KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Okej odświeżam, bo długo tu mojej mordki nie było. Fotogeniczna nie jestem, ale próżna tak, a więc chwalić! Tragiczne, ale ostatnie stareńsko jakie mi zostało Mistrz drugiego planu:: szczotka Grześko. Patrzcie! I pytajcie ile waże! Pochwalę się telewizorkiem z tyłu I takowe robione laptopowym aparatem. Stare, ALE jare. Pan skarpeta nieaktualny, ale zawsze cuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Lampko,mam przez Ciebie kompleksy I te leginsy...chlip,chlip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 DAT CHUDE NOGI Hipsterzy everywhere D_D" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Racja,TE NOGI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Ja w długich włosach. Tak, to ja. Just laugh. Konkurs jedzenia ciasta na czas. Poświęcenie dla klasy? Owszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Heheszki. Żrem więcej niż mój tata. Ważę 34. Nie ćwiczę codziennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 I co,wygrałeś ? ^^ I have idea ^3^ jak ten post będzie miał 10 like to wstawię swoje zdjęcie rano zaspana w piżamie . 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Owszem, wygrałem, pochłonąłem napoleonkę na dwa-trzy kęsy. Najgorzej potem z koszulką. I z włosami, pod prysznic wszedłem cały, a potem było coś a'la wyścig w workach. Come on, jump more, you are so wet... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Ja w długich włosach. Tak, to ja. Just laugh. Konkurs jedzenia ciasta na czas. Poświęcenie dla klasy? Owszem. *patrzy na bluzkę* Największy fan czego? I have idea ^3^ jak ten post będzie miał 10 like to wstawię swoje zdjęcie rano zaspana w piżamie . Lajkuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Największy fan czego? Robione na potrzeby skeczu, który sam napisałem, sam grałem wszystkie postaci i tak dalej. "Największy fan chińskiego koreańczyka numer jeden!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) a to ja : I Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Nuclear. Jesteś taki męski ... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 a to ja : I Heeeejjj Nuclear E_E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Te oczy..takie rawr xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Okej odświeżam, bo długo tu mojej mordki nie było. Fotogeniczna nie jestem, ale próżna tak, a więc chwalić! Tragiczne, ale ostatnie stareńsko jakie mi zostało Mistrz drugiego planu:: szczotka Grześko. Patrzcie! I pytajcie ile waże! Pochwalę się telewizorkiem z tyłu I takowe robione laptopowym aparatem. Stare, ALE jare. Pan skarpeta nieaktualny, ale zawsze cuś Heheszki. Żrem więcej niż mój tata. Ważę 34. Nie ćwiczę codziennie. Oh geez... jaka anoreksja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Dobra wrzucam swoje bo nie mam co robić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Gitara Kawaii~ tulałabym Masz taki samo długie włosy jak ja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Gitara Kawaii~ tulałabym Masz taki samo długie włosy jak ja! - Haha spodziewałem się innej reakcji a i tak jutro do fryzjera xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Gitara Kawaii~ tulałabym Masz taki samo długie włosy jak ja! Uspokój się,masz tu ciasto i się nim zajmij *podaje ciastko* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Dla zwierzaków to można by nowy temat założyć, bo tutaj to jest po prostu off-top. EDIT: Macie, nowy temat dla zwierzaków: http://mlppolska.pl/watek/6782-pochwal-si%C4%99-zwierzy%C5%84cem/ Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Linds Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Yah, dokładnie. Przestrzegam przed robieniem sobie z tematu miejsca pogaduszek. Od tego jest SB, privy, czy jakieś komunikatory, choćby gołębie pocztowe. Mimo, że to Wymiar Discorda, trzeba się kontrolować, żeby temat z "daj swoje foto" nie zamienił się w "daj zdjęcie swojego lewego buta i pospamuj o tym ze wszystkimi userami". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Warmi, na drugi powinien być dopisek Always watch xD To mua z wreszcie przyciętą grzywką tak bardzo dużo piegów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Słońce robi swoje Hayatko ;_: niestety też znam ból piegów. Ładne włosy Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Zdjęcie z serii "Od dwóch dni szukam zasięgu i nadal nic". Ze specjalnymi pozdrowieniami dla Nocnej Łuski, który przypadkiem zdobył relację z tego jak niemal zostałem utopiony przez nadgorliwego przyjaciela nie do końca rozumiejącego zasady działania kajaków... Edytowano Lipiec 29, 2013 przez EverTree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Myślałam, że drzewka są niezatapialne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się