Marselkowa Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Chłopaka nie mam, na razie do szczęścia potrzebny mi nie jest. Zajęta jestem w innym sensie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbridle Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Znów jestem wolna. Chyba zostanę sama już na zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Prawie 5 lat w związku który od prawie 5 lat ma tabliczkę "to skomplikowane" -.0 Ale cóż, jestem wierny, prawie 5 lat bez zmian partnerów, były rozstania i powroty owszem, ale to nie po mojej stronie, więc jest jak jest i nie narzekam. Poza tym - zmiany nie zawsze są dobre, ja preferuję badać jeden mechanizm. I nie ma tu miejsca na zmianę zdania w pół drogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Born to be free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Rose Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 W związku, wkrótce przeprowadzka do partnera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Ja wiem że to niedobrze, bardzo niedobrze, ale jakoś nie mam siły tego zmienić. Ze względu na stan zdrowia wolę być sam. Niesamowicie trudno znaleźć pracę, a co dopiero tolerancyjną kobietę, która zrozumie codzienne przyjmowanie leków i regularne wizyty u neurologa. Owszem było kilka kandydatek, ale dawały sobie spokój. Po co im facet, który nie ma prawa jazdy i w każdej chwili może dostać ataku epilepsji? Jak to mówią... "welcome to real world" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artem Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Wolny.. i obecnie jestem szczęśliwy z tego powodu, w najbliższym czasie nie chcę mieć dziewczyny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_scroll Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Szczęśliwie zajęty od ponad roku (od czegoś trza zacząć) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterBezi Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 W moim przypadku to jeszcze do mojego aktualnego stanu można by było się doszukać powiązań z Discordem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Wolny i nieskrępowany żadnymi zobowiązaniami. Dobrze to czy źle, okaże się kiedyś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Tamara~ Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Wolna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Jeśli chodzi o miłość to pisałam na 6 stronie, że jestem chociaż wolna to jednak mam kogoś na oku. Niektórzy wiedzą kto to jest a niektórzy uznają mnie za wariatkę bo to piszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pookhi Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Kurdę teraz to nie wiem czy mój stan jest dla mnie dobry(wolny) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losse Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Nieszczęśliwie wolna. "Chodzenie" przez internet to czysta głupota ._. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OttonandPooky Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Od czterech lat w szczęśliwym związku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaenr Linnre Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Wolny, a czy szczęśliwy to nie jestem pewien... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Może załóżmy temat, gdzie Cadence będzie swatać userów forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Był już taki temat w walentynki. Co gorsza był taki, w którym mogliśmy szukać tej drugiej połowy cebuli. Tajemnicą pozostaje fakt dlaczego 90% postów należało do "Bronisławów" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Posted April 22, 2013 Author Share Posted April 22, 2013 Że tak nawiąże do postu Losse - "chodzenie przez internet" to faktycznie głupota(chociaż wolałbym użyć określenia związek na odległość, bo przez internet się chodzić nie da[chyba, że ma się jakiś międzywymiarowy monitor]). Aczkolwiek jeśli się kogoś pozna przez internet i odległość wynosi max 65-70 km między danymi osobnikami, to byłaby szansa na stworzenie bliższej znajomości(nie mówię o związku). Np. ja chciałbym się z spotykać z osobami(nie mówię teraz tylko o dziewczynach, ale np. jacyś znajomi, żeby wyskoczyć na kręgle, piwo, pogadać itp) maksymalnie z okolic Wrocławia(ze swojego miasta do Wrocławia jadę ok.godziny i 15-20 minut). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matyas Corra Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Nie mam co robić, to napiszę : wolny, czy szczęśliwie, nie wiem, ale nudno tak samemu....liczyłem na coś z huskim, ale teraz ma dziewczynę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adm1RED Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Forever alone Żadna dziewczyna mnie nie rozumie, nikt mnie nie zrozumie. A co do bycia szczęśliwym to mówię, że nie jestem szczęśliwy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterBezi Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Forever alone Żadna dziewczyna mnie nie rozumie, nikt mnie nie zrozumie. A co do bycia szczęśliwym to mówię że nie jestem szczęśliwy. Cóż... Mam tak samo... Tylko czekać, aż trafimy do Ponyville... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajime Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Zakochałam sie. Sama w sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Forever alone Żadna dziewczyna mnie nie rozumie, nikt mnie nie zrozumie. A co do bycia szczęśliwym to mówię że nie jestem szczęśliwy. Forever alone - Eeyup! Żadna dziew... kobieta mnie nie rozumie -Eeyup! Nikt mnie nie rozumie - Eeyup! A co do bycia szczęśliwym to mówię że nie jestem szczęśliwy. - Eeyup! Czyli nie jestem sam. Jest więcej takich jak ja. Hurra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Smoth Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Gdyby była czwarta opcja, chory na samotność to bym ją wybrał.. Mówiąc szczerze bardzo mi brakuje kogoś bliższego.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts