Popularny post. Decaded Napisano Marzec 31, 2017 Popularny post. Share Napisano Marzec 31, 2017 Hm. Zanim odniosę się do reszty, wyjaśnij mi jedną rzecz @Socks Chaser Dlaczego jak czytam Twoje posty w tym temacie, odnoszę nieodparte wrażenie, że na siłę, tak, na siłę robisz z siebie ofiarę zła wszelkiego? Jakkolwiek bym nie próbował podchodzić do Twoich wypowiedzi, jako pierwsze w oczy rzuca mi się "Wszyscy się na mnie uwzięli! To spisek! Ja robię dobrze to reszta jest zła!". Nie wiem, albo totalnie nie umiem wychwycić sarkazmu, albo coś tu jest nie teges. Odniosłem też wrażenie, że wymagasz, by ktoś pisał do Ciebie prywatne wiadomości w celu poznania Cię. Mogę wiedzieć po kią cholerę? Forum to taka jakby galeria handlowa - jest publicznie dostępne i każdy może wyrazić swoje zdanie publicznie. Robiąc zakupy też wymagasz, żeby pracownik sklepu zgłosił się do Ciebie prywatnie i pytał, czego sobie życzysz? No nie wydaje mi się. Co do "heheszków" na SB. Zacznijmy od tego, czym jest SB. Cytuj Shoutbox (często błędnie określany przez polskich użytkowników jako krzykacz, rozmównica lub czat) – element serwisów internetowych umożliwiający odwiedzającym bardzo szybką wymianę zdań bez potrzeby wysyłania trwałych wiadomości na standardowym forum dyskusyjnym. Najczęściej stanowi dodatkowy element bardziej rozbudowanych systemów dyskusyjnych, na przykład pozwala na poruszanie luźniejszych tematów na forach dyskusyjnych co znacznie zmniejsza ilość spamu czy tematów w działach typu off-topic, a więc jest dobrym sposobem na odciążenie witryny. Najważniejsze słowa: luźne rozmowy, dodatkowy element. Shoutbox nie jest miejscem, w którym porusza się ważne rzeczy związane z forum. To miejsce do pośmiania się i poheheszkowania na tematy różne. Moje słowa, które na nim padły miały wyraz sarkastyczny. Zupełnie taki sam, jak Twój status o "wprowadzeniu ujemnych repek aby wykurzyć Cię z forum". Zwroty w stylu "nie wiedziałam, że można się skarżyć" (lub im pochodne) rozbawiły mnie, przyznaję. Po co by istniał cały dział, oraz trzy osobne tematy przeznaczone do składania skarg, zażaleń, czy pomysłów, skoro nie można by się na coś pożalić/złożyć skargi/zaproponować zmiany? Nie kalkuluje mi się to. Jednakże, gdybyś zadała pytanie w stylu "te repki to tak na zawsze?" dostałabyś odpowiedź, że testujemy to i tamto z powodów takich a nie innych. W końcu. Dlaczego nie ma powiadomień o ujemnej reputacji? Powód znalazłem dzisiaj po północy - forum nie obsługuje takiej funkcji. Żeby się pokazywały, muszę ją specjalnie napisać (co też zrobię). Silnik, którego używamy nie jest jedynym, który takiej funkcji nie ma wbudowanej. Dla przykładu myBB nie posiada wcale powiadomień o reputacji (a przynajmniej nie posiadał, jak go używałem) i jakoś nikt nigdy się na to nie skarżył. Przypomnę, że zanim MLPPolska przeszła na płatny silnik, przynajmniej cztery lata byliśmy na myBB. Gdy napisałaś o tym, że ktoś się zmówił i daje Ci specjalnie ujemne repki, zgadnij. Co zrobiłem jako pierwsze? Sprawdziłem wszystkie ujemne reputacje, które otrzymałaś, przeanalizowałem posty i statusy, za które zostały wystawione i wiesz co? Jako użytkownik, nie administrator, użytkownik forum też dałbym Ci ujemną repkę za te treści. Nie dlatego, że Cię nie lubię (jesteś dla mnie neutralna), a dlatego, że (przepraszam za słowo) wkurwiło mnie niemiłosiernie pieprzenie o "strasznym, złym niefajnym forum i wprowadzeniu funkcji, żeby się mnie pozbyć". Co z tego, że miało mieć to wyraz sarkastyczny? Takie stwierdzenia są niemiłosiernie irytujące i potrafią wyprowadzić z równowagi każdego. Serio. Ujemne punkty reputacji zostały wprowadzone w celu dania Użytkownikom możliwości wskazania, co im się nie podoba. System ten jest przeze mnie ściśle nadzorowany i zapewniam, że jak wykryje jakąkolwiek anomalię - podejmę natychmiastowe działanie w celu jej likwidacji. Dla przykładu całkowicie wyłączę takiej minusującej anomalii system reputacji (nic nie otrzyma, ani nic nie da). Dlaczego dodanie możliwości przyznania ujemnych punktów reputacji, czy lekkiej zmiany SB nie zostały publicznie nagłośnione? Proste - nie mamy obowiązku tego robić. Wszystkie ogłoszenia są dawane tylko wówczas, gdy pojawia się jakieś ważny event w życiu forum. Wygląd forum, zmiany w ekipie - to jest ważna sprawa organizacyjna. Dodanie guziczka, który od strony technicznej służy tylko do zbierania danych i nie ma żadnego wpływu na całokształt forum nie jest czymś, co wymaga wywalania informacji na pół strony. Skoro już się tyle wypisałem, to napiszę jeszcze jedno. Po zakończeniu testu z ujemną repką, bez znaczenia czy zostanie czy nie, planuję zamienić system reputacji na reakcje (coś jak aktualnie jest na FB) również na okres testowy. Jednak, planowanie a wprowadzenie to dwie różne, niekoniecznie zależne od siebie rzeczy. 16 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 W sumie to widzę tylko wrzucanie sobie i zapewnianie się, że "nie jest tak, jak myślisz". Niy ma rezultatu tej gadaniny, tylko rosnące ściany tekstu. A Socks dalej uparcie ignoruje sedno sprawy, jak i niepasujące jej/wszystkie argumenty. Przypomnę tylko, że bijecie się o ujemne repki...prawda? 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 @Socks Chaser przestań się już usprawiedliwiać. Z 10 ludu już ci pokazało, sama już powiedziałaś co jest z tobą nie tak. Wyciągnij z tego wnioski, idź do spowiedzi do @Siper xD, nie wiem .. wiele uwag od nas masz co jest z tobą nie tak. Możesz w swoich postach wiele zmienić, uwierz mi da się - @FirstChoice miał podobne problemy w przeszłości, ale jakoś się z tego podniósł. Jednak teraz użalanie się lub gadanie, że nie akceptujemy twojego zdania, to już jest momentami przegięcie. To co powiem zabrzmi wrednie, ale sama sobie to wszystko zesłałaś. Twoje 2 ostatnie posty (w temacie z wywiadem) nie wieją ironią, odczytuje się poważnie. Wychodzi że masz wonty, na ujemną reputę, więc zaczynasz tu pisać i co? Reputacja to dla ciebie wyznacznik sukcesu. Mi przy tym ręce opadły, że parę cyferek jest rzeczą ważniejszą od ludzi tutaj. Ja swoje już tutaj przeczytałem i skończyłem. @WarmKapitan popieram. Let's stop it. Tylko od ciebie Socks zależy czy coś w sobie zmienisz czy nie. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 11 godzin temu The Silver Cheese napisał: Wychodzi że masz wonty, na ujemną reputę, więc zaczynasz tu pisać i co? Reputacja to dla ciebie wyznacznik sukcesu. Mi przy tym ręce opadły, że parę cyferek jest rzeczą ważniejszą od ludzi tutaj. Ale wiesz Czisi? Że reputacja może zniszczyć człowieka? Nawet jakby chciał dobrze? I nie, nie dotyczy to tylko spraw IRL/AFK, ale także życia w sieci. Użytkownik, nawet w swiecie wirtualnym, nie staje się cyfrowa istotą, której reputacja nie może przygnieść... O, inne przykłady, czy wyzywając użytkownika forum, wyzywam jedynie cyfrową reprezentacje, czy żyjącego, czującego człowieka po drugiej stronie kabla? Wyzwiska tak samo cie dotkną, jakbym je powiedział IRL, że tak powiem, prosto w morde... Okradając bank, włamując się na jego serwer np. I przelewając kasę, tez kradnę tak samo, jakbym IRL napadł na placówkę - przynajmniej według prawa... IRL reputacja, czy w świecie cyfrowym, ma więc dla pewnych osób RÓWNOWAŻNE znaczenie Nie chodzi mi o to, by bronić Socks, lub nie, tylko ci uświadomić i innym też... Co repka może znaczyć dla innych ludzi. 9 godzin temu White Sheep napisał: Jeżeli dla kogoś całym światem są jakieś gówniane plusiki czy minusiki to taki człowiek nadaje się tylko i wyłącznie do utylizacji. Nie chodzi jedynie o plusiki czy minusiki... Reputacja może zaważyć na odbieraniu takiego człowieka nawet przez ludzi kompletnie go nie znających... W USA był pewien eksperyment... Np, opowiadano o kimś jak o mordercy - mimo, że faktycznie ten człowiek nic nie zrobił, a uczestnicy eksperymentu go nie znali - zgadnij, jaka była opinia badanych o takim człowieku? Wydawali wyrok nawet śmierci, nie znając człowieka i nawet nie próbując potwierdzenia informacji. O to mi chodzi z tym, że reputacja może zniszczyć człowieka, lub zniechęcić do niego nawet bez poznania go... Jak mówił Hoffman wcześniej, człowiek który zobaczy tyle negatywów, nawet może nie chciec sprawdzić, czy są naprawdę zasadne... Zrozumiałeś? naprawdę ustylizował byś ludzi, dla których reputacja jest ważna, ze względów o których powiedziałem? Chociaz z drugiej strony, Isis i inne bojówki Allahów, zatroszczyły się o wizerunek wszystkich muzułmanów w ten sposób... że traktuje się imigrantów w UE tak jak teraz, większość zasłużyło, więc reputacja dotknęła resztę... GO HOME MUSLIMS!! To taki sam przykład. Choć w tym wypadku nie wierze, żeby ktoś kto wyznaje tak niebezpieczną ideologię, ze można obcinać głowy w imię wiary, nie zasługiwał na ta reputacje. Nawet jesli chodzi o cały naród, bo w końcu religie mają jedną. 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Siper Napisano Kwiecień 1, 2017 Popularny post. Share Napisano Kwiecień 1, 2017 Ujemna reputacja została wprowadzona na miesiąc na próbę, tak dla uściślenia. Jeżeli nie zda ona egzaminu to zostanie ona ponownie wyłączona, a ujemne reputacja usunięte. Jednym z powodów dla których wprowadziliśmy ją była chęć zmiany stylu działania reputacji. Wcześniej działała ona na zasadzie podobnej do lajków na Facebooku (w silniku forum jest wręcz możliwość dodania "Lubię to!", zupełnie jak na w/w portalu przed dodaniem innych reakcji). Sam sposób działania ma jedną konsekwencję - brak możliwości ocenienie posta z inny sposób niż pozytywny. Są takie posty, które mówiąc po prostu są do dupy. Albo po prostu jest różnica poglądów, która można teraz przedstawić za pomocą minusa, oznaczając tym samym, że nie zgadzamy się z daną treścią. Tutaj właśnie może zadziałać rozszerzony system. Dodając ją mieliśmy na uwadze możliwość nadużywania tej funkcji do flame'owania użytkownika, którego się nie lubi ujemną reputacją. To główny powód dla którego jest ona próbna, ponieważ nie chcemy aby takie coś się pojawiło - z oczywistych powodów. Z drugiej jednak strony ten sam sposób działania może być wykorzystany w przeciwną stronę. Osoby które się lubią mogą spamować plusikami pomiędzy sobą. Chciałbym jednak zaznaczyć, że takie coś jest naprawdę bardzo rzadkie i dotyczy tylko nielicznych. Wystarczy spojrzeć na reputację osób, które mają jej najwięcej. Nikt z tych osób nie uzyskał takiej liczby poprzez takie "kółko wzajemnej adoracji". To też jest jakiś argument przeciwko podejrzeń o możliwe nadużycie systemu. Uwierz mi, normalna osoba ma gdzieś to czy Ciebie lubi czy nie. Jeśli piszesz dobre posty z merytoryczną treścią, nie widzę absolutnie żadnych powodów do tego aby sądzić, że zostaniesz niesprawiedliwie oceniony przez społeczność. Jeśli są natomiast jednostki, które chcą komuś "dokopać" poprzez minusy na forum... to naprawdę nie wiem co myśleć o takich osobach i o tych co się tym faktem przejmują. Reputacja to tylko bardzo sposób prosty na ocenę użytkownika, mimo wszystko jest on po części sprawiedliwy. Nie uważam by kogoś z mniejszymi punktami uważać za gorszego. W przypadku kogoś kogo ogólna ocena jest na minusie, oznacza, że prawdopodobnie jest to osoba, która pisze treści kontrowersyjne, nie podobające się większości, albo po prostu taka z którą nie warto dyskutować o np. poglądach. To nie jest forum polityczne, żeby zwolennicy jednej partii minusowali Cię za to, że głosujesz na inną. To forum dla fanów kucyków, tyle. Tutaj ewentualnie co możesz spieprzyć to wysłać kiepski art, zrobić słaby fanfik, bądź wywoływać gównoburzę (jak to na nasz fandom przystało ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) i za to zostaniesz zminusowany przede wszystkim. Sam dostałem minusy za swoje posty i jakoś nie mam powodów do tego by się tym przejmować, ktoś uważa inaczej i tyle. Nie widzę powodu do tego aby się tym martwić. Każdy z nas ma swój system wartości, gusta, poglądy itp. Teraz można po prostu ocenić je w prosty sposób, tak jak uważa. Mało tego, z osobami, które mają inne wartości można się nadal przyjaźnić. Czy ktoś jest fanem kucyków, anime, głosuje na PiS, Razem czy Korwina, słucha Rapu, Rocka, EDM-u, jest libertarianinem bądź komunistą. Te rzeczy nie mają dla mnie absolutnie żadnego znaczenia. Nie jestem od tego by zmieniać ludzi, ja po prostu z nimi się kontaktuję, przyjaźnię, wymieniam argumentami i wiele innych. Wszystko zależy od kultury osobistej drugiego człowieka, czy prowadzi mowę nienawiści i tego jaką sympatią darzy mnie. Nigdy nie trafisz na człowieka, z którym zawsze się zgadzasz, nigdy. Możesz nawet trafić na drugą połówkę, która będzie miała kompletnie inne poglądy - ale co z tego? Jeśli dobrze się czujecie razem, szanujecie, wspieracie i kochacie, można przecież tak żyć i to w naprawdę szczęśliwym związku. 18 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 23 minuty temu Siper napisał: Wystarczy spojrzeć na reputację osób, które mają jej najwięcej. Nikt z tych osób nie uzyskał takiej liczby poprzez takie "kółko wzajemnej adoracji". Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 6 godzin temu fallout152 napisał: Pokaż ukrytą zawartość - @BiP - Większość punktów reputacji jest za wrzucenia artów - @Niklas - Za ogół postów, tj. wrzucanie informacji z EqD, posty w innych nie-kucykowych działach, również za arty itp. - @Dolar84 - Zdecydowana większość punktów jest w dziale z fanfikami, a on się nim zajmuje - @Cahan - Również za ogól postów + statusy Cóż, każdy widzi to co chce :^) 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 (edytowany) 15 minut temu Siper napisał: Cóż, każdy widzi to co chce :^) @Major Degtyarev Nie żeby kogoś piętnować. Edytowano Kwiecień 1, 2017 przez Arcybiskup z Canterbury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 Podałem cztery osoby z najwyższą liczbą reputacji dla przykładu. Oczywiście nie są to wszyscy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 No to wiemy już, że są i tacy i tacy Z postawionych tu ścian tekstu...można by było zbudować niekiepski mur! Przeczytałem tylko połowę, więc zapytam - co będzie z tymi testowanymi obecnie "łapkami w duł"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 Jak mówiono, jest na miesiąc, a włączyliśmy 17 marca. Potem prawdopodobnie zrobimy ankietę z pytaniem czy podoba się użytkownikom i nadal je chcą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 1, 2017 Share Napisano Kwiecień 1, 2017 Ja po swoich reputacjach mogę powiedzieć tyle - wiele dostałam za (nie)śmieszne żarciki sytuacyjne, a pozostałe za rozpisywanie się w tematach o których mam większą wiedzę i dzielenie się z nią innymi, a jeszcze inne za to, że w różnych dyskusjach, kłótniach czy gównoburzach zawsze pozostałam neutralna i starałam się zrozumieć obie strony barykady, jednocześnie starając się złagodzić spór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardkorowy Kucu Napisano Kwiecień 2, 2017 Share Napisano Kwiecień 2, 2017 Nie wiem, czy w odpowiednim dziale, ale pozwolę sobie ciutek ponarzekać. Otóż, nie podoba mi się, że nie można dodać moderatorów do listy ignorowanych. Chciałem go dodać, za obrażanie Księżniczki Przyjaźni (jest jednym z moich ulubionych kucyków). Niestety, przy próbie dodania do listy, pojawia się komunikat: "nie masz uprawnień do ignorowania tego użytkownika". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 2, 2017 Share Napisano Kwiecień 2, 2017 4 minuty temu votamanifesto napisał: Nie wiem, czy w odpowiednim dziale, ale pozwolę sobie ciutek ponarzekać. Otóż, nie podoba mi się, że nie można dodać moderatorów do listy ignorowanych. Chciałem go dodać, za obrażanie Księżniczki Przyjaźni (jest jednym z moich ulubionych kucyków). Niestety, przy próbie dodania do listy, pojawia się komunikat: "nie masz uprawnień do ignorowania tego użytkownika". Cóż, to się na pewno nie zmieni, ponieważ moderatorzy muszą mieć możliwość kontaktu ze wszystkimi użytkownikami forum w razie gdyby musieli nawiązać z takowym użytkownikiem kontakt w tej czy innej sprawie. Tak więc nie ma nawet co o sprawie dyskutować. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardkorowy Kucu Napisano Kwiecień 2, 2017 Share Napisano Kwiecień 2, 2017 No nic - trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravik Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Jako, że jest już noc, to chyba sobie trochę pozrzędzę. Ostatnio zaobserwowałem pewien problem natury technicznej na forum. Nie wiem, czy wynika on ze strony forum, czy mojej. Otóż u niektórych użytkowników pokazuje, że się tak wyrażę, błędną datę ostatniego logowania. Spoiler Rozmawiałem z nim przed chwilą, więc niemożliwe, by logował się ostatnio 2 marca. Spoiler Widziałem go niedawno na SB. Wiem, że to już podchodzi pod zwykłe marudzenie, ale mnie osobiście lekko to irytuje. Można przez to odnieść błędne wrażenie, że użytkownik jest (jak ja to lubię określać) ,,martwy". Z góry dziękuję za choćby samo zainteresowanie się administracji tym problemem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 To nie problem. Ci użytkownicy zwyczajnie logują się z włączoną opcją "zaloguj anonimowo", więc ich obecność na forum nie jest rejestrowana. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravik Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 1 minutę temu Decaded napisał: To nie problem. Ci użytkownicy zwyczajnie logują się z włączoną opcją "zaloguj anonimowo", więc ich obecność na forum nie jest rejestrowana. Ukryj zawartość Widzę, dziękuję, już nie marudzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Nie marudzisz, dlaczego niby? Po prostu zauważyłeś, że coś jest nie tak, dostałeś odpowiedź dlaczego tak to wygląda i tyle. Po to jest ten temat by zgłaszać takie rzeczy między innymi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravik Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 1 minutę temu Siper napisał: Nie marudzisz, dlaczego niby? Po prostu zauważyłeś, że coś jest nie tak, dostałeś odpowiedź dlaczego tak to wygląda i tyle. Po to jest ten temat by zgłaszać takie rzeczy między innymi. Dobra, dobra. Koniec offtopu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Kruczek Napisano Kwiecień 3, 2017 Popularny post. Share Napisano Kwiecień 3, 2017 reporting taka little błahostka której probably nie powinno tam być, ale im not sure, może to tylko for me wygląda tak dziwnie 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 1 minutę temu Kruczek napisał: Ukryj zawartość reporting taka little błahostka której probably nie powinno tam być, ale im not sure, może to tylko for me wygląda tak dziwnie Zdajemy sobie sprawę, że forum jest nie do końca polish, ale tego trochę dużo jest i tłumaczenie idzie powoli. Soon. ps: Dzięki Kruczek, prychnąłem w herbatkę i teraz muszę czyścić :c 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 (edytowany) Ja chciałbym się wypowiedzieć jeszcze na temat ujemnej reputacji, albo wręcz ogólne pojętych punktów reputacji. Nie mam pojęcia czy taki pomysł już był, ani specjalnie nie czytałem tego co napisali poprzedni użytkownicy. Chciałbym jednak zapytać czy nie można byłoby zaprzestać tworzenia reputacji z niczego, by już niedługo stała się ona bogactwem skończonym i stała się środkiem wymiany. Tyle reputacji ile jest na forum, niech tylko pozostanie. Każde przyznanie komuś reputacji dodatniej lub ujemnej to koszt jednej naszej reputacji. Czyli z naszej pumi, naszego portfela jest przekazywana do portfela innego użytkownika. Myślę jeszcze, by nie ograniczać się do tylko jednego punktu reputacji. Jeżeli uważam, że czyjś post jest wart trzech punktów, to ja chcę zapłacić te trzy punkty. Oczywiście to może także wywołać wiele problemów. Cytuj Problem będzie z nowymi użytkownikami którzy nie mają reputacji lub mają jej mało. Można zrobić tak jak piszesz tylko po co? Dobrze jest tak jak teraz więc po co zmieniać. Nie podoba ci się post dajesz minusa, podoba ci się dajesz plusa. Można zrobić "dofinansowania", ale wiesz co, nie. Większość pracowała na swoją reputacje. Jeżeli będziesz jej miał mało, po prostu będziesz musiał nią odpowiednio zagospodarować. Edytowano Kwiecień 4, 2017 przez WhiteHood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 3 minuty temu WhiteHood napisał: Oczywiście to może także wywołać wiele problemów. Problem będzie z nowymi użytkownikami którzy nie mają reputacji lub mają jej mało. Można zrobić tak jak piszesz tylko po co? Dobrze jest tak jak teraz więc po co zmieniać. Nie podoba ci się post dajesz minusa, podoba ci się dajesz plusa. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 (edytowany) @WhiteHood Czyli jak będę chciał komuś dać 1000 ujemnych punktów reputacji, to sam dostanę wtedy 1000 dodatnich? Edytowano Kwiecień 4, 2017 przez WarmKapitan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się