Matjas Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 (Bez zdjęcia Matjasz cytuje bo za duże :3) Nyan~ Awwww strasznie słodkie to No ale szkoda że bez pyszczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 SPIDIvonMARDER - Oddaj mi swoje włosy. Boże. Wielbię je. Łoky, jako że Ukeś zarąbał wczoraj szkolnej szocie cylinder to się nim jarał i musiałam obowiązkowo zrobić sobie very profeszyn sesję zdjęciową za na webcamtoy, więc skoro już ciągle przeglądam twarze innych osób, to leci i jedno z moich wczorajszych zdjęć. Oczywiście nie ma to jak internacka ściana z flagą z Tokio Hotel w tle, ale mniejsza XD Byłoby więcej, ale coś mi wysyłanie czegokolwiek się chrzani.A chciałam wrzucić zdjęcie z drewnianym hellsingiem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 W sprawie włosów zapraszam na gg. Nie oddam ich, ale i tak zapraszam na gg xD Z kolei mi podoba się Twoje nakrycie głowy, a także harda mina do niego pasująca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 mam wąsa jak Dolar :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 oto moje aktualne foto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Cóż moje zdjęcie też się tu powinno znaleźć. Zamknęłam oczy przez słoneczko. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Jak ktoś bardzo pragnie mojego najaktualniejszego zdjęcia to https://www.facebook.com/photo.php?fbid=495092253879279&set=a.141435402578301.31239.100001355267258&type=1&theater'>klikać tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Pis joł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Przecież ty miałeś jaśniejsze blond włosy lol ;______; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Na jednej z moich wycieczek, w adekwatnej koszulce... Cały ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Jak ktoś bardzo pragnie mojego najaktualniejszego zdjęcia to klikać tutaj Target spotted! Inteligenciki wszystkich światów łączmy się! Silver Shield: why the buck myślałem, że jesteś kobietą? o_O Tak to jest, jak człowiek sugeruje się avatarem, a nie patrzy na profil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Target spotted! Inteligenciki wszystkich światów łączmy się! Silver Shield: why the buck myślałem, że jesteś kobietą? o_O Tak to jest, jak człowiek sugeruje się avatarem, a nie patrzy na profil. Genius... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Guardian, wygladasz jak jakiś kolumbijski oficer. Dobra fota, podoba mi się. Lemur, na początku próbowałem cię ogarnąć, bo wyglądasz inaczej niż cię pamiętam z Kutna. Ale po chwili przeczytałem że ty nie jesteś Lemur. Losse, albo to zdjęcie tak zrobiło, albo twoje podkrążone oczy sprawiają, że wyglądasz jak wampir. xD Firenza, odnosze wrażenie, że słuchasz rapu i bujasz się z innymi skate'ami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Hmmm, mój post powinien być jakieś 5 czy 10 stron w tył... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Yayyy, kiedy ja ostatnio robiłem słit focię przed lustrem. ^.^ Wybaczcie słabą jakość, ale nie jestem mistrzem samojebek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Rick Cahtley? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 cahir xD słowa kolegi: co to za wiosło na głowie ? xD btw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Celestio, jakie wąsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jedno z niewielu zdjęć na którym wyglądam przyzwoicie... Dzięki uprzejmości Przedwiecznego Yargolka pozbawione elementów, które mogły być uznane za pretensjonalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Drzewko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ten czub to, mam rozumieć, twoje rostrum, kreweto? Niee, to efekt braku pomysłu co zrobić z tak długimi włosami. ;x No, ale nic, jutro idę do fryzjera i ścinam na krótko. ^o^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 http://i.imgur.com/VLvd4Od.jpg Oh god why ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Nilklas Pamiętaj w Wietnamie było gorzej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się