Unbridle Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Przecież jesteś żoną wszystkich na forum Czyżby Stachul nas nie kochał? A ja mam swojego Kamila i jestem z tego dumna! Wyczekujcie, bo Kamil nawiedzi to forum o ile zwolnię mu laptopa. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 A ja mam swojego Kamila i jestem z tego dumna! Taki zawód Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Hmm...a jak powiem że jestem wolny i podrywam każdą ładną dziewczynę ze szkoły to to się liczy, że jestem wolny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naogim Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 A ja mam swojego Kamila i jestem z tego dumna! Asia jest ze mną w związku i jest z tego dumna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Dla mnie to śmieszne ale dla zwały tez napisze Niby wolny chociaż wczoraj miałem na coś nadzieje :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSon Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Jestem wolny i uprawiam swobodną miłość na własną rękę xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravin Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Jestem wolny i bardziej mnie to smuci niż cieszy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Jestem wolna, choć zakochana po uszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Wolna niczym trójpalczasty, podróżujący w czasie pelikan w stroju fioletowego zombie i z kapeluszem w zielone ciapki, którego w dodatku boli odcinek lędźwiowy kręgosłupa. I nie przeszkadza mi to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaveness Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 RainSon: W tym przypadku samodzielność to podstawa udanego związku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSon Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 No ba, jestem z siebie dumny x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Hmm...a jak powiem że jestem wolny i podrywam każdą ładną dziewczynę ze szkoły to to się liczy, że jestem wolny? Moim zdaniem jak najbardziej Podrywanie kogokolwiek nie zmienia stanu cywilnego, bez korków późniejszych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matjas Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Wolny chyba :3 Jednak me serce należeć będzie tylko do Dziewczyny w Cosplayu Miku <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulig Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Nie umiem stwierdzić...byłam krótko w związku,ale nie wiem,czy związek wciąż trwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucy Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Wolna Hrrrabina I tak już zostanie, jestem nie znośna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pookhi Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Sam i dobrze mi tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ever3Tree Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Teoretycznie w samotne drzewa najczęściej uderzają pioruny... Nie miałem jakoś okazji się o tym przekonać, bo pomimo braku drzewicy u mojego boku nie spotkało mnie żadne nagłe wyładowania atmosferyczne Jakby nie było, drugiej połówki nie posiadam. I jestem szczęśliwy, choć pewnie gdybym gdzieś teraz nagle wpadł na jakąś pokrewną duszę, to doszedłbym do wniosku, że moja dotychczasowa egzystencja nie miała nic wspólnego z radością... Takie życie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocia Wiedźma Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Szczęśliwie wolna jak ptaaaak~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kxsu Kxreq Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Szczrsliwie wolny nie pragnący w długiej przyszłości jakiegoś związku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linds Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Ten o gość tutaj: <----- Tak, ten gość tam. Jest wolny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melody Warbleness Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 W związku z wolnością ^^. Mam nadzieję, że wciąż tak będzie :3. Przynajmniej z nikim z mojej szkoły na pewno nie będę. Wszyscy boją się, że zrobię z nich babeczki xD. Hmm... a tak spytam, faktycznie mają się czego obawiać? x) ~Discors Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVV3 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Na razie jestem wolny i nie zamierzam w najbliższym jakiegoś związku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin3334093 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 wolny no i dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Szczrsliwie wolny Kłamiesz - jesteś przecież pegasis Yarvisa A ja? Heh... dołączam do grona nienaruszonych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscorsBass Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Po rozmowie z Discorem postanowiłem założyć ten temat Yay, jestem wymieniony w pierwszym poście tematu jako jego... no, w każdym razie jestem wymieniony! Skoro tak, to wypadałoby się wypowiedzieć, więc jestem... w związku z wolnością? Lol, jak to należy interpretować? xD W sumie nie kojarzę nikogo o takim imieniu/nazwisku/przezwisku/nicku A czy jestem wolny czy nie? W sumie nie pamiętam, abym odnosił jakieś sukcesy w biegach, ale bez przesady, żeby zaraz wolny... czy ktoś jest szczęśliwie zakochany czy szczęśliwie wolny Aha, czyli nie przyjmujemy możliwości istnienia nieszczęśliwych związków lub miłości? Albo raczej one po prostu nas nie interesują? xd W sumie... brzmi całkiem uczciwie x) hej, właściwie, jaki był cel tego wątku? ^^ Z ankiety wynika, że większość to single, nie jestem zaskoczony, dołączyłbym do ich grona, ale mam dylemat, gdzie w ankiecie zagłosować xP ktoś mi różnice może objaśnić? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts