Sliver Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Do obszernej sali wszedł wysoki, zakapturzony osobnik. Długi, czerwony płaszcz zakrywał całe jego ciało. Jedynym dźwiękiem jaki wydawał był głuchy stukot metalu o posadzkę po której się poruszał. Po chwili stał już przy osobie przyjmującej zapisy na pojedynki. Delikatnym ruchem ręki zdjął kaptur ukazując dziwne urządzenia na swej twarzy. - Chciałbym zapisać się do pojedynku - powiedział swym zniekształconym przez syntezator mowy umieszczony na ustach głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiq Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Do sali weszła spokojna, czarna klacz, alicorn. Stukot jej kopytek rozniósł się po całym pomieszczeniu. Podeszła do osoby przyjmującej zapisy na pojedynki i odchrząknęła. - Chciałabym zapisać się do pojedynku. - Powiedziała delikatnie, po czym zmarszczyła delikatnie nosek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Mała informacja: Niedługo pojawią się nowe tematy służące do magicznych wzmagań naszych kochanych użytkowników. Jednak uczestnicy będą dobierani nieco inaczej - nie według kolejności, a poziomu i stylu wypowiedzi. Nie będziemy bowiem tracić czas na marnej jakości pojedynki, gdy porządni magowie czekają w kolejce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashie666 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Tylko małe dzieciątka magiczne sie nie zapiszą! Zapisuję się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Czy jak zapisze się w tym temacie to zapisuje się do Casualu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Czy jak zapisze się w tym temacie to zapisuje się do Casualu? No tak. Temat przeznaczony do zgłaszania chęci swego udziału w sekcji Epic znajduje się właśnie w niej, a ten temat to ogólna dyskusja o dziale i zapisy do Casual. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Tuńczykowy Pan zasiada przy stole, grzebiąc w uchu. Po chwili niewygoda wynikająca z działań dłubań skierowała jego głowę w bok, wraz z wzrokiem - gdzie ujrzał ogłoszenie dotyczące naboru do Magicznych Pojedynków. Zaśmiał się cicho, wstał i poprawił pas: - Dawno się nie bawiłem... chyba pora pokazać, czym jest prawdziwa magia! Tak więc Emronn się zapisuje. Casual, ofc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpen Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Po sali wolnym krokiem przechadzał się kucyk który nie zwracał uwagi nikogo z zebranych gdy do jego uszu dotarły słowa "Pojedynek Magiczny" Uniósł się i powiedział "Jeśli ktoś ma wziąć udział w magicznym turnieju będę to ja!" Po czym jego miecz zaczął płonąć czarnym płomieniem i wirować wokół niego. PO prostu Zapisuję Się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 (edytowany) Mała informacja #2(chociaż w sumie po cholerę to, dział jest na tyle rozwinięty, że można by było zrobić ogłoszenia) Niedługo ruszą kolejne pojedynki w obu sekcjach, a w międzyczasie będę przygotowywać się do organizacji turnieju, którego start zaplanowałem tak gdzieś na początek kalendarzowej wiosny (no dużo czasu jeszcze pozostało, ale lepiej zacząć planować jak najwcześniej) , bo na pewno trochę czasu mi to zajmie. Parę rzeczy już miej - więcej ustaliłem, będę informował Was na bieżąco o postępach nad organizacją turnieju. Edytowano Kwiecień 20, 2013 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Chcę wziąć udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Tak sobie trochę czytałem i stwierdziłem że tez się zapiszę. Czas dać pokaz obu stron mocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Też chcę się zapisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Bardzo chętnie chciałbym spróbować (ciekawe jak mi pójdzie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Jeden za mną, pora na kolejny. Toś jak uprzednio tak i teraz zgłaszam chęć udziału w kolejnym pojedynku. Tym razem planuję zademonstrować kilka ciekawych rozwiązań, kto wie, może znów wyjdzie z tego coś widowiskowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Jeżeli można się jeszcze zapisać to bardzo bym chciała się przyłączyć do Casual. :twilight2:: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTB4 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Zapisuję się jeśli mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Też bym z chęcią się zapisał, wiec możecie mnie dopisać na listę oczekujących do casual. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Ja z chęcią z kimś się pobiła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Chciałbym spróbować swoich sił w pojedynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Chętnie spróbuję zmierzyć się z kimś na arenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Chce się zapisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 W tym momencie do sali wszedł Czarny alicorn z zieloną grzywą i rzekł - Chciałbym się dowiedzieć kiedy odbędzie się mój pojedynek. Trenowałem dosyć długo i nie mogę siędoczekać by przetestować moje ataki z Czterech Domen które kontroluję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Jeden skończony, to pora na drugi. Wpisuję się po raz wtóry. Edytowano Maj 31, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Lordek się zapisuje. Osoba trzecia nalegała, jest ode mnie spora wyższa i jakieś kilkaset procent bardziej brodata i nordycka, więc nie oponuję i piszę to oto zgłoszenie. Aczkolwiek, żeby nie było zbyt pusto, chciałbym dodać, że ładna dzisiaj pogoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Tak prosto z mostu, bo to dopiero mój drugi post na Brorum Więc zapisu dokonuje i na pojedynek wyczekuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts