Imka2000 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jak dla mnie te odcinki były lepsze niż Canterlot wedding (Choć akcja działa się troszkę za szybko ) 3 Najfajniejsze dla mnie zdarzenia : 1 : Kredenzja jako włócznia Shininga xD 2: Twilight zjeżdżająca po schodach xD 3. Pinki Spy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Hej, Airlick - Spike jest bohaterem Equestrii Take that, faggot! W końcu został jakoś doceniony :< Może sobie być bohaterem Equestrii, byle z dala od Rarci. How do you like that, faggot in golden armor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 LOL 2 piosenki były w 1 ODC to dopiero Hardkor daję 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 W Canterlot Wedding też były Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ściągnałem. Obejrzałem. Oceniam... Odcinki były... dobre. Fabuła jest ciekawa, z wątkami, jest intrygująca, choć miejscami przewidywalna. Bardzo podobało mi się pokazanie Imperium, jego kultury i mieszkańców, naprawdę to wiele wnosi do świata Equestrii. Misja mane6, zwłaszcza Twiley też trzyma poziom. No i na dobry początek dostaliśmy LUNĘ!! YAY !!! Może trochę miała za mało kwestii, ale wolę żeby przez cały sezon pojawiała się częściej. No i takie smaczki jak pojedynek, rzut kredensem, czy festyn też dodają uroku. Co było złe? Niesety... główny zły tego odcinka czyli Król Sombra. Cholera... ja naprawdę nie mogłem się go doczekać. Miał świetny wygląd, głos (choć wypowiedział tylko 4-5 kwstii) i moce... a to było najzwyklejsza zmarnowanie jego potencjału. W formie cienia naprawdę wyglądał nieźle, i musiał być też niesamowicie przebiegły skoro wymyślił takie pułapki w dotarciu do Kryszałowego Serca... 40 minut serialu to naprawdę mnóstwo czasu żeby wykreować badassa. Pozostaje mieć nadzieję że Sombra jeszcze powróci... szkoda bo to naprawdę jest postać z potencjałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Według mnie jak Luna ma się pojawiać tak jak w tych 2 odcinkach to lepiej,żeby wogóle się nie pojawiała... to samo tyczy się RD(choć wiem,że to nieożliwe) za to chce więcej Cadence ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 No mi się te 2 pierwsze odcinki podobały bardziej niż 2 ostatnie 2 sezonu Canterlot wedding . Wymieniać wszystkiego po kolei nie muszę , bo już raczej wszystko zostało wymienione , ale po prostu te odcinki naprawdę były super . Ten nowy zły , też był cool , jedynie taki trochę mało odzywający sie i za szybko zniknął , szkoda . Jednak uważam te 2 odcinki , za naprawdę genialne 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Szkoda,że tak mało poznaliśmy Sombera. Ale rzut Cadence był super. Była taka słaba,a jednak znalazła resztkę sił,aby uratować Spika i Kryształowe Serce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 EDIT: SB wyłaczył chyba Siper bo coś tam mamrotał że nie chce słyszeć o żadnych spoilerach... Instalowałem Firewalla na VPSie i zapomniałem odblokować shoutboxa, to tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ale trzeba przyznać ... Shining is the best husband ever xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ale trzeba przyznać ... Shining is the best husband ever xD Ano jest :3 Ogólnie Cadance x Shiny to taaki słoodki shiiiipppp! <3 <3 <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Dobra, dobra. Mi się odcinki bardzo podobały, może niektórych to zawiodło, ale przynajmniej nie tak jak Mysterious Mare do Well, right? Razem z Soczkiem byłyśmy bardzo podekscytowane, chwila opiszę dokładnie nasze reakcje x3 - Twilight otwiera podziemne przejście swoją czarną magią: NIEEE TWILIGHT NIE IDŹ TAM KURDE TAM JEST ZŁO WRACAJ TU NIEEEEEEE TWILIGHT NIE IDŹ TAM DO JASNEJ! - Twilight wraz ze Spikiem wchodzą po schodach po kryształowe serce: NOSZ KURDE BIEGNIJ TWILIGHT BIEGNIJ MASZ MAŁO CZASU! - Pinkie Pie w reklamie: This is just too exciting! = Tak Pinkie, tak masz zupełną rację! D: No dajcie spokój z tymi reklamami! GAK GAK GAK. - Kadenzja upada a potem Shining Armor ją czyma: Ja: Nie mogę spać bo trzymam kredens! Sok: Ahahaha xd - Reklamy: NO NIE REKLAMY FUUUUUUUUU! - Rzut Kadenzją: Ja z Sokiem równocześnie: TE RENJI ŁAP! ( jak już pokazywałam wcześniej) Ima firin maj Kejdens! - A pod koniec: ... Okej trochę słabo. Akcja była, ludzie z atakiem nadmiaru epickości byli, krztuszenie od śmiechu było x3 Czyli jak Brony powinien zacząć 3 sezon żeby się wczuć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Oh my GAK, to były całkiem dobre odcinki. Może nawet bardzo dobre. Luna u boku Celestii, jaki uroczy widok. Piosenki - obie co najmniej dobre. Sunshine, sunshine... Spy Pinkie Pie (przebranie się za Flutterkę mnie rozwaliło ) Black Magic Celestia i Twilie Kto tam jeszcze... Rarcia była urocza. W sumie cała Mane6 była "Gorgeous. Just gorgeous." Screw gravity, I'm Twilight Sparkle! Rzut Kredensem :djTyy: Ale villain zawodzi. Sombra miał potencjał, wyglądał całkiem badass, a jego rola przez większość czasu sprowadza się do głupiego śmiania się. Pod koniec już, już prawie mu się udało, już miałem nadzieję na lekki zwrot akcji, ale nie. Szkoda, wielka szkoda. Kiepsko wypadł na tle reszty złych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Dobra, dobra. Mi się odcinki bardzo podobały, może niektórych to zawiodło, ale przynajmniej nie tak jak Mysterious Mare do Well, right? Razem z Soczkiem byłyśmy bardzo podekscytowane, chwila opiszę dokładnie nasze reakcje x3 - Twilight otwiera podziemne przejście swoją czarną magią: NIEEE TWILIGHT NIE IDŹ TAM KURDE TAM JEST ZŁO WRACAJ TU NIEEEEEEE TWILIGHT NIE IDŹ TAM DO JASNEJ! - Twilight wraz ze Spikiem wchodzą po schodach po kryształowe serce: NOSZ KURDE BIEGNIJ TWILIGHT BIEGNIJ MASZ MAŁO CZASU! - Pinkie Pie w reklamie: This is just too exciting! = Tak Pinkie, tak masz zupełną rację! D: No dajcie spokój z tymi reklamami! GAK GAK GAK. - Kadenzja upada a potem Shining Armor ją czyma: Ja: Nie mogę spać bo trzymam kredens! Sok: Ahahaha xd - Reklamy: NO NIE REKLAMY FUUUUUUUUU! - Rzut Kadenzją: Ja z Sokiem równocześnie: TE RENJI ŁAP! ( jak już pokazywałam wcześniej) Ima firin maj Kejdens! - A pod koniec: ... Okej trochę słabo. Akcja była, ludzie z atakiem nadmiaru epickości byli, krztuszenie od śmiechu było x3 Czyli jak Brony powinien zacząć 3 sezon żeby się wczuć. Miałam dokładnie tak samo tyle że gdy był rzut Kredenzją to ze śmiechu z krzesła spadłam xD A pod koniec : Za szybko się to skończyło ._. ALE I TAK WIEDZIAŁAM ŻE ZDA ! Screw gravity, I'm Twilight Sparkle! No wiadomo xD A jak chodzi o tą czarną magie Twi i Celestyny to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 -Historia 5/5 -Animacje 4.5/5 -Humor 6/5 Pinky była genialna -Kryształowe kuce 5/5 super !!! -Ogół 5/5 Super odcinek!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 - Twilight wraz ze Spikiem wchodzą po schodach po kryształowe serce: NOSZ KURDE BIEGNIJ TWILIGHT BIEGNIJ MASZ MAŁO CZASU! To było bardziej: BIEGNIJ TWILIGHT! BIEGNIJ! BIEEEGNIJ KURDE! NIE ZDĄŻYSZ! No i zbronyfikowałyśmy kuzyna Yay Sukces! Sombra faktycznie był nieco słaby :( Troszku się zawiodłam. Spodziewałam się czegoś bardziej... awesome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Run forest RUN!! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja7 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Te odcinki są tak genialne jak tylko się da. Znalazłem w nich dużo tego czego oczekiwałem. Jest nowe miasto, jest historia, są fajne akcje i jest moc. Szkoda tylko że Discorda nie ma, ale mimo wszystko było bardzo dobrze. Ta historia napewno potoczy się jeszcze ciekawiej. Tylko czekać na kolejne odcinki. W skrócie odcinki oceniam na pierwiastek kwadratowy z liczby 546 na pierwiastek kwadratowy z liczby 546. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Okej. Cadence jest teraz "Crystal Princess". Bo ja myślę, że nasza Kadenzja jest córką królowej Crystal Empire. A ktokolwiek zauważył jak jej CM świeci kiedy wylądowała z tym kryształowym sercem? A KTOKOLWIEK zauważył jaką miała koronę gdy była kryształowym kucykiem? A poza tym, nasze dalsze komentarze: Nie mogę spać bo nie wiem czy pracuję w bibliotece xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Odcinek wg mnie średni (nie było Lyry! Poza tym mało wyrazisty wróg). Celestia okazuje się chamką i zatrzaskuje drzwi przed Twilight xD Rzut Cadance (nowa konkurencja) xD Twilight czemu nie użyłaś teleportacji lub lewitacji tylko biegłaś po tych głupich schodach w dół i po części w górę?! http://puu.sh/1oYzJ Co tu robi Berry Punch? Ogólnie odcinek był nawet, nawet, choć nie epicki. Dałbym mu ocenę 7,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Według mnie odcinek wspaniale rozpoczął 3 sezon ten pomysł na kryształowe kucyki też trafiony Trochę mi żal Króla Sombrera bo się nie wykazał nawet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Heil Kuba! Nie było mnie dawno ale powracam siać chaos i zniszczenie w największej formie BUAHAHAAHA. :3 Właśnie oglądam najnowszy odcinek, gdy oglądnę zdam relacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jeden z lepszych odcinków jakie widziałem. Szkoda że tak mało było powiedziane o Sombrerze, ale kryształowe kuce są epic. Crystal Heart też było spoko. Ogólnie odcinek 9,5/10 moim zdaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Odcinek wg mnie średni (nie było Lyry! Poza tym mało wyrazisty wróg). Celestia okazuje się chamką i zatrzaskuje drzwi przed Twilight xD Rzut Cadance (nowa konkurencja) xD Twilight czemu nie użyłaś teleportacji lub lewitacji tylko biegłaś po tych głupich schodach w dół i po części w górę?! http://puu.sh/1oYzJ Co tu robi Berry Punch? Ogólnie odcinek był nawet, nawet, choć nie epicki. Dałbym mu ocenę 7,5/10 Po 1 mi się tam bardzo podobał (Choć za szybko się skończył ._. ) Po 2 Zapowiadali Trolestie Po 3 Twoja żona jest wyczerpana i nie spała kilka dni? Rzuć ją jak oszczepem ! Od razu będzie wyglądała jak nowa Po 4 Ona nie schodziła ani nie wchodziła po schodach ... Najpierw się na nich wy*yay*ała a potem turlała ,a jeśli chodzi o wchodzenie to po prostu sobie zjeżdżała Po 5 Bo nie Derpy Po 6 nie używaj bbcode w cytatach ~solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Początek trzeciego sezonu. Nowy wróg, nowe kucyki, nowe przygody. Zaczynamy od typowej walki z "tym złym". Wszyscy się go boją itd. Ale nie możemy. Bo Sombrerro pojawił się za mało. Kilka scenek, niezrozumiały plan... Właśnie! Jaki on ma plan? Niby jest "ponownie zniewolić kryształowe kuce", ale czemu? Bo... nie wiadomo. Czemu Twilight została wysłana do załatwienia Sombry? Wcześniej Luna i Celestia pokonały go (zauważcie, że NIGDY księżniczki nie załatwiły kogoś definitywnie...) a teraz co, nie dają rady? Ale odcinek bardziej niż strawny. Można było się uśmiać przy scenach z Pinkie, Sombra, gdyby miał więcej czasu antenowego, byłby odpowiednio straszny, Twilight śpiewa... Dam 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się