Dean Ambrows Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Zapisuję się po raz nie wiem który. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Ponowne zgłoszenie się c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 W sumie to mam już ankietę, więc mogę się zapisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto The Undying Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Mój pojedynek ma już ankietę więc mogę spokojnie się zapisać. Na arenę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dean Ambrows Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Ja chcę po raz następny! Tak wiem te zdanie nie ma sensu. Ale tak napisałem specjalnie więc mnie nie poprawiajcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garin Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 [Tu powinien się znaleźć dłuuugi monolog, ale nie chce mi się go pisać.] Garin zgłasza chęć na małą potyczkę z przyzwoitym magiem, który nie zanudzi go przed zakończeniem starcia. Jego umiejętności magiczne oparte na klątwach i przywoływaniu rzeczy nie z tego świata aż proszą się o drobną praktykę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Hmmm... podoba mi się to. Zapisuję się. Nawet jak nie wygram, to co? To tylko gra. Tak więc złaszam się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Zapisywałem się już na tej stronie, ale to było dawno. Więc proszę o ponowne rozpatrzenie mojego wniosku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirth Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Zapisuję się, a co mi tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isen Pan Chaosu Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Sorry Polska czcionka nie dziala. Z checiom wezme udzial. Przygotuje magie psionicznom... a co tam gadac musze wziac udzial i tyle. Kula Chaosu- gotowa. Wnosze o uczestnictwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajback Gray Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Jestem chętny do kolejnego starcia. Moja magia jeszcze nie wyparowała i jestem gotowy rzucać kolejne czary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dankey Hooves Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Z racji tego, jak intensywny i energochłonny był mój ostatni pojedynek zgłaszam się na następny (nie obrażę się na przeciwnika odpowiadającego częściej niż raz na miesiąc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magus Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Fajnie się całkiem pojedynkowało ostatnio. Więc chętnie jeszcze raz się zmierzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Po sporej dawce wódki i innych rekonwalescencyjnych leków Generał Mróz aka ja jestem gotów do boju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohmowe Ciastko Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 A wpiszcie mnie na listę. Czas się odkuć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJDETONATOR Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) Walki na arenie?! Spoczko chętnie się zapiszę. Kto chce stanąć w szranki ze mną. Proszę o wiadomość na PW. Edited June 12, 2015 by Detonato300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirth Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 (edited) Zapisuję się! Ponownie! Edited June 26, 2015 by Lepus Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrokenRC Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Dobra co mi tam. Zapisuje się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolarIsEpic Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Lato. Nigdzie nie jadę. Za dużo mam czasu i nic nie robię. To wracam do gry. Znowu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riddle Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Jestem gotów zmyć tę plamę, jaką było moje wystąpienie w Turnieju. A właściwie to ów wystąpienia brak. Zapisuję się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halik Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Zapisuję się z ogromną chęcią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Dobra, koniec obijania się po turnieju, kolejny amulet się sam nie wbije Wracamy do postaw - pora pokazać znaczenie Czasu na arenie. Zapisuję się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexumbra Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Po długiej nieobecności, zgłaszam gotowość i chęci do pojedynku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efei Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Uroczyście zgłaszam się na ochotnika. *Z zaciętą miną usiłuje podnieść piórko siłą woli.* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJDETONATOR Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Kto jest chętny na pojedynek? Podejmę każde wyzwanie. Kto chętny proszę o priv. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts