Niklas Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Serio, bez takich już... Szukacie winnych? No to męczcie sobie Gravisa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Jak fajnie że ja doczytałem po angielsku. Jak napisałem wcześniej współczuje wam tego oczekiwania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Szukacie winnych? No to męczcie sobie Gravisa. Na Gravisa niech poczuje nasz ból!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Za Narrnie za ASLANA! Pfu! Za Equestrie za Celestie!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Jestem za !! Macie moc ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 mamy moc! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Może to w końcu zmotywuje go do skończenia tłumaczenia, jak nie po dobroci to po złości. Back to school, bro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Proooooszę, dokończcie tłumaczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 TAK WYWIERAJCIE WIĘCEJ PRESJI ONI TO LUBIĄ. Rrr... chciałbym to kiedyś przeczytać. Kiedyś. Mam na myśli coś w rodzaju na przykład wakacji. Same pozytywne opinie widzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Wyrażę się bardzo ładnie...(Canterlock) BIERZ SIĘ DO ROBOTY OBIBOKU!!! NIE MA CZASU NA LEŻENIE BRZUCHEM DO GÓRY!! MY TU CZEKAMY NA TŁUMACZENIE!!! (tak wiemy że już macie je prawie skończone NYHAHAHAHAHAHA) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 dajcie spokój tłumaczom przecież mają własne życie do jasnej ciasnej fandom to nie wszystko czym się zajmują mają coś co na nazywa się życie zawodowe i prywatne., a pogania prowadzi jedynie do Chaosu i zawiści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Hejże! Spokojnie bronies & pegasis. Rozumiem, że czekacie na tłumaczenie (sam też czekam), ale nie trzeba od razu aż tak bardzo cisnąć na tłumaczy. Oczywiście delikatne sugestie są w porządku bo pokazują, że ludzie są zainteresowani tematem, ale wyluzujmy troszeczkę z tymi obelgami etc. Pamiętajmy o tym, że tłumacze robią to za darmo i nie możemy od nich wymagać tak jak od komercyjnych twórców. Nie zmienia to faktu, że mogliby się trochę pospieszyć, zwłaszcza że są już na finiszu tego projektu. Ja osobiście bardzo chciałbym przeczytać ostatnie rozdziały w ojczystym języku, bo w nim zacząłem czytać PS. Oczywiście mogę w każdej chwili przeczytać w angl. ale jak już kiedyś pisałem lubię być konsekwentny do końca. But my clock is ticking! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Jej największą winą było to, że po prostu pozwoliła, by jej... nienawiść do NMM zwyciężyła i postanowiła za wszelką cenę zaufać własnemu instynktowi niż opinii swojej uczennicy. Chociaż stawiam, że nawet gdyby Celly nie zabrała wtedy Nyx, nasz zły znalazłby inny sposób na spaczenie młodej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Wojna domowa! Trupy... Wszędzie trupy... Na ulicach, na dachach, na drzewach. Wkracza oddział specjalny do jednego z domów zalanych krwią i pyta rannego: – GDZIE OSTATNIE ROZDZIAŁY "PAST SINS"?!!!! Wiem XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Eh nie mam słów do was ludzie ale powtarzam Dajcie Tłumaczom spokój, bo jest ich nie wielu, Oni tworzą te rozdziały nie ma obaw pojawią się w swoim czasie dobrze zrobione, a jeśli chcecie rozdziały szybciej to ruszcie swoje kopyta do pomocy zamiast ględzić czemu nie ma ( ja tak zrobiłem i pomagam im, choć to naprawdę skromna pomoc, ale każda się liczy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 A co za problem z tłumaczeniem, niech wrzucą wszystko w google tłumacz i tyle. Nie no chyba ześwirowałem mówię żeby używali najgorszej rzeczy jaką znam. -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 dajcie spokój tłumaczom przecież mają własne życie do jasnej ciasnej fandom to nie wszystko czym się zajmują mają coś co na nazywa się życie zawodowe i prywatne., a pogania prowadzi jedynie do Chaosu i zawiści Ale bez przesady. Kiedyś robili przynajmniej 2 rozdziały na tydzień, a na te ostatnie 2 czekam od połowy sierpnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Bo się uparli, by je dawać razem, zamiast wrzucić wpierw 20, a potem 21... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 20 kończy się w takim momencie że takie coś byłoby barbarzyństwem... Właśnie dlatego chcą całość puścić żeby uniknąć epidemii niszczonych klawiatur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Ale przynajmniej byście coś mieli Anyway, dobre wieści - udało się w końcu z tym rozdziałem 21, więc wystarczy tylko doń zerknąć i będzie można go wrzucić. Pojawi się jak najszybciej. Dzięki Wam więc za cierpliwość i wyrozumiałość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 jak to mówili: "Trzeba ruszyć kopytkiem, aby było" Więc jeśli są problemy z rymami Zecory, to umiem rymować, czasem nawet przypadkowo, piszę "Kolekcję wierszyków". Jak to można ująć... Chcę "ruszyć kopytkiem"! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dzięki Wam więc za cierpliwość i wyrozumiałość. Cierpliwość, wyrozumiałość, przecież my chcieliśmy już was pozabijać. Ty chyba sobie żartujesz naprawdę ja już kilka razy chciałem samobójstwo popełnić, ale ciesze się że to w końcu jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Oto są, długo wyczekiwane, ostatnie dwa rozdziały PAST SINS!Rozdział 20Rozdział 21 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 O RADOŚCI! ISKRO BOGÓW! Wreszcie się doczekaliśmy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Gratuluję zakończenia prac nad tłumaczeniem! Mimo końcowego opóźnienia utrzymaliście imponujące tempo. I'm jelly ;p Macie już pomysł, co przetłumaczycie "następną razą"? ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się