Matjas Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Ej, ej XD poza tym, że to mnie obraża to z drugiej strony .. XD to jakiś komplement :3 Ale serio, synu. Czemuś się do takiego stanu doprowadził? Nie mógłbyś... No nie wiem, oszczędzić kłopotów z określeniem płci środowisku? Edytowano Maj 12, 2015 przez Nadczłowiek Wanadu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Nie widzę problemu, każdy ma swój styl. 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Właśnie, popieram Wilka, prosz się od gościa odwalić 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Kurde hejtuje mnie ten użytkownik nad Tobą Wilku : / średnio, teraz mi przykro :' ((( Dzięki Kruczek, Wilku : ) Edytowano Maj 12, 2015 przez SkatePunk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 FUCKING ARŁUK, PRZEZ WYZYWANIE LUDZI ODEBRAŁ MI ATENCJE 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Przypał, teraz się będę trochę bał xD nie no spoko, nie będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 FUCKING ARŁUK, PRZEZ WYZYWANIE LUDZI ODEBRAŁ MI ATENCJE Deal with it. :braunface: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 świeże, z dzisiaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Co ci się stało w twarz? :U Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Pewnie przegrał na PvP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Co ci się stało w twarz? :U 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Ma ktoś z was snapchat? siprah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 świeże, z dzisiaj O KURDE JAK SPUCHŁEM XDDDDDDDDDDDDDDDDD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 (edytowany) Czas się pochwalić nową miłością życia A nawet trzema miłościami To wcale nie jest fotomontaż, jesteśmy we czwórkę bardzo szczęśliwi Moge potwierdzić, 0 foto szopa Edytowano Maj 14, 2015 przez arkadiusz fuks 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 A myśmy z kumplem bawili się dzisiaj we fryzjerów pierwsza klasa, no i tak oto skończyłem: Płaczę, jestem wiecznym gimnazjalistą z mordy, nieznajomi kolesie z gimbazy mi cześć mówią nawet już ;; 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Tak patrzę na to twoje zdjęcie i myślę sobie, że nie przez przypadek widzę Shinji No ale przynajmniej grzywkę masz ładną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 NIENAWIDZĘ SHINJIEGO XD Ale wyraźnie ta postać jest moją postacią życia, czy mi się to podoba czy nie. Jak się znów na czarno farbnę to już nie będzie Shinji. Btw, to wygląda tak, że mam taką grzywkę a reszta kłaków jest krótka, ale ciężko to samemu złapać na zdjęcie ;; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 A myśmy z kumplem bawili się dzisiaj we fryzjerów pierwsza klasa, no i tak oto skończyłem: Płaczę, jestem wiecznym gimnazjalistą z mordy, nieznajomi kolesie z gimbazy mi cześć mówią nawet już ;; Zmień fryz i usuń kolczyki. Ot taka dobra rada wujka arka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Takie tam, w czasie strzelanki. 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Zmień fryz i usuń kolczyki. Ot taka dobra rada wujka arka. Well, wtedy będę wyglądać jak prosty człowiek, a to plastusiowi nie przystoi. Poza tym, metal na mordzie jest fajny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Dzisiaj ciągle ktoś mi pisze na tym forum, ze jestem ponura, więc na przekór chciałam poszukać fotek, które udowodniłyby, ze jest inaczej, ale nie wyszło fun fact: jedyne co przerabiałam na drugim zdjęciu to kolory, oczy nie Jakie piękne włosy ~ Aż bym zatopiła się w nich Umiesz aż tak zakryć swoje tęczówki? Nieźle ^^ Bardzo ładne i mroczne zdjęcia. Chociaż myślę, że jednak jara Cię nazywanie Cię mroczną, dlatego też tego komentarza nie pominę Ale taki protip: mroczny pentagram to ten z dwoma "rogami" do góry, z jednym raczej oznacza Jezusa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Dzisiaj ciągle ktoś mi pisze na tym forum, ze jestem ponura, więc na przekór chciałam poszukać fotek, które udowodniłyby, ze jest inaczej, ale nie wyszło fun fact: jedyne co przerabiałam na drugim zdjęciu to kolory, oczy nie Hmmm... te zdjęcia są tak creepy, że aż się ich boję... nie wiem czy mam się dalej bać, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 "Nie jestem mroczna, dlatego zasłonię sobie pół twarzy i zrobię minę jakby ktoś mi kotleta ukradł z obiadu, a potem jeszcze zdjęcie gdzie nie widać mi tęczówek" No okej, nic już nie mówię :C 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się