Arjen Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Postanowione. Wprowadzimy zmiany co do usuwania/archiwizowania starych tematów. Za jakis czas powinienem rzucić więcej informacji, ale zgadzam się częściowo z np. Maklakiem2 i to w tą stronę pójdą zmiany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 2. Możliwe, że: a) nie były aktywne przez miesiąc b) zawierały kiepską wartość merytoryczną c) takie tematy już istniały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 3, 2013 Autor Share Napisano Listopad 3, 2013 Co do zmian odnośnie archiwizacji, Jeszcze pogadam o tym z Arjenem, stay tuned. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 O ile wiem, nie da się, ale mogę się mylić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Nowa zawartość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Czyż nie byłoby stosowniej wybrać jakiegoś avatara Doktorka, albo przynajmniej usunąć jego dział, jeżeli wszyscy o nim zapomnieli? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 Zastanawiamy się nad tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Ten użytkownik podaje się za doktora Whovesa, może byłby zainteresowany? Może, ale sam nick, to jeszcze mało by być dobrym awatarem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Mam pytanie bo to wygląda na jakis błąd a mianowicie. W miejscu gdzie jest odliczanie do odc. widnieje 2117dni (reszte można pominąc) i myślałem że to ma coś wspólnego z moim zegarkeim na komputerze (czasami sam sie przestawia), ale tam jest napisane jesze s2e1 The Return of Harmony Part 1 więc jakby nie patrzec to troche dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 U mnie działa, spróbuj innej przeglądarki może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) http://mlppolska.pl/dr-whooves-m3479/ Ten użytkownik podaje się za doktora Whovesa, może byłby zainteresowany? na forum Mystherii miał własny temat z "Zapytaj doktora whovesa", dobrze go grał. Wydaje mi się, że wierzył w to, że jest doktorem whovesem. Nie ma sensu wypychać "ochotnika" przed szereg. Jeśli będzie miał na to ochotę - od tego są podania i zamęczanie nimi WA. Gdyby podobna sytuacja miała miejsce w dziale Fluttershy od razu pisałbym w tej sprawie. Szanse mam niewielkie (zerowe?), ale zawsze będę próbował gdy będzie jakaś okazja. Podsumowując. Nie ma co się pchać między cydr a zakąskę. Edytowano Listopad 9, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 U mnie działa, spróbuj innej przeglądarki może. Hmmmm... Na kompie mam błąd lecz na lapku wszystko jest ok... Trudno z tego pierwszego i tak prawie w ogóle nie korzystam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Hmmmm... Na kompie mam błąd lecz na lapku wszystko jest ok... Trudno z tego pierwszego i tak prawie w ogóle nie korzystam. Może być to wina właśnie źle ustawionej daty i godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Upewnij się, czy masz dobre ramy, bo jak mi nawaliły, to się działy dziwne rzeczy z zegarkiem. Obalam tą plotkę, nic dziwnego się ze mnąnie dzieje xD ~Zegar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Jestem w kolejce moderacyjnej. Mam rozumieć, że będę mógł pisać normalnie jak administracja stwierdzi, że jestem grzeczny i w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) Mam prośbę... W sensie pytanie... Czy jest temat pt.,, Zapytaj Dinky Doo" bo jeśli nie to bardzo chętnie go poprowadzę ? Sukałam, ale nie znalazłam... Edytowano Listopad 13, 2013 przez Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Ten temat nie jest od zadawania takich pytań, poza tym istnieje opcja ''szukaj''. Nie odpowiadaj na ten post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 No cóż, chciałbym zauważyć że Samotnia Pinkameny strasznie upadła (jeśli już nie leży plackiem). Przydało by się coś z tym zrobić, cokolwiek! Jeszcze skończy się na tym że będzie samotnia Pinkameny V.3. :yHRvV: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Gdyby wszyscy, co narzekają na sytuację w Samotni, wzięli i napisali tam chociaż jednego posta, byłby tam naprawdę niezły ruch~ xD To miłe, że nie tylko mnie leży na sercu los Samotni, ale fajnie, jakby to wasze duchowe wsparcie było takie bardziej, no... w praktyce!! Bo to, że coś trzeba zrobić wiadomo, nie trzeba tego zgłaszać, szkoda tylko, że na świadomości tego faktu się kończy, a chęci do działań jakoś tak brak .__. Rany, kiedyś użytkownicy byli bardziej samodzielni... wiecie, że praktycznie od fundamentów ten dział zbudowany został przez samych użytkowników? Awatar naprawdę niewiele do roboty nie miał, avatar Pinkameny został powołany nie przez wysyłanie podań, ale dostał stanowisko za aktywność, teraz z takim doborem byłoby trudno, chociaż... może jednak jest ktoś zainteresowany? ^^" 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Rany, kiedyś użytkownicy byli bardziej samodzielni... wiecie, że praktycznie od fundamentów ten dział zbudowany został przez samych użytkowników? Awatar naprawdę niewiele do roboty nie miał, avatar Pinkameny został powołany nie przez wysyłanie podań, ale dostał stanowisko za aktywność, teraz z takim doborem byłoby trudno, chociaż... może jednak jest ktoś zainteresowany? ^^" Tylko, że osoba z kolorem co zmieni, jeśli ludzie tam nie pisują? Zasadniczo sam kolor nie jest wybitnie potrzeby, a ludzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 może jednak jest ktoś zainteresowany? ^^" W sumie to już jestem opiekunem jednego kucyka, więc pewnie odpadam. Ale nie zamierzam tak zostawić samotni i postaram się tam nieco posprzątać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Pełna surowość = zero ostrzeżeń słownych, od razu wystawiają warna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Moim zdaniem najnowsze ogłoszenie to doskonały pomysł. Nie wbijasz kija w mrowisko, nie pogryzą cię mrówki... że tak powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GabrielAngelos Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 (edytowany) Mam dwa zażalenia. Po pierwsze, widoczne dla każdego kto i ile ma punktów ostrzeżeń na koncie. Moim zdaniem ta informacja powinna być dostępna jedynie dla moderacji oraz "ostrzeżonego użytkownika" a nie dla wszystkich użytkowników forum. Po drugie, to odnośnie najnowszego ogłoszenia, to natychmiastowe działanie może moim zdaniem przynieść tylko więcej szkód niż korzyści. Powinien pozostać stan sprzed ogłoszenia tej "rewolucji". Co prawda dla kuzyna jest to już obojętne bo on i tak jest na anty jeśli chodzi o to forum, ale dla innych użytkowników. Jeśli dostaną warna a nie będą świadomi za co, to w najlepszym wypadku mogą mieć pretensje o niesłuszne ukaranie. Powinna moderacja najpierw takiemu użytkownikowi wskazać gdzie złamał regulamin, żeby - o ile po zwróceniu uwagi będzie wiedział i tego nie powtórzy - był świadomy, że uchybił się w danej chwili od regulaminu i żeby mógł uniknąć. Edytowano Grudzień 10, 2013 przez GabrielAngelos 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Po drugie, to odnośnie najnowszego ogłoszenia, to natychmiastowe działanie może moim zdaniem przynieść tylko więcej szkód niż korzyści. Powinien pozostać stan sprzed ogłoszenia tej "rewolucji". Co prawda dla kuzyna jest to już obojętne bo on i tak jest na anty jeśli chodzi o to forum, ale dla innych użytkowników. Jeśli dostaną warna a nie będą świadomi za co, to w najlepszym wypadku mogą mieć pretensje o niesłuszne ukaranie. Powinna moderacja najpierw takiemu użytkownikowi wskazać gdzie złamał regulamin, żeby - o ile po zwróceniu uwagi będzie wiedział i tego nie powtórzy - był świadomy, że uchybił się w danej chwili od regulaminu i żeby mógł uniknąć.To ogłoszenie jest wycelowane w osoby, które mają już na tym forum dłuższy staż, a mimo to olewają regulamin. Z mojej strony nic nie grozi nowym użytkownikom, którzy nie mieli okazji się przekonać, jak egzekwowanie regulaminu działa w rzeczywistości. A myślę, że pozostali Inkwizytorzy mają na ten temat takie samo zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się