Ylthin Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Czy u was w Smykach też poznikały blindbagi? Bo jeśli wycofali także w dużych miastach (W-wa, Kraków, Wrocław, Poznań etc.), to zacznę się deczko martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Czy u was w Smykach też poznikały blindbagi? Bo jeśli wycofali także w dużych miastach (W-wa, Kraków, Wrocław, Poznań etc.), to zacznę się deczko martwić. sprzedają sie , normalna sprawa , już 6stą falę widziałem w smykach , auchanach i pewnie real te będzie zaraz miał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 W Realu widziałem małe kucyki MLP, bardzo podobne do Blind Bagów, ale w przezroczystych opakowaniach po 16 PLN. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Czy u was w Smykach też poznikały blindbagi? Bo jeśli wycofali także w dużych miastach (W-wa, Kraków, Wrocław, Poznań etc.), to zacznę się deczko martwić. Ja dwa-trzy tygodnie temu widziałem w Smyku resztki piątej (?) fali. Znalazłem Lyrę (nr24) i Golden Delicious (17) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 W Grudziądzkim Smyku są blindy z 6. fali - Crystal Empire. Wyłapałam AJ i Rainbow Dash, kupiłam jednak tylko tą drugą. Jedna torebka kosztuje ~12 zł. Czy tylko dla mnie AJ na tym wektorze wygląda, jakby coś popalała? http://imgur.com/eHCpbNA.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 @up To rodzinne =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socks Chaser Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 W gołdapi żeby zdobyć BlindBaga trzeba mieć niebywałe szczęście O_o.Są większe szanse na to że ogromna żyrafa pojawi się na placu zwycięstwa niż na to że się BlindBaga znajdzie T_T.Gdy były w TESCO poszły w kilka dni.Udało mi się dorwać ostatniego BlindBaga z Celestią.No czy te dzieci nie patrzą co biorą O_o?!Mogły Celestię mieć!A ci z TESCO to niezłe cwaniaki są.W Środę były za 7,50,w Czwartek były za 15 a w Piątek znowu za 7,50 O_o.Cóż za nikczemnik może tak zmieniać ceny?!A najdziwniejsze było to że mi mama (XD) kupiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ja, jak już pisałem - znalazłem przez przypadek przy kasie w Smyku gdy byłem na zakupach dla chrześniaka poza miastem (u mnie w mieścinie są sklepy z zabawkami, ale mizerne). Wziąłem dwa, dorzuciłem do zakupów, zapłaciłem. Zero kombinowania, sprawdzania. Nie chcę wyglądać jak mewa z "Gdzie jest Nemo" ("daj, daj, daj!"). Swoją drogą obsługa musi mieć niezły ubaw widząc jak dorośli ludzie grzebią przy torebkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Przypomina mi się jak około pół roku temu ,szukałam konkretnych numerków bling bagów w "Smyku" i jakaś młoda sprzedawczyni chamsko się mnie spytała.. "na co mi figurki dla dzieci? Ja wykupie ,a potem dzieci nie będą miały gdzie kupić i się rozczarują"... odpowiedziałam jej ,że jestem dzieckiem Bożym. Słyszałam , że Kraków też jest trudną lokalizacją jeżeli chodzi o kupienie tych figurek. Zapraszamy do Katowic ,bo czasami sklepy mają aż nadmiar tych paczuszek ...Z tego co pamiętam Real dysponował dwoma ogromnymi, zapchanymi, kartonowymi pudłami z V fali. Nie wiem jak jest teraz w tym sklepie ,ale w Smykach pojawia się powoli VI fala i Auchan na osiedlu Tysiąclecia już dawno dysponuje tym setem :>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Słyszałam ' date=' że Kraków też jest trudną lokalizacją jeżeli chodzi o kupienie tych figurek.[/quote'] W Krakowie rzeczywiście przez jakiś czas nic nie było, nawet w smykach. Teraz już jest lepiej, w smykach jest 6 fala, w piątek widziałem nowiutkie nierozpakowane pudełko 5 fali w Realu koło Multikina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Dziękuje za tą informację c: Poinformuję koleżankę z Karkowa o tym c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Jakby ktos chciał kupić pierwszą falę, to wystawiłam na allegro kilka sztuk od 1zł. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4521655 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Mam mnóstwo Flutterek, a co masz dobrego na wymianę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Smyk i Tesco zaszaleli , pewnie z powodu świąt: tak więc 3paki wróciły , i żeby tylko , 4paki też , oraz kryształowa tęcza tego typu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 3paki se w tesco sprzedały ledwo znalazłem wonderka i gilde w innym tesco a to Real tez je teraz ma , i w dodatku po dobrej cenie: 35zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Bełchatów -> Galeria Olimpia -> Tesco Extra Dziś na polowaniu sprawdziłam wszystkie blind bagi jakie mieli (niestety, to tylko wave 5 ) i kupiłam sobie bag z Luną. Pozostawiłam tam Kredens, FS, RD, Trixie i Lyrę. Są jeszcze wspomniane przez poprzedników trójpaki. Jeżeli ktoś jest z okolicy i chciałby namiary na kucowate śmieci to jestem do usług~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Katowice -> Ligota -> E.Leclerc Fala VI za ciekawą cenę 10.99! 2 wypełnione po brzegi kartoniki Hah dorwałam swoją upragnioną Electrik sky! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Kurde, sam bym sobie kupił... Ale rodzina... Już twierdzą że jestem świrem. A gdyby się dowiedzieli, że jestem Bronym... Uch... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Wiesz co? Moi rodzice mnie uważają za wariatkę XD Kobita 20 lat ....a zbiera kucyki, maskotki hello kitty i Diddl ,ale mam gdzieś ich opinie ważne , że nie wstydzę się tego co lubię! P.s czasami w Carrefourze możecie dorwać VI falę za 9.99zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 W moich okolicach w Auchanie była ostatnio V fala, chyba kosztowały 10.73zł. Kupiłam sobie dwa, teraz już wiem, gdzie jeździć na kucykowe zakupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Grubo XD ,bo u mnie w Auchanie ostatnio była V fala... za uwaga 10.99! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 A ja mam dwa pytanka: 1) Zna ktoś jakiś sklep internetowy gdzie sprzedają figurki w małych plastikowych pudełeczkach ? A i jakie kuce są tak dostępne ? Tylko mane 6 ? 2) Wie ktoś jaką farbą są malowane ? przyjmijmy że chce odrestaurować. Jaka farba nadaje się najlepiej ? Za pomoc bardzo dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Smyk, Białystok - kilka sztuk przy kasie. Domyślam się że pod ladą mają całe pudło i uzupełniają w ramach potrzeby. Fala 6 - trafiłem na jakieś udziwnienie Cherry Spieces II (#14) oraz Twilight Sparkle (3D CM - #o3).Aha, były też 3paki z Zecorą i jakieś wielkie "gumowe" figurki. A w chińskim sklepie widziałem aromatyczne My Sweet Horse Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Grubo XD ,bo u mnie w Auchanie ostatnio była V fala... za uwaga 10.99!Pewnie dlatego tak drogo, bo edycja z Celestią, Luną i Kredensem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Ostatnio byłam w Smyku w Ostrowie Wlkp. i było całe pudło blind bagów. Jedna sztuka aż za 12,99 zł! Niedługo jadę tam jeszcze raz, więc może uda się cuś "upolować"... A może nawet dwa lub trzy cusie. Czas liczyć drobne! EDIT: drobne policzone! Mam 20 zł w banknotach i 14 z groszami w złotówkach i monetach po kilkadziesiąt groszy. Już widzę minę kasjerki, jak będę próbowała tym zapłacić. Lecz wróćmy do tematu... Starczy mi na dwa blind bagi (chyba, że wytrzasnę z sama-nie-wiem-kąd pięć złotych. Zawsze jest nadzieja! ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts