Xan Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Znowu się odwołam do pierwszych odcinków, pojedyncze elementy były nic niewarte, bo nie działały. Temu NMM była pewna że jak zniszczy jeden z elementów to nic jej nie zagrozi. Co jak wiemy się nie stało, bo kucyki same w sobie są elementami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Z drugiej strony bez elementów nie pokonały Discorda, może tylko one mogą używać elementów, bo mają w sobie ich dopełnienie (jak wiemy Spike zamiast RD korzystał z elementu Lojalności, lecz ten nie zadziałał). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) Z drugiej strony bez elementów nie pokonały Discorda, może tylko one mogą używać elementów, bo mają w sobie ich dopełnienie (jak wiemy Spike zamiast RD korzystał z elementu Lojalności, lecz ten nie zadziałał). A Celestia i Luna? Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Nessie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 A Celestia i Luna? Dobra, inna teoria: Twi przeszła sama, by film udowodnił nam, że magia przyjaźni istnieje nie tylko w Equestrii. Do tego jakoś przybliżają się do bronies, bo jest wszystko zhumanizowane . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ciekawie wygląda to wszystko lecz wiele wypowiedzi nastawia mnie negatywnie i już nie wiem co o tym sądzić, dużo ludzi tutaj myśli pesymistycznie, ja już sam nie wiem, ale jak zobaczymy to się przekonamy... (i tak nie mogę się doczekać na obejrzenie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ale przyznam, że ten nowy zwiastun jest dość przekonujący. Cały czas hejtowałem EQ, ale jednak chyba zobaczę z tego wyniknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 1. Bo twórcy tak zadecydowali (konsekwencja w kucykach? No way xD ). 2. By było śmieszniej i Twilight zmuszona do samotnego odkrywania nowego świata więcej razy potknęła się o własne (tylko dwie) nogi Nie widzę w tym logiki, więc ją wyłączyłem. Będę rozkoszował się fabułą, a nie konsekwencją detali ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Jak już mówiłem, piosenka całkiem fajniuchna leciała w nowym zwiastunie. Może całość nie okaże się taka zła. A takie pytanie, czy ktoś z Was już oglądną EqG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Nowy trailer Equestri Girls uczynił niezły zamęt w fandomie. Jedni mówią, że jest fajny i pewnie EG też, drudzy na odwrót. Jednak pewne jest to, że http://cheezburger.com/7548638208. Natomiast, jeśli chodzi o mnie, to trailer bardzo mi się spodobał i sprawił, że moje przewidywania o EG są jeszcze bardziej pozytywne niż przedtem. W nowym trailerze otrzymaliśmy kolejne strzępki fabuły, dzięki której poznajemy powód, dlaczego Twilight przenosi się do świata pisuarów. Pomysł ze skradzioną korony jest wedle mnie, dobry, lecz mam nadzieje, że podadzą powód, dlaczego Sunset ukradła to, oraz co w Kryształowym Królestwie robi portal do dwu-nożnego świata. Humory w trailerze nie zabrakło. Twilight korzystająca z rak do chodzenia, "I have no idea!" (do Medyka jeszcze bardzo długa droga, lecz zawsze coś), gadający pies na końcu. Spostrzegawczy widzowie mogli zauważyć zhumanizowaną Photo Fish praz Trixie. Coś mi się wydaje, że to są tylko jakieś nawiązania, lecz teoria, że każdy kucyk ma swojego odpowiednika w świecie ludzi też może okazać się prawdą, lecz wątpię. Gdyby w tym całym filmie, chodź na chwilę pojawili by się Flim i Flam, byłbym chyba najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, ale to tak odbiegając od tematu. Strażnik, który na początku witał Twilight w pałacu, czy co to tam robił jest dość podobny do tego niby "chłopaka" naszej bohaterki. Czy to naprawdę jest on, czy to tylko zbieg okoliczności, czy może wielki troll ze strony Hasbor, nie mam pojęcia. Za to mam pojecie, że piosenka, którą można usłyszeć w późniejszej części trailera strasznie mi się spodobała, pomimo iż przypomina te durne seriale jak "Hight Scool Musical" czy inne dna, lecz tutaj bardzo mi się podoba, i byłbym zadowolony, gdyby pojawiła się dłuższa wersja w filmie. Podsumowując, nowy trailer do EG bardzo mi się spodobał. Wiemy trochę więcej o fabule oraz to, że w świecie kciuków są również zhumanizowane niektóre kucyki z Equesrtii. A, i że muzyka z trailera jest bardzo dobra. Już nie mogę się doczekać 16 czerwca, pomimo iż i tak chyba żaden polak nie pojechał specjalnie do Ameryki obejrzeć to w kinie. Tak czy siak, obejrzę wersie z napisami tak szybko, jak będzie to możliwe i nie mogę się doczekać tego dnia. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Tu jest trochę rozszerzona wersja. Więcej można z tego wywnioskować: http://m.youtube.com/watch?v=QNuFqaWFfCk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Boję się tego filmu, ale jednocześnie zżera mnie ciekawość. Obawiam się głównie o animacje, kucyki poruszają się zupełnie inaczej od ludzi, a ich ruchy nadają dużo klimatu MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Zgadam się, ja osobiście uwielbiam te animacje postaci z MLP. Jak to zostanie spełnione, to pewnie dla mnie będzie świetne to EG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OneTwo Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Ja powiem coś takiego po obejrzeniu nowego trailera. Udało się stworzyć z bajki dla małych dziewczynek coś wspaniałego, więc nic nie stoi na przeszkodzie aby z komedii dla nastolatek wyszło coś równie pięknego. Czekam z niecierpliwością! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Ja nigdy nie hejtowałem (i nie hejtuję) Equestria Girls za całokształt... Fabuły ani samej produkcji nie znam, więc tego nie skomentuję... Tak jak mówiłem wcześniej to jedyne co mi się nie podoba to właśnie te grafiki zhumanizowanych postaci... Jako fan humanizacji dużo siedziałem na necie i widziałem po prostu... Lepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PjMLqCmxtTM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ja wolę poczekać do premiery DVD, w lepszej jakości będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ja poczekam jakiś tydzień jeszcze,jak ktoś to na yt wrzuci, a potem kolejne kilka dni na tłumaczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Wiecie co? Najbardziej z tego wszystkiego zaciekawiła mnie oprawa muzyczna filmu. Piosenka, którą dało się usłyszeć w trailerze była, przynajmniej według mnie, jednym z najbardziej zachęcających czynników do obejrzenia tego filmu. Hasbro ma szansę osiągnąć sukces, jeśli tylko mu się zechce. Pozostaje tylko odliczać dni do premiery, a pozostało ich już tylko cztery... Ma szansę? Zaleje ich tsunami gotówki. Cokolwiek z logo MLP rozchodzi się w ilościach hurtowych. Tak samo będzie z EQG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 jestem zmieszany jeżeli chodzi o EQG nie jestem zwolennikiem humanizacji naszych drogich kucyków, ale nie oceniajmy książki po okładce, jednak na początku moja reakcja była podobna to tej.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Po obejrzniu pierwszego zwiastunu moja reakcja była taka: http://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E Ale po obejrzeni drugiego zwiastunu uznałem że nie będę oceniał filmu po zwastunie (lol przerobiłem przysłowie ) Mam nadzieje że będzie to warte oglądania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evexis Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Mnie za to bardzo ciekawi do jakiego innego "świata" zostaną wysłane nasze bohaterki. Chodzi o to jaki będzie ten "ludzki" świat. Wiadomo, że nie wstawią takieg, z jakim mamy kontakt na co dzień. (Trochę brutalny ten Afganistan, Irak, itp.) Więc zastanawiam się, jak to będzie "zorganizowane" przez Hasbro, aby odzwierciedlał nasz świat, lecz nie był aż tak drastyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Jak dla mnie to to będzie po prostu alternatywna Equestria, tylko z naszymi ludzio-anthro-stworzonkami xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 To pojutrze jest premiera tego fenomenu? Ktoś ma już kontakty o jakichkolwiek livestreamach czy bezpośredniej transmisji skądś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Ja myślę, że film pojawi się po premierze kilka godzin, nie będzie to live, bo to przecież w kinie xd . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się