SystemShy Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Nie bede zakladac nowego tematu bo i po co. Okazuje sie ze moja wczesniejsza decyzja o odejsciu byla jednak sluszna. Niby zostalem poproszony o powrót i pomoc ale z tego co widze nie jest nikomu ona tutaj potrzebna. W zwiazku z tym odchodze, tak jak mialo to miejsce wczesniej. Nie czuje sie czescia forum, jestem tu jak obcy nikomu nie potrzebny. Od momentu reaktywacji tego konta (ze 3 tygodnie chyba bedzie) to mój pierwszy i jedyny post na forum. Nie jestem osoba która udziela sie jakichs zabawach lub bierze udzial w zabawach itd. Ja jestem raczej kims komu przyjemnosc sprawia oragnizowanie takich tematów/eventów. Pomyslalem wiec ze moze jak komus zaczne pomagac/cos robic to sie znów w to miejsce wkrece. Pytalem sie kilku osób czy nie potrzebuja pomocy w dziale ale nie odpowiedzialy one . Potem razem z Kirara mielismy nadzieje ze uda nam sie wywalczyc dzial Crystal Empire, poprosilismy by z decyja wstrzymali sie do dzis wieczora jak damy nasze podanie. Jak widac nie poczekano na nie. Widocznie osoba/y która otrzymala/y ten dzial bedzie najlepsza na te miejsce i nie potrzebnie sie trudzilismy z wymyslaniem tematów. Powodzenia w takim razie. To tyle odemnie, milo bylo ale jednak to nie jest miesce dla mnie. Zegnajcie papa. P.S nastepnym razem nawet nie proscie bym wracal bo to i tak nie ma sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 ^ wcale czytając posta powyżej się nie śmieję. idę na urlop do odwołania i tak nie wchodzę w pozostałe działy poza brohofowym. userzy niech o mnie zapomną, modzi również, choć nie wiem czy wtedy będą mieli komu dawać warny totalnie z tyłka. będę się pojawiał tylko w dziale brohoofowym, bo wszak jestem jego opiekunem. poza tym zero sb i reszty forum. i nie, nie pojawię się znów na forum po paru dniach i nie zostanę modem, nie martwcie się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Mnie nie będzie. Nie wiem ile, bo puszka z internetem na zewnątrz się zepsuła. Teraz piszę od koleżanki. Jak już będę miała Neta to wrócę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ostatnimi czasy, od kilku dni, nie czuję się najlepiej na umyśle... Mam absolutnego doła, niską samoocene i ogólnie mam ochotę się pochlastać... Z tego powodu idę na urlop, czas nieokreślony... Arjen, nie będę mieć za złe jeśli teraz albo mnie wymienisz na kogoś innego albo dobierzesz sobie drugiego regenta... Anyway... Muszę odnaleźć siebie bo gdzieś po drodze zgubiłem sam siebie... Będę wpadać na forum, ale nie liczyłbym na wiele... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Bede mial ograniczony dostep do forum, do ts'a w ogole. Czas nieokreslony. Jesli kogos interesuja powody - czasem bede na gg z komorki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Zapewne nie będzie mnie od piątku do niedzieli wieczór. Nie wiem jeszcze o której wrócę, ale postaram się zawitać jakoś na forum... chociaż szanse są małe. Powodem jest wyjazd na Pyrkon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Zbyt wile mam na głowie by zaglądać tu co dziennie, dlatego do kwietnia mnie nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Jadę ewangelizować na pyrkonie i będe dopiero gdy wrócę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Dziś się okazało, że brat zepsuł internet na moim kompie i trzeba go przywrócić... może to potrwać x czasu, więc wolę o tym powiadomić... Za utrudnienia i problemy przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie będzie mnie przez 3 tygodnie licząc od tej nocy, wdzięczny bym był za wręczenie mi urlopu, ^^ wiem nie jestem kimś ważnym ale zawsze można zmienić . A powód to wyjazd na praktyki za granice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Nie ma mnie do soboty, ewentualnie wejdę na chwilę w czwartek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Fragin prosił mnie by poinformować, że mu komp padł i nie będzie go przez jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ok, na prośbę moich znajomych, idę na urlop, do piątku, może soboty... Kontakt ze mną wyłącznie gg, skype i pozostałych awatarów CMC. Pozdro all xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Zmieniam zdanie sohard. Idę sobie, od teraz do 31 maja. До свиданья. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Fragin prosił mnie by poinformować, że mu komp padł i nie będzie go przez jakiś czas Znowu aktualne, teraz nie mam pojęcia jak długo. //Nieważne, już działa. Taki inżynier ze mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Nie ma mnie od dziś tj. 20 czerwca, aż do 27 czerwca. Jadę na wieś pomagać tacie budować dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Nie będzie mnie 22.06 (cały dzień), będę we Wrocławiu jak coś, a od 29.06 do 07.07 biorę urlop i będę w Sarbinowie, dlatego JEDYNY kontakt, ze mną, to telefon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Wypadam z forum na cały weekend (znowu, niestety...) Od późnych godzin 21 czerwca do późnych godzin 23 czerwca będę całkowicie nieosiągalny. No, chyba, że komuś się będzie chciało szukać mnie w Toruniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Z powodów niezależnych ode mnie (problemy z internetem), będę nieobecny przez czas nieokreślony. Postaram się wrócić jak najszybciej, ale niestety na chwilę obecną niczego nie mogę obiecać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Z powodów wakacyjnych i lekko psychicznych nie będzie mnie od 29.06.2013, aż do 12.07.2013. Dziękuje i życzę miłych wakacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Wasz ulubiony Krzyżak jest nieobecny do poniedziałku włącznie. Wszelkie quizy/projekty/cokolwiek wznowię po tym czasie. Aha, na GG też mnie nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 od 14.07.13(3 rano) do 24.07.13 Nie będzie mnie przez 10 dni, będę miała bardzo słaby dostęp do neta, nie wiem czy w ogóle w ciągu tych 10 dni wejdę. Adios! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Jadę na Zlot Forumowo-Hayatkowy od 17 do prawdopodobnie 21 lipca. Zapewne jadę też na Krakon 25 lipca i wracam po jego zakończeniu (29 lub 30) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 19.07 - 2.08 - wyjazd wakacyjny. Dostęp do internetu i forum będzie bardzo prawdopodobny. 2.08 - 23.08 - drugi wyjazd, już bez internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Do środy mnie nie ma - sprawy biznesowe. Wszelkie sprawy/quizy/wiadomości rozpatrzę po powrocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się