Zegarmistrz Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Jakiem uprzednio, tak i teraz pragnę dołączyć do listy osób oczekujących. A jako żę mam lekki niedosyt po ostatnim, ostrzegam iż planuję iść na całość już od początku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Lekki offtop, ale miałem napisać to samo, co Pan wyżej. Musiałem, przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Z nieznanych mi przyczyn wszystkie posty jakie napisałem zostały usunięte (ciekawi mnie to do teraz czemu) więc muszę zapisać się ponownie. Jestem gotowy do akcji. Wszystkie księgi magii naładowane, caladbolg już wyczyszczony, Lime i Amelia gotowe do ostrzału, runy narysowane, jakiś fajny strój już odebrany z pralni. Mogę walczyć i niszczyć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Jeszcze raz zgłaszam się do pojedynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Ja również chciałbym spróbować swoich sił w pojedynku, jeśli oczywiście można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Tak, chyba wróciły mi już chęci. Zgłaszam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Przepraszam was wszystkich: jak mówiłem nie jestem jeszcze całkiem zapoznany z tym działem więc mam pytanie. Mianowicie- czy mogę w Casualu zapisać się na jeszcze jeden pojedynek magiczny? Bo mój przeciwnik już od baaaaaardzo długiego czasu nie przejawia oznak życia a ja się nudzę jak wpół zaspany pies rasy mops. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Z chęcią wezmę udział w pojedynku. Kto odważy się stanąć ze mną do walki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chung Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Chętnie bym zawalczył. To będzie moja pierwsza walka ale i tak. Piszę się na to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Że mój poprzedni pojedynek z przyczyn niezależnych absolutnie nie wypalił, fajnie byłoby spróbować jeszcze raz kiedyś. Byłbym rad. Edytowano Styczeń 7, 2014 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Ledwo pojedynek się zakończył. Nawet jeszcze ankieta nie zakończona (ale ktoś dał głos i to na mnie yay) chce ponownie walczyć. Tryb niszczenia aktywny... błąd krytyczny inhibitor emocji dezaktywowany próba ponownego uruchomienia... błąd system nie może wyszukać obiektu: plugin empatii, plugin cierpienia, plugin wykrywania cierpienia. Aktywacja trybu zabójcy... Kod Grom aktywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Hoffman postara się coś ustawić w tym tygodniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Również i ja stanąłbym do walki, czy wciąż jest taka możliwość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Szarka Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 No to ja się zapisuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 To ja też z chęcią się ponaparzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Na początku, po Wielkim Wybuchu była mechanika kwantowa. Ta niemożliwa do zrozumienia teoria była niczym konstytucja dla cząstek. Ona regulowała ich zachowanie. Pewnego dnia, kiedy Wszechświat ostygł, prędkość elektronów zmalała do tego stopnia, że mogły zostać przechwycone przez jądra atomowe tworząc pierwsze atomy. Oczywiście nie byle jak, tylko tak jak teoria kwantów sobie tego życzy. Wraz z zapełnieniem powłoki walencyjnej narodziła się chemia. Kilka miliardów lat później pojawiam się ja. Jej skromny wyznawca, który od prawie dziesięciu lat pilnie odkrywa jej sekrety. Nie używam żadnych wymyślnych zaklęć rodem z Harrego Pottera. Mi wystarczą wyłącznie zatankowane ogniwa paliwowe oraz władza nad elektronami walencyjnymi. Dołączam do bitwy, której stawką jest honor tej pięknej i potrzebnej, ale także niedocenionej nauki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Ja, jako ja Camed prosiłbym o rozpatrzenie możliwości wzięcia udziału w pojedynku na magię i jej pochodne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Zapis. I wstaw mnie do walki z kimś fajnym to go potnę mieczusiem. Uważaj, bo jeszcze trafisz na kogoś tak fajnego że nie będzie szło go pociąć xD~Zegarmistrz Może na ciebię PS: I jakby się dało to narazie mnie nie wstawiajcie bo akurat dziś(dzień po początku postu) jadę na "wiejską posiadłość" gdzie nie ma znowu internetu i mnie nie będzie. Edytowano Kwiecień 17, 2014 przez Aquarius AKA kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Ha! Wielki Cyaner z chęcią pokaże wszystkim podrzędnym kucykom, które myślą, że mogą się z NIM pojedynkować, gdzie jest ich miejsce! To znaczy: Zapisuję się! GO ME! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 A co mi tam! Też spróbuję swoich sił. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 spróbuję swoich sił w pojedynku z Burning Question jeśli można by było prosić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Zapisuję się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Cóż... Koschei powraca na arenę. I ma nadzieję na rywala conajmniej tak ciekawego jak ten, z którym było jej dane walczyć ostatnio. Innymi słowy - zapisuję się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Niech i tak będzie; zapisuję się. Ciekawe z kim przyjdzie mi przegrać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Zapisuję się. Albo przypominam o swojej osobie, jako Animal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts