Adm1RED Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Forever alone Żadna dziewczyna mnie nie rozumie, nikt mnie nie zrozumie. A co do bycia szczęśliwym to mówię, że nie jestem szczęśliwy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterBezi Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Forever alone Żadna dziewczyna mnie nie rozumie, nikt mnie nie zrozumie. A co do bycia szczęśliwym to mówię że nie jestem szczęśliwy. Cóż... Mam tak samo... Tylko czekać, aż trafimy do Ponyville... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajime Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Zakochałam sie. Sama w sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Forever alone Żadna dziewczyna mnie nie rozumie, nikt mnie nie zrozumie. A co do bycia szczęśliwym to mówię że nie jestem szczęśliwy. Forever alone - Eeyup! Żadna dziew... kobieta mnie nie rozumie -Eeyup! Nikt mnie nie rozumie - Eeyup! A co do bycia szczęśliwym to mówię że nie jestem szczęśliwy. - Eeyup! Czyli nie jestem sam. Jest więcej takich jak ja. Hurra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Smoth Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Gdyby była czwarta opcja, chory na samotność to bym ją wybrał.. Mówiąc szczerze bardzo mi brakuje kogoś bliższego.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuna Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Zajęta? Ja się cieszę że nie muszę się nikim zajmować i mam masę czasu dla siebie c: ( prawdziwy introwertyk ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Pisałem że jestem wolny co nie? Ale od niedługiego czasu jest zajęty. Eh...szkoda....fajnie było być kawalerem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterBezi Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Gdyby była czwarta opcja, chory na samotność to bym ją wybrał.. Mówiąc szczerze bardzo mi brakuje kogoś bliższego.. Nie tylko Tobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Smoth Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Nie tylko Tobie Życie bracie ciężkie życie.. A teraz płaczmy razem Zawsze można sobie znaleść jakieś zajęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adm1RED Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Życie bracie ciężkie życie.. A teraz płaczmy razem Zawsze można sobie znaleść jakieś zajęcie Heheh ja sobie robię grę FPS o bardzo słabych wymaganiach, ale zawsze coś, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arpegius Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Heheh ja sobie robię grę FPS o bardzo słabych wymaganiach, ale zawsze coś, nie? A ja bibliotekę do Geometrii pod asm.js bo zobaczyłem to http://www.unrealengine.com/html5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Miałem jedenaście dziewczyn przez 2 lata i mam na razie dość :cGfSS: Czyli jestem wolny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 11 dziewczyn? 2 lata? Nie ogarniam... to chyba po kilka naraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Smoth Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 11 dziewczyn? 2 lata? Nie ogarniam... to chyba po kilka naraz Uwierz da się... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Posted May 6, 2013 Author Share Posted May 6, 2013 @Rrrainbow Dash xD - zakochałaś się sama w sobie? Hmm... to trochę niepokojące :> @Yuna - to tak samo masz, jak ja xD @Adm1 - żadna dziewczyna cb nie rozumie, czy po prostu ty jej nie rozumiesz? Bo akurat ciężej jest zrozumieć dziewczynę niż chłopaka. Ja tam jako szczęśliwy singiel mam dwie pasje, które mi wystarczają - czytanie książek i gry komputerowe xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLaCKTiGER Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 sam przez długi czas albo i jeszcze dłuższy czy to dobrze to nie wiem raczej dziewczyny do śmierci nie będę miał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flutter.Fly Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Bardzo szczęśliwie zajęta <333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 wolny ale z chęcią poznam jakąś pegasister Link to comment Share on other sites More sharing options...
twilight-fun Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 jeszcze wolny ale szukam, najlepiej gdyby była pegasis;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin3334093 Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 wolny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niemampojęcia Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Wolna, nigdy nie miałam chłopaka, ale w sumie to dla mnie nie jest dziwne, gdyż, iż, ponieważ: Jestem dopiero w gimbazie :qKFPC: Nikt mnie nigdy nie zechce Nawet jakby ktoś mnie jakimś cudem zechciał, to nie wytrzymałby ze mną, przez mój charakter Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Nikt mnie nigdy nie zechce Jakbyś była z mojego pokolenia, to bym Ciebie zechciał. Dlatego nie mów że nikt nigdy, tylko poszukaj drugiego gimabazowego broniego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lis Pustyni Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Wolny od 5 lat. I już brakuje kogoś bliższego Ciężko mi wytrzymać z samym sobą Jak już to wybrałbym pegasis One są niesamowite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitsun Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Jestem wolny poszukujący. By być bardziej specyficznym moją wymarzoną dziewczyną jest ładny gracz drugi. =3 Tylko myk jest taki, że wszystkie dziewczyny w których się zabujałem to się wyprowadziły :'D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Ja od mniej więcej 24 godzin jestem wolny...gdyż dziewczyna mnie rzuciła... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts