Cipher 618 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Triste - podziwiam cierpliwość. A rozważałeś dokupienie zwyczajnej klawiatury do laptopa? Klawiatura mojego od jakiegoś czasu stroi fochy, więc sobie sprawiłem najzwyklejszy podajnik klawiszy, podpiąłem i nie muszę się wkurzać, że mi jakieś przyciski nie działają.VV tej chvvili planuję kupno novvego laptopa. Zmieniłem już napęd, kartę dźvviękovvą (niby działała, ale czasami odmavviała posłuszeństvva). Mam klavviaturę do tabletu, vvystarczy zvvykła przejścióvvka na USB, ale nie vvidzę sensu. Jak tak dalej pójdzie, będę vvymieniał "monitor". Poza tym ma 7 lat i jest po przejściach - przepięciu. Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Wysłano 23 opowiadania Hm... Może się uda być w pierwszej dziesiątce... :aWe6O: Nie, no kogo ja chcę oszukać Ale tak na poważnie, skoro ta edycja cieszyła się AŻ takim zainteresowaniem, to może warto przemyśleć ustalenie nie tylko miejsc 1-3, ale też do pięciu czy dziesięciu włącznie? Oczywiście bez żadnych nagród, tylko tak dla "statystyki" . Lubię liczby PS: Triste... Podziwiam cierpliwość. Na szczęście mnie coś takiego nie czeka, bo piszę na telefonie, więc nie ma opcji, żeby wysiadł pojedyńczy przycisk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Jak bez nagród? Dolar mógłby dać przegranym chociaż cukierki w ramach pocieszenia. A tak w ogóle to domagam się szynki szwarcwaldzkiej! A tak poważnie - fajna rzecz statystyka, ale imho się nieco mija z celem przy fanfikcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Zacznę jeszcze dzisiaj i postaram się, żeby to było jak najszybciej. Myślę, iż tak za dwie ery geologiczne wszystko będzie gotowe A tak na poważnie to postaram się uwinąć w tydzień-dwa. No skoro to ma trwać te dwie ery geologiczne, to nie wiem, czy dożyję... ale zawszę mogę pomóc przy sprawdzaniu ff! Ale tak całkiem serio - Mam takie pytanie, myślę, że nieszkodliwe. Ile osób i kto sprawdza te ff? Naprawdę tylko Dolar? Tak pytam, bo o nikim innym nie słyszałem, a przynajmniej nie przy tej edycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Naprawdę tylko Dolar? Naprawdę tylko Dolar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ale tak całkiem serio - Mam takie pytanie, myślę, że nieszkodliwe. Ile osób i kto sprawdza te ff? Naprawdę tylko Dolar? Tak pytam, bo o nikim innym nie słyszałem, a przynajmniej nie przy tej edycji. Edycje specjalne sprawdzam i oceniam sam. W normalnych dysponujemy sztabem, ale to poletko należy do mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicz Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Naprawdę tylko Dolar Brzmi strasznie... pracowicie. Brrr... Jeśli chodzi o statystyki, to zamiast dodatkowych miejsc wolałbym dodatkowe wyróżnienia. Każde byłoby wtedy równe i nie byłoby wtedy "najgorszych z najlepszych". A jak jakiś ranking się pojawi, to zapewne tym na samym jego dole będzie bardzo smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verlax Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Teraz sobie przeczytałem to swoje opowiadanie po opublikowaniu go. Tyle błędów i niedopowiedzeń, nawet imiona w pewnym momencie poprzeknociłem (ciekawe czy Dolar zauważy). Nie oczekuję więc wiele po tej edycji z mojej strony (uśmiech). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ja nawet boję się czytać opowiadania konkurencji, bo już całkowicie wpadnę w kompleksy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ja już nawet się boję wejść na forum! Co ja tu robię?! Cześć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Cieszcie się, że ja nie brałem udziału. Pierwsze trzy miejsca moje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Pierwsze trzy miejsca moje Bez korekty? Powodzenia Ale nie ma co, tylko się cieszyć taką aktywnością 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Bez korekty? Powodzenia Nie powiedziałem od którego końca Ale fakt, bez korektora jestem nikim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 bez korektora jestem nikim No aż tak źle to to nie jest Ale fakt, że nieco tym... utrudniasz zagłębienie się w akcję, a przynajmniej mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ja uznałam, że nie mam kompleksów i piszę dla swojej własnej, sadystycznej uciechy. Po prostu wyobraziłam sobie Dolara, który to czyta i klnie na czym świat stoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicz Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ale fakt, bez korektora jestem nikim A ja bez mojego korektora byłbym prawdopodobnie samym torsem z nogami. Bo nie mam żadnego korektora, sam za pomocą Worda się staram sprawdzać... he he hehehe-helmans... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Wszyscy inni coś tam sobie klepią o tym, jak pisali opowiadania na konkurs... a ja rzucam wam wyzwanie.Osoba, która znajdzie wszystkie smaczki/nawiązania w napisanym przeze mnie fiku otrzyma darmowy request na rysunek*. Co wy na to?*) Oraz tańczącego Eliphasa.Uroczy, nieprawdaż? Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez Ilfin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Mi pisanie opowiadania zajęło dość dużo czasu min. dla tego, ze postanowiłem połączyć kanoniczne nawiązania do mitologii greckiej z mitologią nordycką. Wymagało to ode mnie stworzenia swoistego miksu i własnej koncepcji świata, oraz oczywiście wiedzy o mitologii( bądź na wieki pochwalom, wysławiona i szlachetna wikipedio). Efekt jest... zadowalający. To przynajmniej moje zdanie. Przy okazji udało mi się przedstawić w fanfiku moją osobistą teorie na temat genezy jednego z serialowych antagonistów. Innymi słowy jestem usatysfakcjonowany swoim utworem. Oby tylko czytelnikom się spodobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Przeczytajcie moje. Kto zauvvaży vvszystkie navviązania, dostanie tabletkę Xenny Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Przeczytajcie moje, a będziecie chcieli kogoś zabić. Ten kto odnajdzie wszystkie biologiczne błędy i nieścisłości [używane specjalnie], ten otrzyma ode mnie rosiczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Przeczytajcie moje - ten, kto znajdzie wszystkie odniesienia i nawiązania do mitologii, otrzyma dożywotni zapas śniegu na zimę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verlax Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Przeczytajcie moje i znajdźcie wszystkie nawiązania do jakże kultowych dzieł literackich i filmowych. Kto to zrobi, będzie miał wielką satysfakcję. ... Przynajmniej jestem szczery? (nieśmiały uśmiech) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ej! Ja naprawdę mam za dużo rosiczek i nie mam co z nimi robić! Oferuję siewki D.capensis i D.nidiformis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Znalazłam biologiczną nieścisłość u Cahan! Rosiczki nie gadają i nie knują przeciwko księżniczkom Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez Discordia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicz Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Przeczytajcie moje opowiadanie a stracicie około dwudziestu minut swojego cennego życia. Czy będziecie z tej straty zadowoleni, czy nie to już pozostawiam wam do osądzenia. Nie mogę też nic zaoferować gdyż jestem anonimową osobą w internecie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts