Siper Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Sprawdzimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Reaktywujcie czat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 http://198.245.57.45/blab/blab.php Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Siedzę dziś w autobusie (PKS) i nagle naszła mnie myśl... Jak ja dawno 4chana nie odwiedzałem... Dziś zajrzę. Wtedy doznałem pomysłu: Mini 4chan... Główna tematyka kucyki (ale nie tylko)... Teraz się wtrącą rożni ludzie z tekstem "przecież już jest magiczna stajnia, po co drugie takie coś?" Po co? Żeby od czasu do czasu potrollować, powrzucać memy, czy nawet zapytać się o coś... Czyli do użytku... Zasady jakie miałyby panować: - Zakaz umieszczania treści rule34 i gore. - Obowiązek utrzymania kultury wypowiedzi (innymi słowy zakaz przeklinania) To chyba by było na tyle w sprawie imageboard'u... Rozmawiałem na ten temat z jednym z pomidorków, dokładniej czy znalazłoby się miejsce. Gdyby nie było miejsca, nie pisałbym... chyba, że planujecie coś większego, a ja o tym nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Ponychan jest. Nawet polski. Nie widzę sensu. Poza tym, zasadą chanów jest prawie kompletny brak zasad. Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 jak nasz serwer TF 2 nie działa to może dać do cs od cs-kucykowo i dać ten baner Myślę że się ucieszą bo tam max 9 os gra na raz i to w porywach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nie ma żadnej współpracy z tą siecią serwerów, więc czemu niby mielibyśmy reklamować ich serwer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nie wiem może dlatego że ... To jedyny taki serwer ? ale jak chcecie moim zdaniem warto rozpromować ale warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Zobaczcie temat: http://mlppolska.pl/Watek-Boorushy-strona-poswiecona-Flutterce-3--2432 Może zamiast tematów "obrazki z jakimś kucem" porobić takie własnie galerie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Niezbyt, mamy prawo do własnych forumowych galerii, które zresztą, jeśli uderzy lubią kuca, to są zbiorem lepszych artów, a na stronie będzie pocisk na ilość. Guzik : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Niezbyt, mamy prawo do własnych forumowych galerii, które zresztą, jeśli uderzy lubią kuca, to są zbiorem lepszych artów, a na stronie będzie pocisk na ilość. Guzik : ) Akurat na Boorushy "pocisku na ilość" nie ma. Przynajmniej ja i asiekierka jesteśmy bardzo wybredni w wyborze artów Co do ewentualnego zastąpienia galerii forumowych zewnętrznymi, imho nie ma takiej potrzeby - jedno drugiemu nie przeszkadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Byłoby lepiej, gdyby były przynajmniej oddzielne tematy na rozmowy i arty dla kucyków drugoplanowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Moglibyście poprawić linki do Brohoofa i 20% Cooler, by się otwierały w nowej karcie, a nie w tej samej co forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Wystarczy klikać scroola i otwiera ci się w nowej karcie.To nei jest żaden wielki problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 No nie jest, dlatego zgłaszam tak dyskretnie i w ogóle xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Można by zrobić na przykład radio z piosenkami z MLP, jeśli nawet nie było by komentatora to można zawsze ustawić jakieś piosenki, a jeśli by ktoś sie zgłośił na stanowisko komentatora to mógł by na przykład podawać nowości z sezonu 3 + forum . Takie radio chyba sie da założyć za darmo . Strona na której można stwożyć takowe radio : http://radyjko.net/rejestracja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Wierz mi roboty z tym trochę jest, żeby to wyglądało porządnie. Ale moim zdaniem nie wypali - wszyscy mamy odtwarzacze i każdy woli słuchać czego sam chce, a nie co podsuwa mu radio... Nawet kucykowe. Takie jest moje zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Zresztą na świecie są dwie niezłe kucykowe stacje: Everfree Radio i Celestia Radio. I nie sądzę, byśmy zaoferowali coś, czego one nie mają xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nie było mnie parę dni na forum i chciałabym się spytać: co się stało z kolorkiem MG? Dlaczego już go nie ma? MG ponoć nie mogą też odwiedzać sanktuarium... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Odwiedzać nie mogą. A co do kolorku, rzekomo zostało zdecydowane większością głosów, żeby go im zabrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Niby po co? Czy to komuś w jakiś sposób przeszkadzało? Myślałam, że MG są również częścią ekipy forum, więc dlaczego już nie mogą wypowiadać się w dyskusjach w sanktuarium? Poza tym, nigdzie nie mogę znaleźć tematu do tej sprawy. Mogłabym prosić o linka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Wszystko zostało załatwione poza forum, z tego co wiem nie ma nawet żadnej wzmianki o tym nigdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Ponymeety i zloty organizowane są dość często, więc wpadłem na pewien pomysł... Cobyście powiedzieli na pewne małe wyróżnienia dla tych którzy na takim zlocie/meecie byli ? Np. byłeś na zlocie w Kutnie, czy pomniejszym ponymeecie - możesz dostać medal, pod warunkiem że jesteś zarejestrowany na forum i faktycznie byłeś z spotkaniu. Takie coś mamy na forum transformery.pl i userzy za udział w zlotach dostają właśnie medale obecności na zabawie. Jak widzi się wam taki pomysł ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 No cóż. Fajnym pomysłem byłoby wprowadzenie punktu o dawaniu bezsensownych punktów reputacji, np. "bo cię lubię". Reputacja powinna być rozdawana za zasługi, a nie za bycie fajnym. Inaczej to nie ma sensu. Efekt? Są nowi, co mają po 20 punktów, i starzy, co przysłużyli się forum, nie posiadając nawet 10. Więc pytam, jaki był sens wprowadzenia tego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Jak ktoś jest dłużej na forum i mu zależy i jest w miarę ogarnięty, to ma gdzieś jakieś punkty reputacji. To wszystko przeminie, a poznane osoby na ponymeetach i fajne chwile - to jest coś. Jeśli sam miałbym coś zaproponować, to ew. +/i (plusy i minusy) za posty, bo czasami mam ochotę dać komuś minusa za post o wartości "zero". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts