ToffiLove Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Czy ktokolwiek sprawdził te informacje wchodząć na jej kanał? :twilight9: podpis pod filnikiem KLIK Hahhahaha <facepalm> xD Kto wpuścił psa na dyskotekę? xD A tak na serio, to faktycznie w liceum nosi się wyłącznie takie krótkie spódniczki? Zero spodni i długich spódnic? Spódniczki może nie, ale spodenki do pośladków - tak . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Ktoś tam pisał, że podobno nie będę tłumaczyła Equestria Girls - otóż jak najbardziej mam zamiar to przetłumaczyć, pisałam jedynie, że nie wiem kiedy to nastąpi (film będzie pokazany tylko w wybranych kinach i tylko w Ameryce, więc istnieje szansa, że nie wycieknie do internetu przed pojawieniem się wersji na DVD, a nawet jak wycieknie, to może być w jakości niezdatnej do oglądania), oraz że nie wiem czy wstawię go na kanał (pierw muszę wybadać, czy Hasbro nie będzie ścigało ludzi za prawa autorskie), ale wtedy najwyżej wstawię go na inny serwis. Co do samego filmu, to od kiedy wiem, że będzie to tylko wątek poboczny, to nie mogę się go doczekać (w najgorszym wypadku obejrzę kiepski film i dalej będę mogła się cieszyć cudownym serialem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 A nie ja źle (znowu) przeczytałem opis pod Twoim zwiastunem bo napisałaś że "nie wiesz czy wrzucisz" Ja i moje czytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale ta dziewczyna która jest potencjalną dręczycielką mane6 to ma podobne włosy do Sunset Shimmer. Czy tylko mnie się to wydaje ciekawe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 a czy czytałeś/aś inne posty??? wiadomo że nie, więc najpierw przeczytaj :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale ta dziewczyna która jest potencjalną dręczycielką mane6 to ma podobne włosy do Sunset Shimmer. Czy tylko mnie się to wydaje ciekawe? A to przypadkiem nie jest Sunset? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 A to przypadkiem nie jest Sunset? Właśnie to mam na myśli... never mind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Właśnie to mam na myśli... never mind bo gadasz oczywistości takie jak "woda jest mokra i płynna chyba że jest lodem albo parą" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 nie wiem czy o tym było... ale ten dziwny wybuch w trailerze <0:48> nie kojarzy wam się z Chrysalis w Canterlot Wedding??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) no mi też, może założy koronę i wtedy... Edytowano Maj 24, 2013 przez Nesiachnid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 nie wiem czy o tym było... ale ten dziwny wybuch w trailerze <0:48> nie kojarzy wam się z Chrysalis w Canterlot Wedding??? Tak, to prawda, są to 2 bardzo podobne sceny. Identycznie jest z portretami SS oraz twarzami Cadence złej/dobrej. Gdzieś na internecie były screeny porównujące, teraz jakoś nie mogę znaleźć tego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) Identycznie jest z portretami SS lol, obejrzałam sobie trailer raz jeszcze bo chciałam sobie zobaczyć te portrety tych SS-manów, a tu się okazuje, że chodzi tutaj o skrót imienia tej jednej z bohaterek tego filmu. Szkoda, już miałam nadzieje, że nie będzie tak beznadziejny na jaki się zapowiada :< Edytowano Maj 24, 2013 przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 ale mnie to zastanawia dlaczego EQG nie będzie w polskich kinach skoro to jest produkcja Hasbro a jakoś MLP leci na minimini Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 bo mini mini jest leniwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) ale mnie to zastanawia dlaczego EQG nie będzie w polskich kinach skoro to jest produkcja Hasbro a jakoś MLP leci na minimini Ja myślę, że nie jest to film na skalę światową, do kin oczywiście, bo na DvD to myślę że dadzą wszędzie i wtedy już dubbingiem zajmie się inne studio (więc prawdopodobnie pozmieniają głosy :/). Tak na marginesie, taniec Scootaloo Kurczaka xD: Edytowano Maj 24, 2013 przez ToffiLove Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Apple Bloom w tej kokardzie wygląda spoko, nawet urokliwie. Ale kurczak jest zwyczajnie brzydki :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 sweatie nawet ładnie wygląda :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xan Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) Obejrzę, nie hejtuję zawczasu, bo inicjatywa wydaje mi się nawet fajna i widzę że może tu być sporo nawiązań do całej serii, jak i do fandomu zapewne też. + podoba mi się piosenka z tła, ciary mam jakby ktoś kiedyś znalazł linka do jakiejś dłuższej wersji to liczę że do mnie napisze Edytowano Maj 24, 2013 przez Xan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) http://www.ubieranki.jeja.pl/10441,sunset-shimmer-z-equestria-girls.html Ubieranka SS Wejdźcie w ... to są chyba akcesoria.. Edytowano Maj 25, 2013 przez Eliza Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 ja też nie będę hejtował i nie będę typowym hejterem (nie obejrzy nie wiem o czym a hejci) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Wszystko okej z wyglądu. Nie doczepię się do skóry... Humanizacje źle nie wyglądają... Tylko te nogi ze słoniowacizną :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Powiem tylko jedno czekam na premierę. Ps.Matrwią mnie Cutie Marki na policzkach :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Bardzo wiele mi w tym "projekcie" nie pasuje, ale Trzeba być uczciwym. Obejżę i najwyżej potem będę hejtował całość... Z samej humanizacji mnie wnerwia fakt, że każdy człowiek ma inny kolor skóry, no ale kit. Co jak co, ale po samej fryzurze byśmy homanizacje poznali. Czyż nie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Powiem tylko jedno czekam na premierę. Ps.Matrwią mnie Cutie Marki na policzkach :CW wersji, która wejdzie do kin nie ma znaczków na policzkach. Trzeba oglądać dokładnie zwiastun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershy12 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Na rosyjskiej stronie internetowej opublikowano już lalki "Equestria Girls". Zdjęcie (Ostrzeżenie: Grozi natychmiastowym wymiotem, lub spłonięciem oczu) http://3.bp.blogspot.com/-Barg8PPqcTg/UaPjLRuZOcI/AAAAAAABars/KRQhd_bSxOw/s1600/1.JPG Co oni zrobili?! Fluttershy i Pinkie toalnie zepsuli. To, to wygląda jak ten... Monster szajs! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się