Pawlex Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 Lepiej uważaj @WilczeK bo Siper cię dojedzie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 15 godzin temu, White Sheep napisał: Lepiej uważaj @WilczeK bo Siper cię dojedzie. Na szczęście nie chodziło mi o nikogo konkretnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 @WilczeK Dałbym repkę ale się trochę cykam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hevra Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 (edytowany) Dnia 30.06.2017 o 22:11, WilczeK napisał: Raczej chodziło tu o wygląd twarzy. Bo zazwyczaj oznacza to, że nakłada od cholery tapery i nie wiadomo jak wygląda tak naprawdę. Bądź mną wyglądaj podobnie w makijażu i bez niego xD Zdjęcie podczas farbowania (bez makijażu) Spoiler A teraz drugie zdjęcie dla porównania (w lekkim makijażu, czyli takim co chodzę do szkoły) Spoiler Edytowano Lipiec 10, 2017 przez Hevra fb, spieprzył linki jakbym odpowiedź wstawiła o miesiąc wcześniej po prostu bym to zlała xD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 @HevraPamiętaj, że dla większości facetów makijaż = tapeta, nie ma niczego pomiędzy xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hevra Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 21 minut temu, PervKapitan napisał: @HevraPamiętaj, że dla większości facetów makijaż = tapeta, nie ma niczego pomiędzy xD W sumie xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Hidoi Napisano Lipiec 3, 2017 Popularny post. Share Napisano Lipiec 3, 2017 niezbyt letnie, ale znalazłam to i wstawię Spoiler Spoiler 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 5, 2017 Share Napisano Lipiec 5, 2017 (edytowany) Randomowa fotka z ostatniego rajdu na "powierzchnie" Ja i mój wierny H&K G36C Spoiler Lepiej zostanę w piwnicy Edytowano Lipiec 6, 2017 przez PainChillerPL 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Gdzie kupiłeś maskę? Masz jakąś do sprzedania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Własnoręcznie modyfikowany MC-1(Przystosowany do gry w ASG, mn - wiatraczek w filtrze i wzmocnione szybki), A kupowany w demobilu, ale taką można dostać wszędzie Tutaj przykład(ale myślę że jakby lepiej poszukać to dostaniesz taniej) https://www.ceneo.pl/48883411;pla?se=GbURRsztAQCm0qvRddE7OKU3m_HZ5_bB&gclid=CjwKEAjwqIfLBRCk6vH_rJq7yD0SJACG18frGZXhhQiarlFwokVJKO32MLnbrSFctk6gVyFRLYJEBBoCpr7w_wcB#tab=spec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 10, 2017 Share Napisano Lipiec 10, 2017 Dzienks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Uwaga psze Państwa, ścięłam włosy dobrych kilka miechów temu. Noo i ta mała Szeregowa wciąż się starzeje. Patrzcie jak urosłam! Już całe cztery lata sterczę na tym forum. Tak, siedzę w celi. Tak, to jest pluszak. Mentalnie nadal jestem dzieckiem. 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 5 minut temu, Szeregowa WW napisał: Uwaga psze Państwa, ścięłam włosy dobrych kilka miechów temu. Noo i ta mała Szeregowa wciąż się starzeje. Patrzcie jak urosłam! Już całe cztery lata sterczę na tym forum. Odkryj ukrytą treść Tak, siedzę w celi. Tak, to jest pluszak. Mentalnie nadal jestem dzieckiem. Tak mi się skojarzyło. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 @GoForGold Z serii znajdź różnicę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Dnia 2.07.2017 o 12:46, PervKapitan napisał: @HevraPamiętaj, że dla większości facetów makijaż = tapeta, nie ma niczego pomiędzy xD Mimo to oceniają wygląd kobiety, niezwracając uwagi czy ma makijaż czy nie Inna sprawa, że dla większości facetów tapeta to kreski i mocne usta Co bardziej spostrzegawczy stwierdzą, że nawaliłaś sobie dużo pudru na twarz x10 Także tego Pozostawiam tu filmik, w którym zaprezentowana jest prawdziwa, prawilna tapeta UWAGA DLA PANÓW - oglądacie na własną odpowiedzialność No to miłego oglądania życzę Polecam przed tym małego shota I więcej... wersja męska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Nigdy się nie malowałam i się nie znam, ale to co było w linku będzie mi się śniło po nocach. Najsmutniejsze kiedy widzę jak niektóre dziewczyny z długimi pazurami muszą nienaturalnie wyginac palce żeby coś włączyć na telefonie :c 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Też się nie maluję. Ja mam problemy z tym że codziennie muszę się czesać,a co dopiero gdybym musiała sobie zrobić więcej "obowiązków" na rano xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Kruczek Napisano Lipiec 12, 2017 Popularny post. Share Napisano Lipiec 12, 2017 ja też się nie maluję patrzcie jestem piękny i jeszcze umiem czytać 12 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 Pochwalam wybór poradnika, Kruczeg 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 (edytowany) 20 godzin temu, Cassidy napisał: Najsmutniejsze kiedy widzę jak niektóre dziewczyny z długimi pazurami muszą nienaturalnie wyginac palce żeby coś włączyć na telefonie :c Nie wiem, jakich ty ludzi znasz, ale pierwsze słyszę, żeby dziewczyny z długimi paznokciami, czy jak to zwiesz "pazurami" miały problemy z korzystaniem z telefonu xD Wiem z autopsji. Otoczona gronem dziewczyn z nawet dłuższymi. I nigdy nie widziałam tego "nienaturalnego wyginania palcami". Rozumiem, jeśli mówisz o takich dziewczynach, co mają paznokcie trochę poza normę, taki gust mają, ale jeśli są to zwykłe, dłuższe naturalne paznokcie, czy przedłużane u kosmetyczki, to już nie wiem, w czym problem XD. Edytowano Lipiec 12, 2017 przez Hidoi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 @Kruczek Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 6 godzin temu, Po prostu Tomek napisał: Pochwalam wybór poradnika, Kruczeg Całkiem przyzwoity, owszem 17 minut temu, WilczeK napisał: @Kruczek Odkryj ukrytą treść 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 13, 2017 Share Napisano Lipiec 13, 2017 Dnia 11.07.2017 o 23:12, PervKapitan napisał: Też się nie maluję. Ja mam problemy z tym że codziennie muszę się czesać,a co dopiero gdybym musiała sobie zrobić więcej "obowiązków" na rano xD Witam w klubie xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 (edytowany) Omg... 2014 tyle wspomnień... Spoiler @Eter jest autorem fotki Edytowano Lipiec 22, 2017 przez BiP 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Fejsbuczkowe selfie... Nigdy więcej... 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się