Cahan Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Chronomistrzyni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Ja również polecam Chronomistrzynię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Dobra, niedługa komedia? Zerknij na listę w pierwszym poście:Tak, wiem, że miałem się za to zabrać i spróbuję tak wycelować żeby gdzieś na styczeń/luty zrobić wysyłkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Znak ktoś jakiś fajny i skończony fik przygodowy? Tagi dowolne tylko prosiłbym o coś dłuższego.Zegary, Save Me, może jeszcze Antropologia. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Znak ktoś jakiś fajny i skończony fik przygodowy? Tagi dowolne tylko prosiłbym o coś dłuższego.Do tych wymienionych przez GoForGold dodałbym jeszcze Łowcę Dusz. Jeden z lepszych fanfików przygodowych, jakie czytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Jeszcze mogę polecić Crisis: Equestria, do końca brakuje chyba tylko jedno rozdziału, ale fik naprawdę godny polecenia. Genialna kreacja postaci, bardzo dobry świat, świetny klimat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 A przewodnika stada czytałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Od siebie polecam "Relikt" Bafflinga - ciekawa historia, dużo przygód, dobrze oddane charaktery Mane 6 (plus chyba najlepsza kreacja Pinkie Pie jaką widziałem) oraz doskonałe postacie autorskie. Na dodatek bardzo dobra forma. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Szukam fajnego fanfika z Sunset. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Przysługa w tłumaczeniu Amolka, leży gdzieś na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 O tutaj: http://mlppolska.pl/topic/13711-przysługa-ploneshotslice-of-lifehuman/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 O Sunset to z angielskich mogę polecić "Long Road to Friendship". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) Jest trochę takich. Tak rzucę kilka tytułów (same angielskie, z czego do kilku się przymierzam z tłumaczeniem. Coś mnie na to naszło ostatnio):- Long Road to Friendship (jak napisał Poulsen),- This is Weird,- Fractured Sunlight,- In the Gloaming (takie przyjemne czytadło).To tyle z przeczytanych, za jakieś dwa tygodnie pewnie mógłbym więcej rekomendować. Edytowano Październik 4, 2015 przez Amolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Zna ktoś jakiś fanfic, taki żeby poheheszkować, najlepiej oneshot, może być z randomem. Jakaś komedia lekka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 No to obczaj kilka moich dzieł xdhttp://mlppolska.pl/topic/10135-ci-źli-atakują-wiosną-oneshotcomedyrandomborsukslice-of-life/ http://mlppolska.pl/topic/11150-przemawiający-ze-szczytu-oneshotcomedyrandom/ http://mlppolska.pl/topic/13171-15-konkurs-literacki-oneshotcomedyforumslice-of-life/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Pinkie Pie learns a new wordSeria Winningverse 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Winningverse to już jednak kobyła do czytania xd Niemniej jednak wciąż warto xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Grudzień 18, 2015 Share Napisano Grudzień 18, 2015 Może i ja teraz dopytam o jakiś fanfik, bo moze macie coś godnego polecenia i spełniającego 2 warunki. 1. W fanfiku musi być Chrysalis (i to w dość dużej ilości, najlepiej jako główna bohaterka, lub jedna z głównych) 2. Fanfik ma być co najmniej dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 18, 2015 Share Napisano Grudzień 18, 2015 Dzińdybry, to znowu ja. Znowu po smuty, dodatkowe tagi dowolne poza romansem i parowaniem. Tematyka też dowolna. Dodatkowy warunek to jakiś ludzki język, bo niestety po angielsku nie czytam superdobrze i coś może mi umknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 To ja się zapytam, ponieważ przeczytałbym sobie coś z twórczości fanowskiej. Szukam jakiegoś opowiadania w stylu Silent Ponyville, ale nie jego kalki. Czegoś niepokojącego, mrocznego, pełnego pokrętnych tajemnic i smutnego. Może ktoś wie coś o jakimś takim opowiadaniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJSzklaż Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 godzinę temu Arkane Whisper napisał: To ja się zapytam, ponieważ przeczytałbym sobie coś z twórczości fanowskiej. Szukam jakiegoś opowiadania w stylu Silent Ponyville, ale nie jego kalki. Czegoś niepokojącego, mrocznego, pełnego pokrętnych tajemnic i smutnego. Może ktoś wie coś o jakimś takim opowiadaniu? Może Pie Killer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 @Sun, może Wieczna Wojna? Chrysalis odgrywa tam całkiem sporą rolę, a fanfik jest miodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 Właśnie teraz Cahan napisał: @Sun, może Wieczna Wojna? Chrysalis odgrywa tam całkiem sporą rolę, a fanfik jest miodny. Dzięki, przeczytam sobie na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 23 godziny temu DJSzklaż napisał: Może Pie Killer? Rzucę okiem. Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Requesting assistance. Parę postów powyżej jest o co mi chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się