Guardian Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Wyjście po ziemniaki zawsze spoko I zdjęcie z moja dziewczyna.... piekna kobieta :3 Tak wiem zdjęcia robione odkurzaczem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Guard masz zajebistą dziołchę... jakie jest jej imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Kartofella Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 (edytowany) Kartofella Skund wiesz? Wyczuwam zdrady. Edytowano Czerwiec 9, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 I teraz kwejkowy podryw 'Gdybyś byłą ziemniakiem[...]' nabiera nowego znaczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilas Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) Moje zdjęcie z Beatą Wyrąbkiewicz, zrobione 15 grudnia 2013: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/856206_379479452195955_1443095748_o.jpg Jestem jej fanem od paru lat To właśnie ona teraz śpiewa jako Pinkie Pie w IV sezonie MLP. Już kiedyś wcielała się w tą postać. I tu drugie zdjęcie z Beatą z 31 maja 2014, które zrobił mi reporter podczas koncertu - szansa jedna na milion, miałem szczęście http://files.tinypic.pl/i/00540/sbnobrdt20pf.png Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez kamiledi15 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Wyjście po ziemniaki zawsze spoko I zdjęcie z moja dziewczyna.... piekna kobieta :3 Tak wiem zdjęcia robione odkurzaczem Hyh, farmfood ma nawet niezłe żarcie jak na angielskie standardy, też czasem wpadam Szkoda, że w B'ham kasjerzy są jacyś wstecznierozwojowi. Pozdro! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 "A feś to ode mię" "Interesy" Gościnnie Anoteuss. I ręka mkra. "... a potem wykupię długi Rosenblumowej od Goldbauma, który to ma pieniądze od Fiszera..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Lubię jeździć na ponymeetyTam zawsze można zarazić się jakiś syfemNo ale wy i tak powiecie, że to Photoshop ._.Z dedykacją dla Airlocka, który lubi Agletusię w okularkach 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Z dedykacją dla Airlocka, który lubi Agletusię w okularkachCzuję się zaszczycony, Malwino. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Jakiekolwiek zdjęcia mojej osoby są strasznie rzadkie, albowiem jestem mistrzem unikania aparatów, ale oto badziewnej jakości zdjęcie z meeta (wycięłam ze wspólnego zdjęcia i wyostrzyłam bo było mega ciemne x.x ) PS: próbowałam się uśmiechać, ale coś chyba nie wyszło ^^" Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Burning Question 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Małe trochę ALE KOSZULKA Bez offtopu, znalazłem zdjęcie z... bardzo dawna (chyba 1999 rok ). Nie wiedziałem, że byłem wtedy taki #SWAG #YOLO gangsta 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Z tą chustą na głowie to bardziej jak mały dzielny pacjent onkologii. Ale komóra prawilna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Zdjęcie nie tyle moje, co zrobione przeze mnie. Jestem bohaterem, rzucać we mnie pieniędzmi Tego gościa znalazłem u siebie dzisiaj na parapecie. Sąsiadki. Postanowił pospacerować po nim nieco tylko po to, żeby pod moim oknem mu się odechciało łazić i zechciał wejść, jęcząc i skrzecząc przeraźliwie. To wziąłem i oddałem właścicielce. Niech mi Fluttershy w dzieciach za uratowanie zwierzątka wynagrodzi, A, to jest 4 piętro 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilas Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) W sumie to też jest Twoje zdjęcie, bo Ty je zrobiłeś Czyli zgodność z tematem zachowana. Ja mam kota, który w nocy często przyłazi do mnie na balkon, żeby ze mną nocować. Żeby tam wejść, musi najpierw wejść na drzewo, stamtąd wskoczyć na dach składziku, stamtąd na dach drewutni i dopiero z tego dachu musi zrobić prawie 2-metrowy skok na balkon. Jak ona opracowała tą trasę, nie wiem. Skąd w ogóle wiedziała, że balkon jest przy moim pokoju i że ją stamtąd wpuszczę? Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez kamiledi15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Fajny kot i widok za oknem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 (edytowany) Tiseł jak Tiseł. ]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10443500_488251337972072_7907105445026526025_n.jpg Edytowano Czerwiec 20, 2014 przez Tisosek 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Niezłe ujęcie nie powiem To i ja coś rzucę 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 W miarę się ogoliłem więc można machnąć słitfocię 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 W miarę się ogoliłem więc można machnąć słitfocię Deal with it Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 W miarę się ogoliłem więc można machnąć słitfocię Ależ ty jesteś zarośnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 W miarę się ogoliłem więc można machnąć słitfocię Yhhhhhhhhhhhhhhy, czyli nie jesteś zebrą , masz repka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 O, na jednym widać oczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 O, na jednym widać oczy! magia flasch-a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się