Jump to content

Wolny/a czy zajęty/a?

Paladyn Sonaty Dusk
 Share

Jesteście czy nie jesteście?  

359 members have voted

1. 1. Jesteście czy nie jesteście?

Recommended Posts

Prawie 5 lat w związku który od prawie 5 lat ma tabliczkę "to skomplikowane" -.0 Ale cóż, jestem wierny, prawie 5 lat bez zmian partnerów, były rozstania i powroty owszem, ale to nie po mojej stronie, więc jest jak jest i nie narzekam. Poza tym - zmiany nie zawsze są dobre, ja preferuję badać jeden mechanizm. I nie ma tu miejsca na zmianę zdania w pół drogi.

Ja wiem że to niedobrze, bardzo niedobrze, ale jakoś nie mam siły tego zmienić. :forever_alone:

Ze względu na stan zdrowia wolę być sam. Niesamowicie trudno znaleźć pracę, a co dopiero tolerancyjną kobietę, która zrozumie codzienne przyjmowanie leków i regularne wizyty u neurologa. Owszem było kilka kandydatek, ale dawały sobie spokój. Po co im facet, który nie ma prawa jazdy i w każdej chwili może dostać ataku epilepsji? Jak to mówią... "welcome to real world" :rd8:

Że tak nawiąże do postu Losse - "chodzenie przez internet" to faktycznie głupota(chociaż wolałbym użyć określenia związek na odległość, bo przez internet się chodzić nie da[chyba, że ma się jakiś międzywymiarowy monitor]). Aczkolwiek jeśli się kogoś pozna przez internet i odległość wynosi max 65-70 km między danymi osobnikami, to byłaby szansa na stworzenie bliższej znajomości(nie mówię o związku). Np. ja chciałbym się z spotykać z osobami(nie mówię teraz tylko o dziewczynach, ale np. jacyś znajomi, żeby wyskoczyć na kręgle, piwo, pogadać itp) maksymalnie z okolic Wrocławia(ze swojego miasta do Wrocławia jadę ok.godziny i 15-20 minut).

• 2 weeks later...

Forever alone

Żadna dziewczyna mnie nie rozumie, nikt mnie nie zrozumie. A co do bycia szczęśliwym to mówię że nie jestem szczęśliwy.

Forever alone - Eeyup!

Żadna dziew... kobieta mnie nie rozumie -Eeyup!

Nikt mnie nie rozumie - Eeyup!

A co do bycia szczęśliwym to mówię że nie jestem szczęśliwy. - Eeyup!

Czyli nie jestem sam. Jest więcej takich jak ja. Hurra?  :rd11: