MasterBezi Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Tak samo się boję że przez moją matkę i ojca mojej NP, planowane spotkanie może NIE WYPALIĆ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aziz Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 To co powiedziałeś to fakt, przez rodziców i ich chore ambicje rozpadł się mój najpiękniejszy związek z dziewczyną której mimo że ponad 3/4 roku nie widziałem kocham dalej. Rozumiem to. Przynajmniej częściowo. Nie widziałem mojej dwa miesiące. Ale to nie wina rodziców, tylko braku środków. Nie wytrzymała. Odeszła. Nie odzywa się wcale. To boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 (edited) Co do rodziców... ech. Czasami potrafią być wrzodem na... wiecie gdzie. Nie dotyczy to związku, ale dwa czy tam trzy lata temu chciałem jechać na ASOT 400 (Wrocław). Miałem 24-25 lat i napotkałem ścianę sprzeciwu ze strony całej rodziny. Rozumiem, że to z troski, ale jest jakaś granica. Czasami trzeba zaufać. A wracając do spraw damsko-męskich. Niech na to pierwsze spotkanie dziewczyna przyjdzie ze starszym rodzeństwem, matką, wujkiem... kimkolwiek. Ja kilka razy tak miałem. Gdy "opiekunka" zdała sobie sprawę, że nie jestem świrem poszła sobie i było OK. Edited May 24, 2013 by Triste Cordis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Wyniki ankiety są mocno niepokojące... Czyżby większość forum wyznawała nołlajfizm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Smoth Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Wyniki ankiety są mocno niepokojące... Czyżby większość forum wyznawała nołlajfizm? Nie większość forum ma pecha.. Powinna być opcja Wolny/a bo chce Wolny/a Nie z własnego wyboru Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterBezi Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Nie większość forum ma pecha.. Powinna być opcja Wolny/a bo chce Wolny/a Nie z własnego wyboru Zgadzam się, nie wszyscy są wolni z wyboru. Np ja, jestem wolny, ale nie wybrałem takiego życia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Smoth Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Zgadzam się, nie wszyscy są wolni z wyboru. Np ja, jestem wolny, ale nie wybrałem takiego życia. and mam to samo, taki kraj.. Podejrzewam że na ponymeecie rozpącząć ten temat to byśmy skączyli w około 8 osób zalewając się łzami i +18 Wódką Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Nie większość forum ma pecha.. Powinna być opcja Wolny/a bo chce Wolny/a Nie z własnego wyboru No da wolnych z wyboru jest chyba opcja "W związku z wolnością", nieprawdaż? Co do mnie to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Ja jestem wolny bo wykopałem tunel w ścianie mojej celi (wykładanej miękkimi białymi poduchami). Niestety ciągle mnie ścigają! Pewnie właśnie mnie namierzają przez czip który umieścili mi w głowie (no bo podobno jest tam sporo wolnego miejsca) ! Niech żyje wolność! Wolność i swoboda!~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Martinez Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Wyniki ankiety są mocno niepokojące... Czyżby większość forum wyznawała nołlajfizm? No łał, przecież większość bronies to nołlajfy, to akurat żadna nowość Więc wyniki jakie są, takie są. Ale dobrze, że chociaż całkiem niezła część umie sobie radzić z byciem singlem, które może być naprawdę zajebiaszcze Zwłaszcza jak jest się dość znanym w okolicy gitarzystą ^^ A jak już piszę, to tylko dodam, że wciąż jestem "zajęty" (i nie narzekam, hahah). I tego samego życzę Wam wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matyas Corra Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 (edited) marti, spłoń.....ja się uczę basu, ale to nie takie łatwe D; poza tym, ta twoja okolica nie jest jakoś wielka Edited May 28, 2013 by Matyas Corra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aziz Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Można być nolifem nerdem, i mieć dziewczynę nerda.. To się sprawdzało.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Martinez Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 marti, spłoń.....ja się uczę basu, ale to nie takie łatwe D; poza tym, ta twoja okolica nie jest jakoś wielka Masz coś do Suchedniowskiej metropolii? xD 10 000 mieszkańców, biiiiacz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluedraft Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 No cóż jestem singlem, nie dlatego że jestem nołlajfem xD czy coś ale... po prostu mam taki wkur iający charakterek (między innymi dlatego jestem określany jako miks charakteru Rarci i Rainbow). Chociaż mimo że staram się tym nie przejmować to jakoś tak nie wiem czemu ale tak jak widzę inne pary to krąży myśl po mej głowie pod tytułem - Ja też tak ku wa chcę. Ale inni mają w tych sprawach po prostu farta a inni po prostu muszą próbować dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Od wczoraj...zajęty i podrapany... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violet Star Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Co do mnie to od zawsze jestem forever alone. Chodzę do lasu z drzewami i łowię ryby z moją wędką Ogólnie jestem młoda i mam na to czas, ale w przyszłości i tak pewnie nikt ze mną nie wytrzyma (bo będzie musiał mi kupować wszystkie figurki kucyków ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Martinez Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Od wczoraj...zajęty i podrapany... Ale wiesz, że gwałt z pobiciem do związków się nie zalicza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Pocałowała mnie i podrapała. Nic więcej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ukeź Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Pocałowała mnie i podrapała. Nic więcej... Ale wiesz, pocałowanie i podrapanie nadal nie świadczy o tym, że z kimś jesteś. Serio, uwierz >.> Ale jak już się wypowiadam, to w temacie, właściwie to ani jestem wolna, ani zajęta (a co ja kibel?). Ale nie, w skrócie, moje serducho do kogoś należy, może coś z tego będzie, może nie~ Czyli nawet nie mogę określić w ankiecie jak to jest, bo w sumie, to nie wiem na czym stoję, jak to określić ;_; Ludzie, cieszcie się z wolności i się nie zadurzajcie w nikim, dobrze radzę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Littlebart Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Szybki to ja raczej nie jestem, więc zostaje wolny. W przyszłości coś się planuje, ale nie teraz ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Zajęty przez... kaktusa PS. To nie moja fotka, ale te futrzaki są cwane. Spróbujcie go pogłaskać... (evil laugh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kervak Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 13 lat i związek XXDDD. Nie no, bądźmy poważni. W końcu młodzi ludzie dużo wiedzą o poważnych związkach. Naprawdę. Co do tematu - rzeczywiście trochę dziwne, że tak wiele osób jest samotnych, mnie jednak zastanawia co ma oznaczać "związek z wolnością". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Wolny i póki co nie szukam drugiej połówki. Dobrze mi tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 mnie jednak zastanawia co ma oznaczać "związek z wolnością". To oznacza że tej osobie jest bardzo dobrze samemu i nie chcę drugiej połówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kervak Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 (edited) To oznacza że tej osobie jest bardzo dobrze samemu i nie chcę drugiej połówki A no tak. Jednakże na dłuższą metę jest to okłamywanie siebie. Edited June 4, 2013 by Kervak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts