Lemi Napisano Sierpień 5, 2017 Share Napisano Sierpień 5, 2017 Lemi brudas Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 5, 2017 Share Napisano Sierpień 5, 2017 Jesteś Azjatą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 (edytowany) Nie mam aparatu na szyi xD Po prostu lubię hawajskie koszule, ludzie latem zawsze mówią że daję trochę kolorów otoczeniu. A kapelusz ma pewną tajną funkcję, mianowicie nie widać mojej łysiejącej łepetyny. Chyba że chodziło o oczy, często mam zmrużone, to albo przez długie sesje przed kompem, albo krzywe spojrzenie na ludzi i świat. Edytowano Sierpień 6, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 (edytowany) Kiepska jakość, bo kamerką internetową, ale ciężko się robi samej sobie zdjęcie komórką, a nie ma kto mi zrobić. Więc póki co łapcie siwą Pervi btw. na tym zdjęciu możecie znaleźć kucyki Edytowano Sierpień 27, 2017 przez PervKapitan 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 6 minut temu, PervKapitan napisał: Kiepska jakość, bo kamerką internetową, ale ciężko się robi samej sobie zdjęcie komórką, a nie ma kto mi zrobić. Więc póki co łapcie siwą Pervi Okularki, keczup z oka i masz zdjęcie prawie jak z awka Olać ciuchy, do postaci i tak pasują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 1 minutę temu, Paplok napisał: Olać ciuchy, do postaci i tak pasują Zawsze mogę ubrać bluzę na nogi, to będzie prawie idealnie, sweterek mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 29 minut temu, PervKapitan napisał: btw. na tym zdjęciu możecie znaleźć kucyki Czy dobrze widzę? W tle kocia wersja Terminatora i Mew? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 52 minuty temu, D.E.F.S napisał: Czy dobrze widzę? W tle kocia wersja Terminatora i Mew? Wut? W tle jest kocia poduszka, ale to żaden terminator xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 4, 2017 Share Napisano Wrzesień 4, 2017 Takie tam szare coś. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 O jak dawno mnie tu nie było. Ktoś coś mówił o makijażu? Tutaj bardzo chamskie zdjęcie pod tytułem ,,właśnie się obudziłam": http://imgur.com/a/cXIlu A w ten sposób makijaż oczu zmienia twarz: http://imgur.com/a/jUEJy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 @Dark Rose Powiedziałabym bardziej, że mina, niż makijaż zmienił Twoją twarz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Aglet 2k17 - pierwsza samojebka od 3 lat Dałnlołdujcie póki świeże Spoiler 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 @Servant Saber Ładna mordka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 MFW kiedy pies mnie zaskakuje. Dosłownie Spoiler 3 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 @Lemi Pieseł chce tylko insertnąć coina. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Spoiler Ma mi to mierzyć oddech podczas spania i lekarz zalecił pochodzić z tym tak godzinę przed snem, aby się przyzwyczaić. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 @Talar Wow. A można zapytać czemu? Jakaś choroba? Początek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Bezdech senny podejrzewają oraz dalsze powikłania. To będzie podłączone do takiego sprzętu, który będzie mi pompował powietrze. Ogólnie jak robiłem test u lekarza to cały czas mi to powietrze wdmuchiwało, że w sumie nie wiem, jak dzisiaj z tym zasnę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 21, 2017 Share Napisano Wrzesień 21, 2017 (edytowany) @Talar Trzeba patrzeć z dobrych stron. Jak walną atomówki to masz potencjał do pozostania przywódcą pewnej grupy niespokojnych pustelników - miłośników motoryzacji. Edytowano Wrzesień 21, 2017 przez WilczeK 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 22, 2017 Share Napisano Wrzesień 22, 2017 No już raczej nie, bo zwróciłem ją wczoraj lekarzowi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 22, 2017 Share Napisano Wrzesień 22, 2017 @Talar Ojciec ma bezdech i swego czasy też musiał to nosić. Holter utrudnia zaśnięcie (wiem coś o tym), a co dopiero to? :/ A żeby nie było, że nie na temat. Kilka dni temu pisałem CV: Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 22, 2017 Share Napisano Wrzesień 22, 2017 Holter też miałem 2 razy i też było do dupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Wrzesień 22, 2017 Share Napisano Wrzesień 22, 2017 (edytowany) Tristi, jak to nie ty na tym zdjęciu Edytowano Wrzesień 22, 2017 przez Zexel 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 27, 2017 Share Napisano Wrzesień 27, 2017 Ja z moimi ziomeczkami. Po lewej Jaskier, po prawej Flutti~ A te dwa następne to w sumie nie wiem co, atencji bym sobie snuffnął trochę ^^ 5 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malvagio Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Wybrałem się w środę z kumplem na Kingsman: Złoty Krąg i postanowiliśmy się ubrać stosownie do okazji. Spoiler Robię za Statesmana, kapelusz dostarczył kumpel. 5 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się