DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 10, 2017 Share Napisano Lipiec 10, 2017 Dzienks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Uwaga psze Państwa, ścięłam włosy dobrych kilka miechów temu. Noo i ta mała Szeregowa wciąż się starzeje. Patrzcie jak urosłam! Już całe cztery lata sterczę na tym forum. Tak, siedzę w celi. Tak, to jest pluszak. Mentalnie nadal jestem dzieckiem. 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 5 minut temu, Szeregowa WW napisał: Uwaga psze Państwa, ścięłam włosy dobrych kilka miechów temu. Noo i ta mała Szeregowa wciąż się starzeje. Patrzcie jak urosłam! Już całe cztery lata sterczę na tym forum. Odkryj ukrytą treść Tak, siedzę w celi. Tak, to jest pluszak. Mentalnie nadal jestem dzieckiem. Tak mi się skojarzyło. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 @GoForGold Z serii znajdź różnicę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Dnia 2.07.2017 o 12:46, PervKapitan napisał: @HevraPamiętaj, że dla większości facetów makijaż = tapeta, nie ma niczego pomiędzy xD Mimo to oceniają wygląd kobiety, niezwracając uwagi czy ma makijaż czy nie Inna sprawa, że dla większości facetów tapeta to kreski i mocne usta Co bardziej spostrzegawczy stwierdzą, że nawaliłaś sobie dużo pudru na twarz x10 Także tego Pozostawiam tu filmik, w którym zaprezentowana jest prawdziwa, prawilna tapeta UWAGA DLA PANÓW - oglądacie na własną odpowiedzialność No to miłego oglądania życzę Polecam przed tym małego shota I więcej... wersja męska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Nigdy się nie malowałam i się nie znam, ale to co było w linku będzie mi się śniło po nocach. Najsmutniejsze kiedy widzę jak niektóre dziewczyny z długimi pazurami muszą nienaturalnie wyginac palce żeby coś włączyć na telefonie :c 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Też się nie maluję. Ja mam problemy z tym że codziennie muszę się czesać,a co dopiero gdybym musiała sobie zrobić więcej "obowiązków" na rano xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Kruczek Napisano Lipiec 12, 2017 Popularny post. Share Napisano Lipiec 12, 2017 ja też się nie maluję patrzcie jestem piękny i jeszcze umiem czytać 12 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 Pochwalam wybór poradnika, Kruczeg 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 (edytowany) 20 godzin temu, Cassidy napisał: Najsmutniejsze kiedy widzę jak niektóre dziewczyny z długimi pazurami muszą nienaturalnie wyginac palce żeby coś włączyć na telefonie :c Nie wiem, jakich ty ludzi znasz, ale pierwsze słyszę, żeby dziewczyny z długimi paznokciami, czy jak to zwiesz "pazurami" miały problemy z korzystaniem z telefonu xD Wiem z autopsji. Otoczona gronem dziewczyn z nawet dłuższymi. I nigdy nie widziałam tego "nienaturalnego wyginania palcami". Rozumiem, jeśli mówisz o takich dziewczynach, co mają paznokcie trochę poza normę, taki gust mają, ale jeśli są to zwykłe, dłuższe naturalne paznokcie, czy przedłużane u kosmetyczki, to już nie wiem, w czym problem XD. Edytowano Lipiec 12, 2017 przez Hidoi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 @Kruczek Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 6 godzin temu, Po prostu Tomek napisał: Pochwalam wybór poradnika, Kruczeg Całkiem przyzwoity, owszem 17 minut temu, WilczeK napisał: @Kruczek Odkryj ukrytą treść 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 13, 2017 Share Napisano Lipiec 13, 2017 Dnia 11.07.2017 o 23:12, PervKapitan napisał: Też się nie maluję. Ja mam problemy z tym że codziennie muszę się czesać,a co dopiero gdybym musiała sobie zrobić więcej "obowiązków" na rano xD Witam w klubie xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 (edytowany) Omg... 2014 tyle wspomnień... Spoiler @Eter jest autorem fotki Edytowano Lipiec 22, 2017 przez BiP 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Fejsbuczkowe selfie... Nigdy więcej... 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 5, 2017 Share Napisano Sierpień 5, 2017 Lemi brudas Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 5, 2017 Share Napisano Sierpień 5, 2017 Jesteś Azjatą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 (edytowany) Nie mam aparatu na szyi xD Po prostu lubię hawajskie koszule, ludzie latem zawsze mówią że daję trochę kolorów otoczeniu. A kapelusz ma pewną tajną funkcję, mianowicie nie widać mojej łysiejącej łepetyny. Chyba że chodziło o oczy, często mam zmrużone, to albo przez długie sesje przed kompem, albo krzywe spojrzenie na ludzi i świat. Edytowano Sierpień 6, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 (edytowany) Kiepska jakość, bo kamerką internetową, ale ciężko się robi samej sobie zdjęcie komórką, a nie ma kto mi zrobić. Więc póki co łapcie siwą Pervi btw. na tym zdjęciu możecie znaleźć kucyki Edytowano Sierpień 27, 2017 przez PervKapitan 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 6 minut temu, PervKapitan napisał: Kiepska jakość, bo kamerką internetową, ale ciężko się robi samej sobie zdjęcie komórką, a nie ma kto mi zrobić. Więc póki co łapcie siwą Pervi Okularki, keczup z oka i masz zdjęcie prawie jak z awka Olać ciuchy, do postaci i tak pasują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 1 minutę temu, Paplok napisał: Olać ciuchy, do postaci i tak pasują Zawsze mogę ubrać bluzę na nogi, to będzie prawie idealnie, sweterek mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 29 minut temu, PervKapitan napisał: btw. na tym zdjęciu możecie znaleźć kucyki Czy dobrze widzę? W tle kocia wersja Terminatora i Mew? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 27, 2017 Share Napisano Sierpień 27, 2017 52 minuty temu, D.E.F.S napisał: Czy dobrze widzę? W tle kocia wersja Terminatora i Mew? Wut? W tle jest kocia poduszka, ale to żaden terminator xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 4, 2017 Share Napisano Wrzesień 4, 2017 Takie tam szare coś. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 O jak dawno mnie tu nie było. Ktoś coś mówił o makijażu? Tutaj bardzo chamskie zdjęcie pod tytułem ,,właśnie się obudziłam": http://imgur.com/a/cXIlu A w ten sposób makijaż oczu zmienia twarz: http://imgur.com/a/jUEJy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się