Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Ponowne zgłoszenie się c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 W sumie to mam już ankietę, więc mogę się zapisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Mój pojedynek ma już ankietę więc mogę spokojnie się zapisać. Na arenę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Ja chcę po raz następny! Tak wiem te zdanie nie ma sensu. Ale tak napisałem specjalnie więc mnie nie poprawiajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 [Tu powinien się znaleźć dłuuugi monolog, ale nie chce mi się go pisać.] Garin zgłasza chęć na małą potyczkę z przyzwoitym magiem, który nie zanudzi go przed zakończeniem starcia. Jego umiejętności magiczne oparte na klątwach i przywoływaniu rzeczy nie z tego świata aż proszą się o drobną praktykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Hmmm... podoba mi się to. Zapisuję się. Nawet jak nie wygram, to co? To tylko gra. Tak więc złaszam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Zapisywałem się już na tej stronie, ale to było dawno. Więc proszę o ponowne rozpatrzenie mojego wniosku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Zapisuję się, a co mi tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isen Pan Chaosu Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Sorry Polska czcionka nie dziala. Z checiom wezme udzial. Przygotuje magie psionicznom... a co tam gadac musze wziac udzial i tyle. Kula Chaosu- gotowa. Wnosze o uczestnictwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Jestem chętny do kolejnego starcia. Moja magia jeszcze nie wyparowała i jestem gotowy rzucać kolejne czary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Z racji tego, jak intensywny i energochłonny był mój ostatni pojedynek zgłaszam się na następny (nie obrażę się na przeciwnika odpowiadającego częściej niż raz na miesiąc ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Fajnie się całkiem pojedynkowało ostatnio. Więc chętnie jeszcze raz się zmierzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Po sporej dawce wódki i innych rekonwalescencyjnych leków Generał Mróz aka ja jestem gotów do boju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 A wpiszcie mnie na listę. Czas się odkuć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJDETONATOR Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 (edytowany) Walki na arenie?! Spoczko chętnie się zapiszę. Kto chce stanąć w szranki ze mną. Proszę o wiadomość na PW. Edytowano Czerwiec 12, 2015 przez Detonato300 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 (edytowany) Zapisuję się! Ponownie! Edytowano Czerwiec 26, 2015 przez Lepus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Dobra co mi tam. Zapisuje się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 Lato. Nigdzie nie jadę. Za dużo mam czasu i nic nie robię. To wracam do gry. Znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Jestem gotów zmyć tę plamę, jaką było moje wystąpienie w Turnieju. A właściwie to ów wystąpienia brak. Zapisuję się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Zapisuję się z ogromną chęcią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Dobra, koniec obijania się po turnieju, kolejny amulet się sam nie wbije Wracamy do postaw - pora pokazać znaczenie Czasu na arenie. Zapisuję się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Po długiej nieobecności, zgłaszam gotowość i chęci do pojedynku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efei Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Uroczyście zgłaszam się na ochotnika. *Z zaciętą miną usiłuje podnieść piórko siłą woli.* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJDETONATOR Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Kto jest chętny na pojedynek? Podejmę każde wyzwanie. Kto chętny proszę o priv. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Zgłaszam się do bitwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts