Aretra Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Mnie nie będzie przez nieco dłuższy czas niż zwykle. Planuję zrobić min. miesiąc przerwy, ponieważ w życiu prywatnym doszło mi kilka nowych, ważnych obowiązków, co sporo uniemożliwi mi wchodzenie na forum. Mam nadzieję, że nie sprawi to żadnych problemów. Aretra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Mnie może nie być przez ok. 3 dni,jestem chory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Od jutra może mnie nie być, więcej tutaj: http://mlppolska.pl/statuses/user/740-arjen/?status_id=17577 Luna z wami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Nie będzie mnie przez dłuższy okres czasu, ponieważ trzeba się wreszcie wziąć za matury. Dopiero w połowie maja znowu zacznę funkcjonować normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Od piątkowego południa do poniedziałkowego wieczora mnie nie będzie. Nie bałagniać mi w dziale, bo zjem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Jadę odwiedzić prababcię w Niemczech bo ma już 95 lat i nie wiadomo, czy za rok się zobaczymy. Będę z powrotem w środę. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Dobra, nie wiem czy ktoś zatęskni i w ogóle, ale nie będzie mnie przez maksymalnie 2 tygodnie z hakiem, jakos tak myśle. Ot informuje, aby nie było, że odszedłem niespodziewanie itp. Zatem jak ktoś ma sprawę albo chce jeszcze pogadać, to teraz najlepiej, gdyż potem sobie poczekacie na odpowiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Informuję was cukiereczki, że od poniedziałku do piątku tj. 12.05 do 16.05 prawdopodobnie mnie nie będzie. Powodem jest wyjazd na zieloną szkołę. (Oczywiście jeśli tam będzie internet to nie pogardzę i wpadnę. ) Tak więc jeśli ktoś coś chce to pisać! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Informuję, że Myhell bierze urlop, na pewien czas, ze względu na problemy z komputerem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Nie będzie mnie od 2 do 5 czerwca,wycieczka klasowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Zgłaszam nieobecność w dniach 2-5/6 czerwca. Powód? Zielona szkoła i przerwa od komputera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 02 lipiec -09 sierpień Czyli nie będzie mnie cały miesiąc. Pozdro wszystkim, udanych i bezpiecznych wakacji wam życzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) Na prośbę Cavy wpisuję, że nie będzie jej przez pewien okres czasu. Spowodowane jest to kłopotami z internetem. Wstępnie wpisuję, że nieobecność zgłasza do 1.08.2014. Zgłaszam przy okazji swoją nieobecność spowodowaną wyjazdem na wakacje z rodziną. Nie będzie mnie od 20.07 do 4 - 5.08. Edytowano Lipiec 19, 2014 przez Czarny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) W ciągu kolejnych dwóch tygodni do miesiąca moja obecność może być bardzo sporadyczna, lub w ogóle mnie przez jakiś czas nie będzie. Proszę mi nie czynić chaosu w dziale - na wszelki wypadek poprosiłem Zegara by miał na niego oko . Aktualizacją listy zajmę się w miarę możliwości, więc może nie być natychmiastowa. Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Dobra, w końcu udało się wszystko zorganizować. Od soboty nie ma mnie przez dwa tygodnie w sieci. Dzisiaj i jutro moja obecność będzie... znikoma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Od jutra (czyt soboty) do 24 sierpnia nie będzie mnie na forum wcale z powodu tego, że wyjeżdżam na wczasy. Wszelkie sprway związane z działem proszę kierować do Elfki, na wszelkie sprawy osobiste odpowiem w swoim czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Od jutra (21-10-2014) będę w szpitalu w Ameryce (taka wiocha w Polsce, tylko szpital i pare domów), aż do piątku (24-10-2014) Postaram wyznaczyć kogoś, kto w tym czasie odpowie w przydzielankach i ewentualnie założy jakąś zabawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) Udaję się na przymusową nieobecność w dniach 27.10 - 29.10. Powodem jest chwilowy natłok obowiązków szkolnych. Meh, poprzekładali Edytowano Październik 27, 2014 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Przez najbliższy tydzień (do piątku) może być mnie nieco mniej, w niektórych dniach może nawet wcale. Generalnie postaram się zaglądać i pisać, ale nic nie obiecuję. Powód jest prosty i niektórym znany: Spring Apricot w mat-fizie 2: rozszerzenia kontratakują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Na weekend wyjeżdżam do rodziny. Wszystkich Świętych to nie przelewki. Może mnie nie być już jutro wieczorem. Nie róbcie syfu w dziale! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Od jutra (12.11.2014) do poniedziałku (17.11.2014) wyjeżdżam na Śląsk przez co będę miał dość utrudniony dostęp do forum, postaram się raz na jakiś czas wpaść ale nie wiem czy dam radę się wtedy opiekować działem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Przepraszam, ale przez następne kilka dni będę praktycznie nieobecna na forum lub minimalnie. Mam ogrom spraw do załatwienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (edytowany) Przez najbliższe dwa dni (4.12 - 5.12) nie będzie mnie z powodu wyjazdu do Supraśla. Edytowano Grudzień 3, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 W dniach 19 - czas nieokreślony mnie nie będzie. Powody? Jestem chora na (podejrzewaną) anginę, leżę w łóżku i mam minimalny kontakt z komputerem. Dziękuję za uwagę, Timber. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Od 6go do 17go stycznia nie będzie mnie na forum (lub tylko przelotem, na odpisy nie liczcie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się