Skocz do zawartości

Gość

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

[Tu powinien się znaleźć dłuuugi monolog, ale nie chce mi się go pisać.]

Garin zgłasza chęć na małą potyczkę z przyzwoitym magiem, który nie zanudzi go przed zakończeniem starcia.

Jego umiejętności magiczne oparte na klątwach i przywoływaniu rzeczy nie z tego świata aż proszą się o drobną praktykę.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Po przegranej spowodowanej słabym opisem, Deto wraz z przyjaciółmi pracował nocami i dniami, tylko po to aby być gotowym na nową walkę.

-Tym razem nie będzie łatwo.- To mówiąc obrócił się na krześle.

Przed nim stało skrzypiące, stare, ciemnobrązowe, drewniame biurko. Na nim Deto kończył spisywać relacje z pojedynku który niestety skończył się dla niego porażką. Z powodu słabego opisu przegrał swoją pierwszą bitwę w innym wymiarze. Jednak błędy związane z nietrzymaniem się czasu, były po stronie przeciwniczki a nie jego. Można powiedzieć, że obydwaj rozegrali beznadziejny jak na ich możliwości pojedynek. Dlatego teraz siedzę obok Deto z Maxem i próbuje go pocieszyć. Chyba każdy nie lubi przegrywać, a Deto podchodzi do tego bardzo emocjonalnie. Siedzieliśmy tak przez tydzień ,według czasu z waszego świata , i ćwiczyliśmy opis oraz styl do kolejnej walki. Mam nadzieję, że opoment będzie godnym przeciwnikiem albo przeciwniczką. Nagle Deto krzyknął do mikrofonu.

- Wyzywam dowolną istotę z dowolnego wymiaru na bitwę, która odbędzie się na stadionie głównym w ZitaToli! Stadion jest chroniony magią ziemi aby nic nie ucierpiało! Każdą chętną istotę proszę o wysłanie wiadomości w celu ustalenia szczegółów. - Teraz przyciszył głos i mówił ciepłym troskiwym głosem który u niego uwielbiałam. - Kanita, dobrze się czujesz?

- Tak, wszystko ok. Tylko trochę mi w uszach piszczy. - Wyczyściłam sobie ucho łapą. I mi się coś przypomniało. - A wiesz o tym, że istoty w Equestrii nie znają Popitu?

- Nie. Heh. Będę musiał wymyślić jakiś inny sposób na opisanie tego sprzętu.

Bzzbzbzbzzz. - Radio zabrzęczało i ...

....Nagle usłyszałam znajomy głos z radia.

- Cześć kochani czytelnicy. Pamiętacie mnię? To ja Kate. - Mówiła jakby była świadkiem jakiegoś wydarzenia o którym nie wiedziałam. - Mam dla was super wiadomość. Słyszałam, że w TerraPoli ma się odbyć "Pokaz umiejętności wszystkich postaci!" Pokaz ten rozpocznie się za tydzień i ( Jeżeli admin pozwoli to) chętnie otworzę nowy wątek w sekcji Zabawy/Gry.

Pozdrawiam was i do usłyszenia!

{Jeżeli przyjmujesz wyzwanie to napisz do Detonato na PW , Skype albo GG.}

Wysłano z ZitaToli przy pomocy "Transportu Międzywymiarowego."

Kolego, widzę, że lubisz dużo pisać, zatem może rzucisz okiem tutaj ? Sekcja Epic, dla autorskich postaci i tych, którzy wczuwają się nieco bardziej.

~ Hoffman

Tak. Lubię się rozpisywać i chętnie przejdę do sekcji EPIC. :)

~Detonato300

Edytowano przez Detonato300

• Utwórz nowe...