Jump to content

Wolny/a czy zajęty/a?

Paladyn Sonaty Dusk
 Share

Jesteście czy nie jesteście?  

359 members have voted

1. 1. Jesteście czy nie jesteście?

Recommended Posts

Wolna niczym trójpalczasty, podróżujący w czasie pelikan w stroju fioletowego zombie i z kapeluszem w zielone ciapki, którego w dodatku boli odcinek lędźwiowy kręgosłupa. I nie przeszkadza mi to.

Teoretycznie w samotne drzewa najczęściej uderzają pioruny... Nie miałem jakoś okazji się o tym przekonać, bo pomimo braku drzewicy u mojego boku nie spotkało mnie żadne nagłe wyładowania atmosferyczne :ming:

Jakby nie było, drugiej połówki nie posiadam. I jestem szczęśliwy, choć pewnie gdybym gdzieś teraz nagle wpadł na jakąś pokrewną duszę, to doszedłbym do wniosku, że moja dotychczasowa egzystencja nie miała nic wspólnego z radością... Takie życie :bloomberg:

Po rozmowie z Discorem postanowiłem założyć ten temat

Yay, jestem wymieniony w pierwszym poście tematu jako jego... no, w każdym razie jestem wymieniony! :yay:

Skoro tak, to wypadałoby się wypowiedzieć, więc jestem... w związku z wolnością? Lol, jak to należy interpretować? xD W sumie nie kojarzę nikogo o takim imieniu/nazwisku/przezwisku/nicku :P A czy jestem wolny czy nie? W sumie nie pamiętam, abym odnosił jakieś sukcesy w biegach, ale bez przesady, żeby zaraz wolny... :ming:

czy ktoś jest szczęśliwie zakochany czy szczęśliwie wolny :ming:

Aha, czyli nie przyjmujemy możliwości istnienia nieszczęśliwych związków lub miłości? Albo raczej one po prostu nas nie interesują? xd W sumie... brzmi całkiem uczciwie x) hej, właściwie, jaki był cel tego wątku? ^^

Z ankiety wynika, że większość to single, nie jestem zaskoczony, dołączyłbym do ich grona, ale mam dylemat, gdzie w ankiecie zagłosować xP ktoś mi różnice może objaśnić? ^^