzieją Edited April 17, 2017 by McKeyPL Dodanie ciekawego linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 3 godziny temu McKeyPL napisał: Klikając w ten link też ciekawe rzeczy się dzieją ten link ma to do siebie, że nie ma przed nim przedrostka https:// po dodaniu tego wszystko wraca do normy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyokoheros Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Nie jestem pewien czy to dobre miejsce... ale chciałbym prosić o stworzenie działu Sunset Shimmer. Jakby nie było to najważniejsza po Głównej Szóstce postać, a w Equestria Girls w ogóle główna bohaterka. Skoro nawet zupełnie poboczne postacie(Lyra, Bon Bon, Minuette, Trixie, Zecora) mają swoje działy, to Sunset tym bardziej zasługuje by też mieć własny. Wiem kiedyś o tym już pisałem, ale nie pisałem wtedy o tym, że... Z chęcią zostałbym jego opiekunem, a dział mógłby się nazywać moim zdaniem "Sekretne Laboratorum Sunset Shimmer". W opisie mogłoby być coś takiego: "Witajcie w moim sekretnym laboratorium, gdzie będziemy mogli wspólnie odkrywać tajniki działania magii przyjaźni w ludzkim świecie i wiele więcej". Mam też już w głowie pomysł na kilka początkowych tematów i konkursów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 @Lyokoheros 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Jak masz pomysł na dział to pisz do adminki jest jakieś 90% szans, że cię przyjmą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyokoheros Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Dzięki... ale DerpKapitan mi to już napisał. Na tyle ogarnięty, by za pierwszym razem zakumać to jednak jestem;) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 22 godziny temu Lyokoheros napisał: DerpKapitan mi to już napisał. Wiem, że pozory mogą mylić, ale DerpKapitan to mimo wszystko nie jest facet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Czasami kiedy używam edytora i próbuję przejść do następnej linii enterem bądź shift + enterem zżera mi kawałek tekstu. Kiedy próbuję kolejny raz, zżera mi cały tekst i nie da się go przywrócić. Nie wiem czy to coś z forum (Na innych forach mi się nie zdarzało) czy ja robię coś nie tak, ale fajnie byłoby gdyby ktoś pomógł ogarnąć, bo nie wiem czy sam sobie zżeram tekst czy tak nie powinno być ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 godzinę temu Kruczek napisał: Czasami kiedy używam edytora i próbuję przejść do następnej linii enterem bądź shift + enterem zżera mi kawałek tekstu. Kiedy próbuję kolejny raz, zżera mi cały tekst i nie da się go przywrócić. Nie wiem czy to coś z forum (Na innych forach mi się nie zdarzało) czy ja robię coś nie tak, ale fajnie byłoby gdyby ktoś pomógł ogarnąć, bo nie wiem czy sam sobie zżeram tekst czy tak nie powinno być ^^ Nie ten dział. Udaj się do feedbacku i dokładnie opisz problem, bo to co podałeś to trochę mało, żeby namierzyć co powoduje ów błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixelator Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Czy istnieje jakiś dział poświęcony tematyce komixxów? Jeśli nie, prosiłbym o takowego założenie w Wymiarze Discorda, w Naszych Zainteresowaniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Przed chwilą, Pixelator napisał: Czy istnieje jakiś dział poświęcony tematyce komixxów? Jeśli nie, prosiłbym o takowego założenie w Wymiarze Discorda, w Naszych Zainteresowaniach. Raczej zły temat na ten...pomysł wybrałeś. Propozycje gdzie indziej składamy. I myślę, że dział dla takiej tematyce jest zbędny, wystarczy pojedynczy temat, który możesz sam założyć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixelator Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Przed chwilą, PervKapitan napisał: Propozycje gdzie indziej składamy. Gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Przed chwilą, PervKapitan napisał: Raczej zły temat na ten...pomysł wybrałeś. Propozycje gdzie indziej składamy. Dobry. To w końcu Księga Wniosków i Zażaleń. 1 minutę temu, PervKapitan napisał: I myślę, że dział dla takiej tematyce jest zbędny, wystarczy pojedynczy temat, który możesz sam założyć Tutaj się zgodzę. 4 minuty temu, Pixelator napisał: Czy istnieje jakiś dział poświęcony tematyce komixxów? Jeśli nie, prosiłbym o takowego założenie w Wymiarze Discorda, w Naszych Zainteresowaniach. Nie, dział nie istnieje. Prawdę mówiąc, nie widzę zbytnio sensu stawiać działu do tego celu. Możesz założyć temat w Offtopie i tam do woli rozmawiać o komiksach. Jednakże, jak koniecznie chcesz dział, znajdź przynajmniej 10 osób, którzy będą chętni i aktywnie się w nim udzielali, gdyż stawianie działu tylko po to, żeby po tygodniu stał pusty... No, nie ma sensu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 5 minut temu, Decaded napisał: Dobry. To w końcu Księga Wniosków i Zażaleń. Rzeczywiście, za dużo tu było raczej zażaleń niż propozycji, myślałam że do feedbacku może, ale w sumie dobrze wiedzieć xP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyokoheros Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Bo te listy są postami jakichś innych użytkowników i ciężko, by jakiś post któregoś użytkownika mógł sobie każdy edytować. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 Regulamin forum mówi wyraźnie, że serwisy i fora niepartnerskie to takie, które dotyczą tematyki MLP i nie mają u nas swojego bannera. Co do for o innej tematyce nie ma co do tego przeciwwskazań, by temat im poświęcony znajdował się w offtopie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts