Krisu Napisano Marzec 29, 2018 Share Napisano Marzec 29, 2018 Dawno nic tu nie wrzucałem... Moja szpetna osoba w trakcie chwili "dla siebie" podczas ostatnich ćwiczeń NSR-u: Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Kwiecień 19, 2018 Share Napisano Kwiecień 19, 2018 (edytowany) Kilka stalkerskich fotek z ostatniej wyprawy do Zony Poznańskich Zakładów Naprawy Taboru Kolejowego Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Kwiecień 19, 2018 przez PainChillerPL 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Czerwiec 1, 2018 Share Napisano Czerwiec 1, 2018 Trzeba było przyciąć bo za duży rozmiar :( Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Lipiec 12, 2018 Share Napisano Lipiec 12, 2018 (edytowany) Spoiler W poszukiwaniu McDonald's w Gdańsku. (słaba jakość, nawet gorsza niż na moim telefonie :F) Edytowano Lipiec 15, 2021 przez ByczekPazerny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Lipiec 16, 2018 Share Napisano Lipiec 16, 2018 (edytowany) Sorry za post pod postem ale dzisiaj przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku że mogę wrzucić swoje foto z wyraźnie ukazanym ryjem licząc na to że nikogo ode mnie z miasta nie ma na tym forum. Jako iż wielu spośród Państwa pokazało swoje facjaty tak i ja to zrobię - będąc w jakims stopniu fair wobec poprzedników. Spoiler nieaktualne Edytowano Lipiec 15, 2021 przez ByczekPazerny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 nowe ok00lary 4 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 wyglądają jak te, które nosił mój pradziadek jak oglądałem stare rodzinne zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Sierpień 3, 2018 Share Napisano Sierpień 3, 2018 Dawno nie wrzucałem swoich sweet fotek Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 Jedno z bardziej epickich zdjęć. Co prawda nie widać twarzy zbytnio, ale to chyba plus. No i brudu też nie widać Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 14, 2018 Share Napisano Sierpień 14, 2018 Jestem tam. Możecie mnie znaleźć. Albo i nie. Spoiler 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 14, 2018 Share Napisano Sierpień 14, 2018 (edytowany) A to i ja wrzucem... Edytowano Sierpień 14, 2018 przez D.E.F.S 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Sierpień 23, 2018 Share Napisano Sierpień 23, 2018 A co to za przystojniak na zdjęciu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Sierpień 23, 2018 Share Napisano Sierpień 23, 2018 Wrzucajcie wrzucajcie, moj fapfolder świeci pustkami 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 (edytowany) Z mamusią na weselu u siostry ciotecznej (nie, nie nazywam się Łukasz. To imiona nowożeńców) Spoiler Edytowano Wrzesień 2, 2018 przez Triste Cordis 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 23 minuty temu, Triste Cordis napisał: Z mamusią na weselu u siostry ciotecznej (nie, nie nazywam się Łukasz. To imiona nowożeńców) Ukryj treść Nareszcie wiem jak wyglądasz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 18, 2018 Share Napisano Wrzesień 18, 2018 >temat "dodaj swoje foto" >cenzura na twarz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 18, 2018 Share Napisano Wrzesień 18, 2018 (edytowany) 10 minut temu, PervKapitan napisał: >temat "dodaj swoje foto" >cenzura na twarz Rzadko kiedy ktoś wrzuca swoją twarz. Natomiast większość nie zawsze ma racje i nie należy się kierować silniejszym nurtem Edytowano Wrzesień 18, 2018 przez Papeć 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 18, 2018 Share Napisano Wrzesień 18, 2018 4 minuty temu, Papeć napisał: Rzadko kiedy ktoś wrzuca swoją twarz Bo w taki sposób robią zdjęcie, ale cenzurowanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Spoiler A to ja z tym koniem, co go ostatnio fotografowałem, na Podhalu 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 16 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Ukryj treść A to ja z tym koniem, co go ostatnio fotografowałem, na Podhalu Albo masz 3 metry, albo kuń mały.. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 1 godzinę temu, D.E.F.S napisał: Albo masz 3 metry, albo kuń mały.. Już była rozkmina na tym forum w innym temacie Nie jestem pewien, ale to jest młodziutki konik, chyba źrebak jeszcze... Ja mam 182 cm xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Ładna okolica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Kumpel testował nowy telefon. Chciałem zrobić dziwną pozę, ale nie wiem, czy mi to wyszło :I Spoiler 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Wrzesień 23, 2018 Share Napisano Wrzesień 23, 2018 (edytowany) @Talar masz takie wielkie łapy czy taki mały kufel? Edytowano Wrzesień 23, 2018 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się