Arjen Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Jako iż jestem teraz w Polsce co wiąże się z tabunami ludzi których chcę spotkać/którzy chcą mnie spotkać, nie mogę zapewnić, że będe regularnie na forum. Ta sytuacja potrwa parę dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Około 30 minut temu otrzymałem telefon - jeden z tych najgorszych - moja babcia umarła. W związku z tym przez jakiś czas mogę pojawiać się na forum nieregularnie/sporadycznie. Tyczy się to również mojego działu. Dzięki za zrozumienie i dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Wtorek-Poniedziałek [W tym tygodniu] mnie nie ma Gdy wrócę, będę miał niespodziankę w dziale Lyry ^^, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Dziś wyjeżdżam i prawdopodobnie aż do niedzieli (tj. 11.08.) nie będę miał dostępu do internetu, bądź też dostęp ten będzie bardzo ograniczony. Bezpiecznie będzie zatem stwierdzić, że do końca tygodnia nie będzie mnie na forum. Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Internet daje się we znaki, będę wchodził na forum na telefonie lub od GreenWave'a (regent ejpyldżek), gdyż to mój kuzyn i mieszkamy od siebie rzut ziemniakiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Zglaszam swoja nieobecnosc z powodow osobistych. Nie mam dostepu do swojego sprzetu czy nawet trwalego lacza internetowego. Nieobecnosc trwac bedzie do 29.08 biezacego roku. Liebe Grüße! Edytowano Sierpień 15, 2013 przez Magenta Marvelous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Hej Nie będzie mnie do poniedziałku/niedzielnego wieczoru. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Chciałam poinformować, że nie będzie mnie dosyć długo. Na dwa tygodnie wyjeżdżam, a dokładniej dzisiaj w nocy, do 31.08, albo dzień później. Może znajdę jakieś wifi i na tablecie coś tam pokombinuję(wifi, zapewne będzie), lecz na pewno nie codziennie. Póki co, cały dział zostaje w opiece mojego współavatara. Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Obecnie mnie mało, bo ograniczony dostęp, zaś pod koniec sierpnia będzie jeszcze mniej - tak samo przez cały wrzesień. Powody prywatne, ale wystarczy informacja, iż będę wchodził rzadziej, niż częściej, a przez niektóre dni może nawet i wcale. Pozdrawiam, Emronn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 W ostatnich dniach, czyli około tygodnia mnie nie było, bo internety jakoś się popsuły. Zgaszam także nieobecność od piątku do niedzieli/poniedziałku jakoś. Powód? Spotkanie się z pewnymi osobami z forum, czyli ponymeet i takie tam. Na wszelkie wiadomości odpiszę, ale z opóźnieniem ;p. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Zgłaszam nieobecność od piątku 23.08 do soboty 31.08. Może nawet do pierwszego września. Nadszedł czas na urlop, a jeżeli będę miał dostęp do sieci to raczej sporadyczny, poza tym nie mam zamiaru spędzać rejsu przed komputerem. Proszę nie robić bałaganu w dziale - poprosiłem Tisosa, żeby miał oko na potencjalne rozróby, a on umie układać stosy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Ze mną kontakt podczas roku szkolnego będzie się urywać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Nie będzie mnie przez tydzień lub dwa. Zacząłem gimnazjum i chcę się jakoś ogarnąć przez ten czas ^^' see ya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Z powodów osobistych będę na forum zaglądał znacznie rzadziej niż dotychczas. Wszelkie sprawy będę załatwiał w weekendy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 (edytowany) Nie wiem czy ja jako zwykly user nie pelniacy na forum zadnej waznej funkcji mam obowiazek zglaszania nieobecnosci na forum, ale co tam... Od 1 pazdziernika moga byc momenty ze w ogole nie bede zagladal na forum bo -studia -wielogodzinne granie w San Andreas -chce sie w koncu ostro wziac za pisanie ficow -dyskusje ze znajomymi xD Edytowano Wrzesień 9, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Muszę oddać laptopa do naprawy, więc nie będzie mnie od dziś wieczorem przez parę dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Muszę wynieść się z domu na czas remontu, począwszy od jutra. Co prawda tam, gdzie pójdę, internet będzie, ale ciężko będzie mi się dopchać do komputera, więc raczej ciężko będzie mnie złapać. Wracam za... Cóż, minimum tydzień, a może dłużej. Będę tęsknić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Nie na mnie wtorek - Piątek. Może się to przedłużyć. Jeżeli postanowie ze opuszczę fandom/forum to napisze do odpowiednich osób o zrzeczeniu się roli w dziale Lyry i BonBon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 W związku z pobytem w szpitalu (zapalenie płuc) nie będzie mnie przez jakiś czas. Pozdrawiam. Triste Cordis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Z powodu przeciągających się problemów z internetem nie będzie mnie przynajmniej do poniedziałku albo i dłużej, okaże się jak długo będą to naprawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Zgłaszam nieobecność na min. tydzień. To chyba oczywiste.. Wigilia, sprawy rodzinne itp.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Urlop (Być może do lub przed wigilią) Trzymajcie się ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Praktycznie nie będę miała czasu żeby tu cokolwiek obczaić przez następny tydzień. Tak piszę, żebyście nie myśleli że umarłam czy coś. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Z powodu ferii wyjeżdżam i nie będzie mnie od 19.01.14 do 25/26.01.14 Jeśli jednak ktoś będzie mnie potrzebował przez ten czas niech napisze na mój PSN (nick: kacpi01), to postaram się odpisać (z jakiegoś powodu przeglądarka na PSVita ma problem ze stroną mlppolska) Trzymcie się ludziska! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Ja też raczej nie będę obecna przez jakiś czas. Problemy z komputerem i internetem. Postaram się odpisywać w sesjach i zrobić coś w dziale z telefonu, ale nie obiecuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się