kumaty96 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jeśli przygoda, to polecam Trzy Strony Medalu (nieukończone) Pillstera. A jak super mhroczne i smutne, to Background Pony (Dolar to tłumaczy, ale na razie jest kilka rozdziałów po polsku, resztę musiałbyś doczytać po angielsku) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 W Poszukiwaniu Dawnej Chwały Ścieżki Donikąd Smocze Łzy Przymierze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 A ja poszukuję fanfika militarnego. Coś na styl "Pokryte Czerwienią", ale może być też takie zwykłe proce, kusze itp. Coś związanego z militarią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Potrzebuję czegoś w stylu Past Sins lub Zegary. Daedry Są Wśród Nas Wiedźma Kroniki Equestrii: Nadejscie Ognia Cień Nocy CRISIS: Equestria Fallout: Equestria Polecam tez podejrzeć listę Fanfikowych Oskarów: http://mlppolska.pl/watek/10123-fanfikowe-oskary-edycja-pierwsza/page-4 - post Dolara84, tak gdzieś w połowie strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) A ja poszukuję fanfika militarnego. Coś na styl "Pokryte Czerwienią", ale może być też takie zwykłe proce, kusze itp. Coś związanego z militarią Ostatnia nadzieja http://www.fge.com.pl/2012/09/fanfic-ostatnia-nadzieja.html#more Niestety nieukończone Edytowano Grudzień 26, 2014 przez Nightbringer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 A ja poszukuję fanfika militarnego. Coś na styl "Pokryte Czerwienią", ale może być też takie zwykłe proce, kusze itp. Coś związanego z militarią Equestria: Total War, tłumaczenie Airlicka, znajdziesz na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 A ja poszukuję fanfika militarnego. Coś na styl "Pokryte Czerwienią", ale może być też takie zwykłe proce, kusze itp. Coś związanego z militarią Będę bezczelny i polecę swoje fiki Szczególnie "Band of Ponies" wraz z dwoma kontynuacjami, w profilu mam linki - wiele z tego to opowiadania militarne, do wyboru do koloru. Od mieczy i kusz, przez bagnety, aż po współczesną nam broń palną, czołgi czy śmigłowce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 aż po współczesną nam broń palną, czołgi czy śmigłowce. To poproszę nazwy na PW jeśli można :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jak autoreklama to autoreklama W klimacie stricte wojennym polecam swoje "Aleo he Polis!". Jest tu na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Jako czysto neutralny i absolutnie bezstronny głos też polecam "Aleo he Polis" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Szukam jakiegoś dobrego fanfika o Power Ponies i/albo Mare-do-Well, ewentualnie coś o Daring Do. Przede wszystkim ma być przygoda, najlepiej bez shippingów, romansów, clopów. Język dowolny. Może być krótki, może być długi. @down Dzięki Edytowano Styczeń 20, 2015 przez Nika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Szukam jakiegoś dobrego fanfika o Power Ponies i/albo Mare-do-Well, ewentualnie coś o Daring Do.Przede wszystkim ma być przygoda, najlepiej bez shippingów, romansów, clopów. Język dowolny. Może być krótki, może być długi.Mam jeden w angolu. Rzecz się dzieje w alternatywnym uniwersum, ale wymagania spełnia:Brag You Down 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czubaka Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Witam, mam pytanie. Czy oprócz opowiadań: Świt, Ostatnia rzecz jaką zrobi i Hybris Thar napisał jeszcze jakieś? A jeśli nie, to czy może ktoś polecić jakiś ciekawy ff w klimatach TCB, oprócz tych najbardziej znanych, tz. Not Alone i Praca Wspólna. Byłbym wdzięczny za odp i ciekawe propozycje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Chyba jeszcze Semper Fidelis był Thara, ale nie mogę znaleźć. Poza tym Projekt: Lazarus i Czterogodzinki Ghatorra sprawdź, świetne są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czubaka Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 (edytowany) Wielkie dzięki za odpowiedź. Na pewno zerknę na Czterogodzinki, Lazarusa miałem już przyjemność przeczytać. Edytowano Styczeń 30, 2015 przez Czubaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Semper Fidelis Thara jest tu Gandzia i każdy inny kto by przypadkiem szukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Szukam fanfika ( obojętnie angielski, czy polski ) z Daring Do. Najlepiej długi, coś ciekawego i dobrze napisanego. Szukam także dobrego fanfika z Cadence ( zanim stała się księżniczką ). Słyszałam o książce ,,Twilight Sparkle and the Crystal Heart Spell'' gdzie jest to wyjaśnione, ale nie mam możliwości kupna. A Cadence lubię, więc fanfik taki chętnie przeczytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Szukam jakiegoś humorystycznego fanfika w którym kuce trafiają do naszego świata. Jedyny wymóg to język polski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Kuce w Macdonaldzie, Gang olsena daje dyla i chyba my little dashie reloaded (muszę to w końcu przeczytać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 (edytowany) Szukam fancica TCB z ostatniego roku. Jest coś godnego polecenia? A tak przy okazji... Jak czytać "The Last of Us"? Która część jest pierwsza, a które są następne? Edytowano Luty 9, 2015 przez Anekito Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Jeśli bylibyście uprzejmi mi coś doradzić - poszukuję fanfica gdzie bohaterką jest Lyra która generalnie jest człowiekiem ale trafia do Equestrii. Generalnie wiem, że jest coś takiego jak "Welcome to Equestria" i jakkolwiek obiecująco brzmi, zgodnie z wytycznymi to niestety ma tylko dwa rozdziały i raczej nie będzie kontynuowane. Bez darków, gorów, clopów, oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Zna ktoś może jakiegoś dobrego fanfika (może być w angolu), który ukazywałby Celestię nie jako księżniczkę-matkę czy mentorkę Twilight, ale jako polityka i, ujmijmy to w ten sposób, "szefową" Equestrii? Coś, w czym Pani Dnia, zamiast po prostu machać tłumom, miałaby okazję pokazać, że faktycznie ogarnia ten cały bajzel? (Najbliższa byłaby chyba Tyranlestia z Trzech Stron Medalu, ale nie do końca o to mi chodzi). Może być w angolu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 @psoras - w opowiadaniu "Our First Steps" Celestię ukazano w podobny sposób, nie jest główną bohaterką, ale spełnia istotną rolę w fabule, a sama historia ma ciekawe elementy odnośnie systemu rządow equestrii. Jest na fimfiction, na EqD też. Polecam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkami Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Jeśli bylibyście uprzejmi mi coś doradzić - poszukuję fanfica gdzie bohaterką jest Lyra która generalnie jest człowiekiem ale trafia do Equestrii. Generalnie wiem, że jest coś takiego jak "Welcome to Equestria" i jakkolwiek obiecująco brzmi, zgodnie z wytycznymi to niestety ma tylko dwa rozdziały i raczej nie będzie kontynuowane. Bez darków, gorów, clopów, oczywiście. Nie chodzi ci przypadkiem o ? Bo z opisu mi pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Nie chodzi ci przypadkiem o ? Bo z opisu mi pasuje. Hmm doprecyzuje - chodzi mi o Lyrę która urodziła się jako człowiek na ziemi po prostu. Tylko przenosi się w jakiś sposób do Equestrii i przeżywa przygodę jako kuc. Ja jestem już jakiś czas po antropologii - lekko mnie zawiodła i wymęczyła emocjonalnie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się