Gość Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 (edytowany) Witajcie w miejscu, gdzie magiczne pojedynki toczą najbardziej uzdolnione jednorożce! Zabawa ta polega na magicznych pojedynkach pomiędzy użytkownikami, do walki zostają wybrane dwie osoby przez Avatara/Regenta po zgłoszeniu się do pojedynku w tym temacie (jeśli wasze zgłoszenie będzie kreatywne, na pewno nie będziecie musieli długo oczekiwać na pojedynek z innym userem). Po wybraniu pierwszej pary rozpocznie się pojedynek, który będzie polegał między innymi na pokazaniu w najbardziej kreatywny sposób swojej wyższości nad przeciwnikiem Wczujcie się w to jak w mini-sesję RPG Po pojedynku stworzymy ankietę, w której userzy wybiorą osobę, która ich zdaniem pojedynek wygrała.Małe przypomnienie: Obowiązuje Was Regulamin Forum tak jak ogólny regulamin działu i na dokładkę zasady panujące w sekcji Casual (bez obaw, przestrzeganie zasad to nic trudnego) Nie offtopujcie i nie zaśmiecajcie tematu. W razie jakichś pytań odnośnie zabawy napiszcie PW do mnie lub Hoffmana. Nie chcę widzieć spamu OC-tami (pojedynkuje się użytkownik A z użytkownikiem B) Dla OC-tów przeznaczona jest sekcja Epic Więc do dzieła, moi drodzy. Syrenka Arjen * Redley Carrier (Neon) * Alder * Symphony (Hoover) ** Pookhi * Bellamina * Guardian * Zandi * Sakadetsu * Dolar84 * Applejuice * Spromultis * Zegarmistrz **** Ślimak * Luna-Willow Cloudchaser * Kaoma Matalos wilczyca27 * komputer bećka000 kurczeblade Pierdoła Saska Jodeł kapi * Nightmare * Ookami88 Panda Hippis * KochamChemie ** Alanthorn Muffinxd dinokuba * night guard Phinbella781 DiceMan321 zibozim122 Lemuur * Legolas Dżem Tęczowa Mgiełka * Doguś Kage Torino Dizi RainbowDash123456789 Fionka2010 Xyz * Psotunia BeOvah Applejacki Terra Sparkle * imka2000 Shantee Mrs.Octavia * Emronn * Poulsen jacob.zvierz Wilk11 EverTree * Nihal789 Tank Kuoth * Sliver * Joasiq Dashie666 Harpen Nocturnal Van Dort (Oksymoron Greyjoy)** Nikern * inka2001 rajder300 * Sparkle (Magiczna) HTB4 PiekielneCiastko*** Animal (Dżuma)** Dakelin RedSky * Atlantis ** lordek * Camed** Vieg * Koschei O'Clock ** Po prostu Tomek ** MisterGonzo * Master Dash (PlaguePony) ** Araszel (Arashel Jajir) * sajback (Sajback Gray) * _Tiramissu_ Sakkita* Moposable* SolarIsEpic* Talar * Hole Hooves (Harmony) * komputer ** Zmara (L.ADW) * Celly * Blazing Heart ** Purr Cat (MewTwo) * Khornel * Chung Jaenr Linnre Wiczyca Szarka Serox Vonxatian Zena92 Aquarius Von Tęczowy Kot Cyaner* Burning Question* Sosna* Hidoi.* KubaGR8 Lucypher Rexumbra* Wstęga Deszczu Edytowano Luty 2, 2016 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Wiem, wiem, jestem kolorowym... ale ja chcę wziąć udzial w zabawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Również chętnie stanę w szranki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Magiczne pojedynki? hmmm...wchodzę w to!*sięga po najpotężniejszą księgę zaklęć czarnej magii...niektórzy twierdzą że jest to tylko podręcznik do niemieckiego ale tak nie jest* dawać mi ich tu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Piszę się na to cukiereczku =D *Chwyta podręczniki,pergaminy* Będzie się działo =P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Wchodzę w to , mój 'fire bol' z tyłka zmiecie was z powierzchni ziemi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Magiczne pojedynki, taa...? Wchodzę w to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 * chwyta księge czarów jk rowling * podejdź no do płota jak i ja podchodzę.... dawaj na ring Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 *bawi się wyczarowanym biczem wodnym* a więc powiem kulturalnie dawać mi przeciwnika chętnie zmierzę się z innymi magami, jestem bowiem bardzo wszechstronny Alchemia, Nekromancja Magia wody, oraz magia Isitrari Wyzywam wieczny płomień Anoru niech cień który przede mną stoi wróci tam skąd przybył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 pojedynki?...magia?...wchodzę to czas rozpocząć zabawę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Pojedynki? Walka? Same łakocie i witaminy . Też się zgłaszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Ja też! Ja też! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Zasadniczo nie widzę tu konkurencji...ale czemu nie. Demonolog, mag bojowy a może warlock - jakbyście mnie nie nazwali, bezsprzecznie jestem potężny. Wchodzę w to. Ja Shen "Zegarmistrz" Long pragnę wyrazić chęć udziału w takowym pojedynku. Magia Szamańska, Demoniczna, Pierwotna i Chaotyczna. Żywiołów, Światła, Cienia i Mroku. Pełny zakres możliwości - jeno wystarczy poprosić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 *wyrzuca słownik, sięgając po Księgę Equestriańskich Czarów i Zaklęć* Walka? Na czary? Count me in! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Miksturki many kupione, porządny Lvl wbity. Jestem gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 To ja też! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Magia? Pojedynek? Pisze się na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Sialalalala... - Uuuuuu magiczne pojedynki... - Co o tym myślisz, wpisujemy się? - No jasne! Na co czekasz! - Dobra! Mnie też dopiszcie do listy! - NAS głąbie, zapomniałeś, że walczymy w kilku? - Dobra... Dopiszcie Matalosów do listy oczekujących. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczyca27 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 HAHAHA! Pojedynek! Zgłaszam się! Wszyscy śmiertelnicy padną mi do kopyt xD Skill pointy rozdane, mikstury kupione, save zrobiony -Jestem gotowa! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 To jest świetne zgłaszam się coś dla mnie wszystkich zrównam z ziemią (przynajmniej spróbuje) nie poznałem do konca magii grawitacyjnej ale cóż mam inne nasy w rękawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Chciałabym wziąć udział. Magiczne pojedynki są super! Myśle że zabawa będzie bardzo popularna Już po tylu godzinach 3 str. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczeblade Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Lvl wbity. Magia Mordoru opanowana. Dawać mi tu kogo. Oczywiście jeśli nie macie nic przeciwko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierdoła Saska Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Przybądź do mnie, o tajemna mocy Visty! Razem, my i nasze szatańskie algorytmy, staniemy przeciw innym kucom. Jednak nam będzie drogę wyznaczał sam Mroczny Pan, sir Gates! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Gotów do walki };3 zginiecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Skończywszy naukę w akademii dwa dni temu obiecałem mentorowi szerzyć magię dobra i przyjaźni gdzie się tylko da. Nie przypuszczałem , że okazja natrafi się już niebawem. Wprawdzie nie jestem potężny jak mój Mistrz, ale czuję w sobie siłę aby stanąć do pojedynku i zrobić wszystko by pokonać zło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts